Asker Eşleri

QUOTE=ozebus_41;6805251]vah kuzum iktisadi idari bilimlerzedeyiz yani... :))[/QUOTE]

he bacuum hee .. çalışma ekonomisi bölümüm benim ..senin nedir ebru :)) vahlamaaaaaaa beeeeeeeeeeeee lülülülülülü

benim eşim de işletme mezunu ama asker oldu ,ben de erkek olsaydım diyorum bazen .okuyup bişiy olamamak kadar sinir bozucu şey olamaz ,ales e girmeyi düşünüyorum :)) hamiş olayım ben de off ne yapayım :))))))))))))))))) annelik de zor meslek :) ayyy gene ben bunalımlardayım ,keşke gün falan yapsaydık hepimiz de kısır falan yeseydik beeeeee :))) kek yapayım ben de en iyisii çaylı kek ,kendi başıma yiyimmmmmmmmmmmmm

kek ve çay mı dediniz hemen oraya uçarak geliyorum

gel ablam gellllllllllllllll :)) yapacağım şimdi netin başından kalkarsam :)) yapayım da ders çalışayım ..ben , uluslararası ilişkileri de okumak isterdim :)) ama nasip ..darısı yüksek lisansa

öpüyorum herkesi kaçar ben ..

bende ısterım bendeeecokacimcoook

benim kızda bu bölümde uluslararası ilişkiler okuyor

Allah yardımcısı olsun ablacım,zor bölümlerden biri... Melisin dediği gibi okuyupta bişey yapamamak cok kötü... O kadar sene dirsek çürüt ama meyvesini yiyeme...

bnede dün yaptım kızlar gittim miyasede yedim oda kısır yaptı ohhhhhhhhh mis gibi yedik vallah birdeçay demeyin keyfimize

bitince haber ver geliyorum kısmet canım herşey inşallah lisansında olur

bende ısterım bendeeecokacimcoook

Allah yardımcısı olsun ablacım,zor bölümlerden biri... Melisin dediği gibi okuyupta bişey yapamamak cok kötü... O kadar sene dirsek çürüt ama meyvesini yiyeme...

evet canım zor diyor kendide birde ingilizce görüyorlar

bende geliyorum sen keki hazırla bende buradan kısır hazırlayım hadi hanımlar toplanalım melise kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar sabah arkdaşa kahvltıya gittim sonrada rüyayı okula gönderdim işleri bitirdim oturdum şimdi siz npıosunuz.......

tünaydın kızlar sabah arkdaşa kahvltıya gittim sonrada rüyayı okula gönderdim işleri bitirdim oturdum şimdi siz npıosunuz.......

iyiyiz wallaha turlayıp duruyom bende sen nasılsın lojmandan haber varmı

yabancı dil ile olan egıtım bır yandan cok ıyı ama bır o kadar da ağır.. Insallah emegının karsılıklarını alır ablam....

İnşallah canım zaten mesleğini yapmayı pek düşünmüyor çnemli olan dil öğrensin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…