Asker Eşleri

günayın ebru nasılsın bugün biraz geç kalktıkancak açtım gözümü açar açmaz burdayım ya :1shok:nasıl şey böyle anlamadım vallah kafayı yedik burasıyla galiba:mymeka:

günayın ebru nasılsın bugün biraz geç kalktıkancak açtım gözümü açar açmaz burdayım ya :1shok:nasıl şey böyle anlamadım vallah kafayı yedik burasıyla galiba:mymeka:

ıyıyım canımm... napıyım cnaım ya bende aynen öleyım,kalkıyorum dırek pc nın tusuna basıp elımı yuzumu yıkamaya gidiyorum :)) Ayrı bi dünyam gıbı oldu burası....:))

kopamıyoruz burdan bir iş yapıp yine burdayız çok bağladı vallah işleri yapmak için hep erteliyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım...pek ugrayamadım topige memleketteyim yarın döncez gene iş başına :S

günaydın hanımlar siz girebilmişsiniz siteye hayret ettim :1shok: ben 2 gündür hatta biraz önce de girdiğimde bir yazı geliyodu açılmıyodu tesadüfen girdim çook sevindim yaa hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…