yakın olsaydık birbirimize yardım ederdik tatlımm :teselli:
slm kızlar :) okuldan geldim şimdi ben de. hava acayip sıcak yaa.bi de okulda sular kesikti.
özebus cum ben bozüyükteyim canım bilecikte değilim malesefama keşke sen bozüyük te olsan.burası bilecik e göre daha şenliklidir.sen bilecik te nerdesin lojmanlarda mı? bi de ben kayıt olurken yanlış yapmışım.öğretim görevlisi derken öğretmenim ben.sosyal bilgiler öğretmeni :)
toplananlara kolay gelsinalkisalkisalkis
Kolay gelsın duygucum...
Benımde ev aldı basını gidiyor valla...
makıneyı 3.calıstırısım yıka yıka bıtmıyor valla....
Tüllerımı falan tasınıca yıkarım zaten,bir mutfak takımım kaldı Allahtan...
sular geldi elektrikler geldi tvde geldi duşumu aldım temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım şimdide oturuyorum hanımlar bana bir akıl verin biber dolması yaptım yanına farklı bişey yapmak istiyorum ne yapsam bildiğiniz bişey varmı
eveettt...temizlik mi yapon kıss sen :) ay geçen ayki halim .ama bak sana diyim ben tüllerini zaten yıkamayacakmışsın ,ii yaparsın ..hatta örtün falan varsaa eğer koltukların üstünde onlarla iyice sarıp sarmala koltuklarını ...tüller kırışıoo zaten taşındığın evde yıkar asarsın ..mutfak eşyalarının hepsini sarıp kutulara yerleştir canım eline geçtikçe her gün yap ,mutfak eşyası bitmioo çünıküü az gibi görünüoo ama çok ıvır zıvır ..marketten kutu falan al ,üzerine iyice yaz cam kırılır diye falan :)) halılarını yıkatmaya vir :)) sarıyorlar adamlar hiihihiiiii koy kenara evinin :)))))))))))))) bol bol temiz gazete al ,kutular al :)) hahaahaha ben şimdi iyi taşınırım yeni eve :) deneyim sahibi oldum haaa ..ama bi dahaki sefere koltuklarımı iyice sarmalacağım :)) derileri hep aşındı sanki-tatlicadiarzu-
özebus cum benim öğretmen arkadaşım var tokilerde gelip giden :) güzel bi tesadüf.sen bu aralar baya yoğun olursun toplanma falan .
elmas cım gözün aydın rahatlamışsın :)
oo merhaba mıyasecımm..
selam söyle benden dileğimeeeee.....kaydirigubbakcemile5
ohh mis gibi oldun yane .. cacık yap :)) sulu yemek yap kıss :)) evde yapılan mercimek çorbası yap :)) düdüklünün içine at mercimekleri ,patates ,havuç soğan salça , domates rendesi ya da , suyunu koy ,yağını tuzunu baharatını :)) koy ateşe kaynasın indir ateşten :))))) blenderdan bi geçir :)))))))))))) suyunu ekle çekmişse ...al sana misss gibi çorbaaaa ohh :)) bi de cacık ...salataaaaaaaaa ..tamam artık yemek çekilmiooo sıcaklar geldi artık ....ben çorbamı blenderdan geçirem kocam geliiiiiiiiiir şimdik bb
benimde bugün temizlik vardı sobayı attım camlarımı sildim bunun üzerine birde iyaseye gittim ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ohh afıyet bal seker olsun canım...selam canım nasılsın bende iyaseye gittim oturduk kısır yapmış bende kek yaptım afiyetle yedik sizin yerinizede yedik cokacimcoook
mrb kızlar. nasılsınız
canım cok sıkkın kızlar. bende asker esıyım. tayınler acıklanacak az kaldı ama benı heyecan bastı. stres falan yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?