Asker Eşleri

çok iyi olur ebrucum erkenden yavaş yavaş yaparsın kafan rahat olur son anda . bende çıkıyım da yavaştan anneme yol alıyım hepinize sevgiler

slm kızlar :) okuldan geldim şimdi ben de. hava acayip sıcak yaa.bi de okulda sular kesikti.
özebus cum ben bozüyükteyim canım bilecikte değilim malesef ama keşke sen bozüyük te olsan.burası bilecik e göre daha şenliklidir.sen bilecik te nerdesin lojmanlarda mı? bi de ben kayıt olurken yanlış yapmışım.öğretim görevlisi derken öğretmenim ben.sosyal bilgiler öğretmeni :)
toplananlara kolay gelsinalkisalkisalkis

Tüh kacırmısım seni :))
Bende burda üniversıte varya ordasın zanettım...:uhm:
Umarım ben gıtmeden görüşme ımkanımız olur bır musaıt olamadım ya...
Bozüyük cok güzel canım Bilecik'e göre... Arada eşimle gecıyoruz o tarafa...Gerci bu ara yol yapımından dolayı kapalı ama :)-tatlicadiarzu-
Ben lojmanda deilim canım cok şükür :) Dısarıda oturuyorum,Toki de... Ama işte son son günlerım burada...
Beklerım eger buraya gelırsen ona göreyerimseniben

sular geldi elektrikler geldi tvde geldi duşumu aldım temizliğimi yaptım yemeğimi yaptım şimdide oturuyorum hanımlar bana bir akıl verin biber dolması yaptım yanına farklı bişey yapmak istiyorum ne yapsam bildiğiniz bişey varmı

temizlik mi yapon kıss sen :) ay geçen ayki halim .ama bak sana diyim ben tüllerini zaten yıkamayacakmışsın ,ii yaparsın ..hatta örtün falan varsaa eğer koltukların üstünde onlarla iyice sarıp sarmala koltuklarını ...tüller kırışıoo zaten taşındığın evde yıkar asarsın ..mutfak eşyalarının hepsini sarıp kutulara yerleştir canım eline geçtikçe her gün yap ,mutfak eşyası bitmioo çünıküü az gibi görünüoo ama çok ıvır zıvır ..marketten kutu falan al ,üzerine iyice yaz cam kırılır diye falan :)) halılarını yıkatmaya vir :)) sarıyorlar adamlar hiihihiiiii koy kenara evinin :)))))))))))))) bol bol temiz gazete al ,kutular al :)) hahaahaha ben şimdi iyi taşınırım yeni eve :) deneyim sahibi oldum haaa ..ama bi dahaki sefere koltuklarımı iyice sarmalacağım :)) derileri hep aşındı sanki -tatlicadiarzu-

özebus cum benim öğretmen arkadaşım var tokilerde gelip giden :) güzel bi tesadüf.sen bu aralar baya yoğun olursun toplanma falan .
elmas cım gözün aydın rahatlamışsın :)

ohh mis gibi oldun yane .. cacık yap :)) sulu yemek yap kıss :)) evde yapılan mercimek çorbası yap :)) düdüklünün içine at mercimekleri ,patates ,havuç soğan salça , domates rendesi ya da , suyunu koy ,yağını tuzunu baharatını :)) koy ateşe kaynasın indir ateşten :))))) blenderdan bi geçir :)))))))))))) suyunu ekle çekmişse ...al sana misss gibi çorbaaaa ohh :)) bi de cacık ...salataaaaaaaaa ..tamam artık yemek çekilmiooo sıcaklar geldi artık ....ben çorbamı blenderdan geçirem kocam geliiiiiiiiiir şimdik bb

melish 83 sen de kpss çalışıyodun galiba.ne için giriyosun sınava? öğretmenlikmi memurlukmu ?

eveettt...
evet canım gıttıgm yerde yıkayıp asacam,koltuklarımı sarmak ıcın kılıf dıktırıyorum canım,olanlarıda yıkadım bugün..Salondakı esyalardan basladım kutulamaya dediğin gibi elime gectıkce yerlestırıyorum canım.. Bırde vakumlu poset bulursam ohh dahada hafıflıcek işim...
kutuların her bır yanına yazıcam valla ne oldugunu,arkadasın kutuları ustuste yığdılar göremedı hangı kutuda ne oldugunu üste yazmıs :)) ben o hatayı yapmayım bari :)
sen gelsene kız bana ordan konusuyon bakim yerimseniben
özebus cum benim öğretmen arkadaşım var tokilerde gelip giden :) güzel bi tesadüf.sen bu aralar baya yoğun olursun toplanma falan .
elmas cım gözün aydın rahatlamışsın :)

Canım ben beklerım her zaman... Yolu biliyorsun...yerimseniben

Elmascım hadi gözünaydın olsun canım bak halletmişssin bile mis gibi olmussun sende evınde.. :))

benimde bugün temizlik vardı sobayı attım camlarımı sildim bunun üzerine birde iyaseye gittim ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım benim ama benimkiler eşimde kızımda mercimek çorbasını sevmiyorlar ama çorbamı falan yaptım böyle değişik bişeyler olsun istedim

canım cok sıkkın kızlar. bende asker esıyım. tayınler acıklanacak az kaldı ama benı heyecan bastı. stres falan yaptım.

selam canım nasılsın bende iyaseye gittim oturduk kısır yapmış bende kek yaptım afiyetle yedik sizin yerinizede yedik cokacimcoook
ohh afıyet bal seker olsun canım...
mrb kızlar. nasılsınız

canım cok sıkkın kızlar. bende asker esıyım. tayınler acıklanacak az kaldı ama benı heyecan bastı. stres falan yaptım.

selam canım... bızde stres yaptık az kaldı acıklanmasına,ben basladım ıste canım toparlanmaya... Cokta kendını sıkıntıya sokma bı sekılde halloluyor...

Selam kızlar ne haber dün akşam kızı yolcu ettik gitti ev sessiz kaldı yine anca girebildim siteye ev temizliği filan yoruldum ama .

a.s özebus41 oturduk dilek ayla bi arkdş daha vardı çok güzel geçti eğlendiik valla güldük bol bolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…