Selam kızlar ne haber dün akşam kızı yolcu ettik gitti ev sessiz kaldı yine anca girebildim siteye ev temizliği filan yoruldum ama .
Allah kavustursun ablacım...Selam kızlar ne haber dün akşam kızı yolcu ettik gitti ev sessiz kaldı yine anca girebildim siteye ev temizliği filan yoruldum ama .
Oh oh ne guzelll... Desarj olmussunuzdur ne güzell...a.s özebus41 oturduk dilek ayla bi arkdş daha vardı çok güzel geçti eğlendiik valla güldük bol bolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
Sağolun kızlar tşk ederim hepinize
Oturun bakalım yiyin için sonra kilo aldık deyin yok öyle yemek
hadi bakalım hayırlısı canım...
ınsallah hayırlı haberını alırısss....
haklısın kız abla doğru sölüyon balık olduk vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
inşallah canım......
bende bugun temizlik yaptım sonra komşularla piknik yaptık güsel geçti günümüz .........
iyi akşamlar kızlar yoksunuz heralde kocişleriniz geldi tabi benimki nöbette(
Öyle mi :)) Sizi sizii... Ne cınlattınız bakimmmyerimsenibenevt tabi bu arda kulaklarınızı çınlatık kız özebus41
inşallah canım......
bende bugun temizlik yaptım sonra komşularla piknik yaptık güsel geçti günümüz .........
iyi akşamlar ablacım allah kavuştursun diyim sanada a.s.
ablam hadi allah kavuştursun
Öyle mi :)) Sizi sizii... Ne cınlattınız bakimmmyerimseniben
oh ne güsell... Bızde smdı geldık eşimle dısarıdan vakumlu poset bulamadık,hoş bi cafe var oraya gectık tavla attık arkadaslar geldı onlarla oturduk bıras,şimdide hadise yi izlemek ıcın eve geldık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?