Asker Eşleri

Günaydın herkese hanımlar...
Ank ablacım hadi gözünaydın olsun....
Yeni anne hayırlısı olsun canım,tez gelsın dıyordun :) Saglıklı alırsın ıns kucagına cocugunu...
Azra sılacım gunaydınnnn

hoşbulduk canım bende işimi bitirdim şimdi dinleniyorum birazdan yemeğe girişicem çok yoruldum bide bunun üzerine akşama yürüyüşe ghidicem daha işim var biraz bugün çok yoğunum yani temizlik konusunda aman sorma bende oğlumla durmadan kavga EDıYORUM ÇOK ıNAT ÇOK

sağol canım bende malum kilo derdi olduğu için belki bir faydasıda olur yemektende kıstık biraz bakalım nasıl olacak

bende geldimmmmmmmmmmmmmm dışarıda işlerim halletim geldim hava pek güzelllll gine sizler nasılsınızzzzzzzzzz

Hosgeldınnnnn canımmmmm....
Bugün hıdrellezzzzzzz havada ne kadar güzelllllll.....
Ama ben evdeyım kimle cıkıcam ki.....Eşimde aksam gelcekkkk.....

Hosgeldınnnnn canımmmmm....Bugün hıdrellezzzzzzz havada ne kadar güzelllllll.....Ama ben evdeyım kimle cıkıcam ki.....Eşimde aksam gelcekkkk.....
haklısın canım bende alnızdım ama hastane banka dolaşıp geldim şimdi gene yalnızım bakım size dedim benkiler maça gitit onamaya kızda dersanede :sm_confused:

kızlar ıyı gecelerrrr nasılsınızz ben anca kendımı toparladım kopegıme cok alısmısım onu anladımm

ama bı yandanda cok sevındım bugun tartıda 58 kıloyu gordumm ıstedıgım kılodayım ıstedıgımıde yıyorum ama her aksam spor yapıyorum gorenlerr nasıl verdın dıyolarr :)))

arda pasa da ıyı yarın dıger ılcedekı karakolun hanımları gelıcek bakalım nasıl gecıcekk opuldunuz sekerlerrr

günaydın esmacım kaçkilo verdin sen böyle yedin tabi kebabları balıkları kilo aldım dedin sonra dikkat et yinede fazla alma .
mamalar hazırdır şimdi kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…