Asker Eşleri

günaydın kızlar bugun kayınvaldeme gidiyoruz yarında ordan anneme geçicez perşembe grş herkesi kocaman öptüm...........

Kızlar iyi akşamlar hepinize az kaldı gelmesine herşey hazır bekliyom sağolun kızlar yanımda olduğunuz için şizinkilerde büyüsün uzakta olsun bende sizlere yazarım böyle :1hug:

Kızlar dr a nst sonucumu göstermek için gitmiştim bugün,bebeğim iyi ama dr bebeğimin boynuna kordon dolandığını söyledi, pzt gününe sezaryen için gün verdi, sağlıkla kavuşalımda varsın sezaryen olsun

slm herkese çok şükür kk açılmış oh beeeeee:teytey:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:lepi:kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

canım bende açıyorum sayfalara giremeyince sinir oluyorum geri kapatıyorum yaa birde çok rahatsızım belimden duramıyorum anlamadım

sağlıklı olsun da sezaryan olsun canım önemli olan o zaten güzel haberlerini bekliyoruz senden :1hug:teyzeleri olarak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…