Asker Eşleri

Selam kızlar ne haber dün akşam kızı yolcu ettik gitti ev sessiz kaldı yine anca girebildim siteye ev temizliği filan yoruldum ama .

slm ablacım nasılsın sen şmdi üzgünsün allah kavuştursun canım ablam iiiz aynı çok şükür bizde dilekle oturduk bu gün

Selam kızlar ne haber dün akşam kızı yolcu ettik gitti ev sessiz kaldı yine anca girebildim siteye ev temizliği filan yoruldum ama .
Allah kavustursun ablacım...
a.s özebus41 oturduk dilek ayla bi arkdş daha vardı çok güzel geçti eğlendiik valla güldük bol bolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
Oh oh ne guzelll... Desarj olmussunuzdur ne güzell...

iyi akşamlar kızlar yoksunuz heralde kocişleriniz geldi tabi benimki nöbette (

haklısın kız abla doğru sölüyon balık olduk vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

az yiyin bakalım kısırlar kekler ohhhhhhhh

inşallah canım......
bende bugun temizlik yaptım sonra komşularla piknik yaptık güsel geçti günümüz .........

afiyet olsun az ye sende bak sonra kilo alıyorum deme

iyi akşamlar kızlar yoksunuz heralde kocişleriniz geldi tabi benimki nöbette (

sanada iyi akşamlar

evt tabi bu arda kulaklarınızı çınlatık kız özebus41
Öyle mi :)) Sizi sizii... Ne cınlattınız bakimmmyerimseniben
inşallah canım......
bende bugun temizlik yaptım sonra komşularla piknik yaptık güsel geçti günümüz .........

oh ne güsell... Bızde smdı geldık eşimle dısarıdan vakumlu poset bulamadık,hoş bi cafe var oraya gectık tavla attık arkadaslar geldı onlarla oturduk bıras,şimdide hadise yi izlemek ıcın eve geldık :)))

vallah miyaseyle bugün ço güldük arkadşa siteden bahsediyorduk asker eşleri var dedik ondan isminiz geçti yani

çocuğu uyuttum eşimde su almaya gitti meydan bana kaldı çekilin ortadan :roflol:

demek bulamadınız vakumluyu tüh canımm neyse sende güzelce yerleştirme yaparsın denk gelirse bi yerden ilerisi için alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…