saol canım...........rüyanazcım allah kavuştursun
canım diyarbakıra gitti eşim tainimiz çıktı da lojman bekledigimiz için gidemedik biz..........ALLAH kavuştursun eşiniz nereye gitti göreve felan mı gitti
Allah kavustursun canım...
Cok zorrr cokk...
Insallah lojmanınız olurda bıter bu hasret...
kızlar eşimi gönderdim şimdi geldim eve ...çok zoruma gitti ya...alışmıştım..
allah kavuştursun canım az kaldı artık beraber olmanıza :1hug:
ben de tüm Anneciklerin bu özel ,önemli günlerini kutluyorum......... a.s.
bu arada ebrucum ve dilekcimm size de tşk ediyorum geçmiş sayfalarda bana bişiler yazmışsınız :))) dilekcimm de beni anmış sabah sabah ,nerde bu kıs demiş :))) ahanda geldim ama siz yoksunuz şimdi..anacım ders çalışıyorum ben .. kpss ,ales artık ne sınavları çıkarsa onlara girecem de(( yıpratıyordum kendimi o yüzden pek giremiyorum nete ( öpüyorum sizi çok çok... :1hug:
Kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun, veeee
YARIN SABAH 9:30'DA DOĞUMA GİRİYORUM, BENİM İÇİN DUA EDİN OLURMU, RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ.
Canım Dualarım senınle,sanırım şimdi bebeğin kucagndadır,Allah analı babalı buyutsun canım,gözünüzaydın olsunn...Kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun, veeee
YARIN SABAH 9:30'DA DOĞUMA GİRİYORUM, BENİM İÇİN DUA EDİN OLURMU, RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞ.
hehhh anneler günü bitmeden yetiştim sayılır:))) annelerrr gününüsss kutlu olsun tatlı asker eşlerii
oy oyy oyyy bizimde tayinimiz belli oldu ve iskenderuna çıktı 2 ay sonraya yolcuyuz bakalım,onun heyecanı şimdiden bastı bizde aşkumla 3 gün 3 gecedir geziyoruz istanbula doyalım istedik
amaa çoook yorulmuşum bebişiminde azcık ateşi 37.5 korkudan uyku tutmadıdilerim yükselmez..
rüyanaz eşinle en kısa sürede bir araya gelirsiniz insallah,Allah kavuştursun,
yeniannemizde doğum yapacakmış falla ben burada heyecanlandım Allahım bir avazda kurtarsın insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?