Asker Eşleri

evet ya açıklanıcak kesin kaldık finale.. finale doğrudan katılanlar da da güzel şarkılar var yaa

kızlar neydi o ses hadisede herşeyi beğendimde ses çok kötüydü görsel olarak çok beğendim finalede kalacağımız kesindi zaten diğerlerini izlemedim

Ya bende cok sasırdım,güzelım sarkıyı heyecandan sesi kesildi resmen zor okudu,ben en cok arkadakı erkegın sesını duydum napmıslar ya...

Belkı izleyınce farkeder oda....

Ya bende cok sasırdım,güzelım sarkıyı heyecandan sesi kesildi resmen zor okudu,ben en cok arkadakı erkegın sesını duydum napmıslar ya...

Belkı izleyınce farkeder oda....

Aynen canım ben de böyle düşünüyorum .dün izledim tamam hareketler iyiydi abartsa da ..kendini gösterdi ama sesini hiç duymadım arkadakiler çok vokal yaptılar ve erkek sesi çok duyuldu ..umarım finallerde falan bunu telafi ederler..genel olarak zaten topu topu 3 ülke iyiydi beeee ..zaten bi tek biz önem veriyoruz şu yarışmaya ,Avrupa bizim kadar önem vermiyooo ki ,her şeyde olduğu gibi bunda da abartmak da üstümüze yok anacım..
şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…