demek bulamadınız vakumluyu tüh canımm neyse sende güzelce yerleştirme yaparsın denk gelirse bi yerden ilerisi için alırsın canım
Öyle mi :)) Sizi sizii... Ne cınlattınız bakimmmyerimseniben
oh ne güsell... Bızde smdı geldık eşimle dısarıdan vakumlu poset bulamadık,hoş bi cafe var oraya gectık tavla attık arkadaslar geldı onlarla oturduk bıras,şimdide hadise yi izlemek ıcın eve geldık :)))
mecburen uyumalarını bekliyoruz bizimki erken uyudu gezmeye gittik ordan ben yürüyüşe onlar parka gittiler
ablacım gitti mi kızın allah kavuştursun kaçırmışım.......
ebrucum ben 2 tane sandık buldum eskiden askerlere yaptırmışlar bizim emekli arkadaşlar var onlaradan baya büyük onlara kırılacakları koycam beyaz eşyalar için koltuklar için de pıt pıt aldım.
Öyle mi :)) Sizi sizii... Ne cınlattınız bakimmmyerimseniben
oh ne güsell... Bızde smdı geldık eşimle dısarıdan vakumlu poset bulamadık,hoş bi cafe var oraya gectık tavla attık arkadaslar geldı onlarla oturduk bıras,şimdide hadise yi izlemek ıcın eve geldık :)))
hımm anladım canım..Pıt pıtlara baktık bırde nasıl diyim böle hani kumas gıbı köpükler varya beyaz renk dümdüz,ondan baktık onlardan alıcam sanırım..kılıf dıktırıyoruz ıste onlarıda gecırıcem koltuklara...ooyy oyy
dilek canım cennete gittiğimde nedense sen geliyorsun aklıma bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
canım ben eşyalarımı pıtpıtlara sarmıştım onlar yırtılıyor çok iyi olmuş kılıf diktirmen senin artık vakumludan bulamadıysan güzelce hurçlara koy yada annenlerden iste birde onlar baksınlar
ben gelince pek gidemiyoruz annemler köyde olduğu için keşan köy arası mekik dokuyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?