Asker Eşleri

oh oh herkse pazara gıdıyor desenıze.. bende 3.30 da gıdecem eşim bırakcak...
kızlar vakumlu poset kullanan var mı?
netten alalım dedık ama alan bırının kucuk boyları vakumsuz cıkmıs,hemen yırtılmıs...dısarda nereden bulabılırım?

ohhh herkez pazara gıdıyo cokta sıcak dısarısı bızde arkadasımla gezınıcezz bıraz ama gunes bıraz gıttsın dedıkkk opuyorum sekerlerr

evet canlarım miyaseyi bekliyorum birazdan çıkıcaz gidelim gezinelim bakalım neler gelmiş

bizim burdada hava çok sıcak nsıl olacak atakan la bilmiyorum uykusuda geldi bağırınıyor hadi sonra görüşürüz öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım bugün çarşıya indim eşimin doğum günü ayın 16'sı cep telefonu aldım kendisine çok güzel beğenir inşallah öpüldünüz

kımsecıkler kalmamıs ama asagıda sherını görüyorumm :))
bende pazardan geldım zor attım kendımı eve ya cokkkk sıcaaakkk ve cokkk kalabalıktııı....

canım ben kullanıyorum geçen gün 1 tane denemelik aldım vazgeçemez oldum 2 tane daha aldım hatta anneme önerdim boy boy aldı ablamda.. ben bizim burdan marketten aldım canım hem de ucuza ve kaliteli.. acaba sende bi geziniversen sizin oraları soruştursan belki bulursun CADIARZU

selam bende pazardan yeni geldim çok sıcaktı bizim burasıda bundan sonra daha geç çıkıcaz

Gercek mı dıyorsun canım yaa...
O kadar ıhtıyacım var kı tasınırken cokk lazım olacak cunku...
Bu aksam bı cıkıcaz bakalım eşimle dolanalım dıyoruz, bır ıkı yer söyleyenler var ama ınsallah bulurum...

çok iyi düşünmüşsün canım taşınırken büyük kolaylık olur ben şimdi bile yorgan yastık battaniye ne bulduysam vakumladım attım bazanın altına acaip yerden tasarruf çok kullanışlı hurçları rafa kaldırdım walla inşallah sende bulursun canım ordan :Saruboceq:

İnsallah canım ya bende yorgan, yastık,kışlıklarımız,eşimin cok yer kaplıyo parkaları...vs
tasınırken rahat ederım dıye düşünüyorum bende... Bende gıdınce senın gıbı atarım bazanın altına ohhh...

Bızım burda tayıncıler poŞetlerı fılan yıkamaya hazırlıkları yapmaya baŞladı....ah ah bızde bıgÜn burdan gıtmek ıÇın hazırlık yaparmıyızkı daha 3 yılımız var....

slm :) ben de katıldım aranıza.nişanlım asker.yaza düğünüm var. o doğuda bu hafta tayinler belli olunca batıya gelicek inşallh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…