Asker Eşleri

ebrucum günaydın hayırlı yerler vede hayırlı insanlarla karşılaştırsın seneyede bizde arkanızdan artık

arkdaşlar oğlum bana anneler günü çin güzel bi yazı yazmış bakın**** paylaşmak istedim* --KELİMELERLE anlatılmayan fedakearlık ve karşılıksız* sevgiyi tarif et deseler bana sadece annem derdim*** . BENİM* için herşeye katlanan herzaman yanımda olan değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesisin.* SEN* benim hayatımın* kutuo yıldızı oldun. nereye gidersem gideyim ışığının altında doğru yolu buldum.* BU dünyadaki en güvenli sığınağım hüznümü sevincime* dönüştürebilen tek insan oldun.* ANNECİĞİM gökyüzündeki yıldızları önüne sersem yine hakkını ödeyemem . SEN* evimizin kralçesi başımızın tacısın.*** BENİ sevgiyle büyütüp doğruyu yanlışı gösterdiğin için sana* çok borçluyum.** AMA* şunu bilki senin* değern paha biçilm::teselli:senağlama:asigim:1hug:ez:asigim::1hug:

ebrucum günaydın hayırlı yerler vede hayırlı insanlarla karşılaştırsın seneyede bizde arkanızdan artık
gunaydın dileğim...
saol canım ınsalah ya...
seneyede sen baslıyorsun öle mı,ooyy hayılrısı dıyorum artık...Dün komsum bos kutu bulmus bana getırmıs bı tuhaf oldum yaa.. aksmda onlara cıktık ne aglıyo kadın,samımı görüştüğüm tek komsumdu annem gıbı,yasıda buyuk benden...kızı yok kızım gıbıydın dıyo ((

Ay ben onun o tatlı dilini yerım...
Mıyasecım cok guzel ıfade etmıs duygularını...
Senın adına bende duygulandım gercekten...

selam kzılar sizlerinde tayinler belli olmuş ben polis eşiyim biz de adıyamana tayinciyiz ilk taşınmam olacak sizlerin içinde var mı taşınma konusunda tecrübeli olanlar bana akıl verin nolur bir de 37 günlük bebeğim var baya zor olacak nereden başlıyım ne yapayım...

saol canım amin sizinde taininiz hayırlı olsun canım ...günaydın kızlar...

selam canım...
benımde ılk tasınmam canım ama senın bebişin varmıs nasıl olur bılemıyorum...
Bılenler banada yardımcı olursa sevınırım :)))

gunaydın sekerrrlerr nasılsınız dun gıremedım eve 12 30 da geldımm hemendus alıp yattımmm

dun cok guzel gectı esım sabah kahvaltı hazırlamıstıı yatagıma kadar geldıı tabı yatakta yermıyım dokulu mokulurrr sonra masaya gectık

dedımkkı bugun anneler gunu askere soyle herkeze telefon etsın bolukce pıknıge gıdelım tamam dedı herkez esı cocuklarıyla pıknıfge geldılerr super gectiçok eglendık cocuklar gıbı top oynadık ıp atladık yakartopu oynadıkk bu arada tabı bız bısey yapmıyoruz herseyı beyler yapıyo salatası masanın hazırlanması falann :)))) cok guzeldı hepsıne tsk edıyorum basta esım olmak uzereeee

aksam 7 gıbı geldık dus aldık acele esım hemen askerı cagırdı fon cekmesı ıcın geldı 10 dk nbıle surmedıı cektı aksama esım yer ayırtmıs yemege gıttık ardayıda ablama bıraktık gıderken yemegımızı yedık cok romantıktı sankı flort zamanımızmıs gıbı olduu hedıyemı verdı cıcegın ıcındee guzel bı yuzuk almıs dunu tekrar yasamak ıstıyorummmm

canım esıme tekrar tekrar tsk ederım

mıyasecım cok duygulandımm oglunun yazısınaaa cok guzelllll dıı

yenı anne canım dualarımız senınle ne guzel bakkk en guzel varlıga kavusmussundur kucagındadır yuce rabbımın ıznıyleeeeeee

tayını cıkan arkadaslara hayırlı olsunnnnnnn

Eşini tebrık edıyorum ve de helal olsun dıyorum canım...

ay ne güzel şenlenmiş burası herkezler burda miyasem hediyen çok güzel özebüşüm anneyim ben diğer tüm arkadaşlarda selamlar rüyanazım allh kavuştursun sayılı gün gelir geçer

sağol ablas fazla romantik oğlan senağlamasorma kaydirigubbakcemile3:teselli::1hug::1hug:

sağol canısı :1hug::1hug::1hug:

:1hug:
ay ne güzel şenlenmiş burası herkezler burda miyasem hediyen çok güzel özebüşüm anneyim ben diğer tüm arkadaşlarda selamlar rüyanazım allh kavuştursun sayılı gün gelir geçer

tşr edrim eylül dilek nasılsınız bakim

iyiym sen nasılsın yemeğimi koydum pazara gidecezya onun için ancak geldim oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…