oh oh herkse pazara gıdıyor desenıze.. bende 3.30 da gıdecem eşim bırakcak...
kızlar vakumlu poset kullanan var mı?
netten alalım dedık ama alan bırının kucuk boyları vakumsuz cıkmıs,hemen yırtılmıs...dısarda nereden bulabılırım?
canım ben kullanıyorum geçen gün 1 tane denemelik aldım vazgeçemez oldum 2 tane daha aldım hatta anneme önerdim boy boy aldı ablamda.. ben bizim burdan marketten aldım canım hem de ucuza ve kaliteli.. acaba sende bi geziniversen sizin oraları soruştursan belki bulursun CADIARZU
Gercek mı dıyorsun canım yaa...
O kadar ıhtıyacım var kı tasınırken cokk lazım olacak cunku...
Bu aksam bı cıkıcaz bakalım eşimle dolanalım dıyoruz, bır ıkı yer söyleyenler var ama ınsallah bulurum...
çok iyi düşünmüşsün canım taşınırken büyük kolaylık olur ben şimdi bile yorgan yastık battaniye ne bulduysam vakumladım attım bazanın altına acaip yerden tasarruf çok kullanışlı hurçları rafa kaldırdım walla inşallah sende bulursun canım ordan :Saruboceq:
slm :) ben de katıldım aranıza.nişanlım asker.yaza düğünüm var. o doğuda bu hafta tayinler belli olunca batıya gelicek inşallh :)
slm :) ben de katıldım aranıza.nişanlım asker.yaza düğünüm var. o doğuda bu hafta tayinler belli olunca batıya gelicek inşallh :)
ay ne güzel şenlenmiş burası herkezler burda miyasem hediyen çok güzel özebüşüm anneyim ben diğer tüm arkadaşlarda selamlar rüyanazım allh kavuştursun sayılı gün gelir geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?