Asker Eşleri

oy oyyyyyyyyyy bi yapmışım ki sormayın :)) bu kadar mı güzel olar bir kek ..D:
elmascım hanimiş kısırın canem ...
kıslar :)) sizsiz boğazımdan geçmioo ya hadin ama gelin bana ,hep dilek ile miyase mi yicekler birazcık da biz yiyek
cokacimcoook

ben asker yolu bekleyenlerdenim henüz evlenmedim. nişanlım asker benide kabul edersiniz umarım
hosgeldın canım
ooooo supersın canım ya ve de cok hızlısın eferım kız sana...yerimseniben

dimi ama hep onlar mı yıcek,gelıyorum ank06 ablamıda alıpp bekle bizi....

ooooo supersın canım ya ve de cok hızlısın eferım kız sana...yerimseniben

dimi ama hep onlar mı yıcek,gelıyorum ank06 ablamıda alıpp bekle bizi....[/COLOR]

mersi boku :))

ay gelin herkesi bekliyorum ama ) birazdan gelirim şekerler ...dizim başladı ''unutma beni '' ::::::DDD :roflol: :roflol:

sorma kız mels canım benim çok güzeldi dilek bi kekyapmıştı bende kısır süperdii alkisalkisalkisalkisalkisalkis:içelim:cokacimcoookcokacimcoook:lepi:

evet canım ne yapalım yiyim oturuyoruz işte kıskanmayın :teselli::roflol:kaydirigubbakcemile3

sorma kız mels canım benim çok güzeldi dilek bi kekyapmıştı bende kısır süperdii alkisalkisalkisalkisalkisalkis:içelim:cokacimcoookcokacimcoook:lepi:

afiyet olsun :)) hıhhhhhhh biz de sanal da olsa yiyos ,sizin yerinize de yiyorum :)) cokacimcoook

dilekcimmm kıskandırmayın siz de anam ,kısırlı günler yapıp durmayın .. delikafadulden

efet ebru :)) çok fenayız dimi ..

ayy pazarım var bugünnnn ,birazdan çıkayım da annemlere uğrayım ordan da pazara gideriz .. pazar ile annemin evi dipdibe de .bana azıcık uzak 15 dk falan..

efet ebru :)) çok fenayız dimi ..

ayy pazarım var bugünnnn ,birazdan çıkayım da annemlere uğrayım ordan da pazara gideriz .. pazar ile annemin evi dipdibe de .bana azıcık uzak 15 dk falan..

Sorma tatlışım cok fenayız.. Bız yenı model gelinler böle anacım :)))

Sanırım haftasonu benım annemlerde gelecek yardıma :)):teytey:

kızlar merhaba ayy çok yorgunum annemden gelir gelmez salonun camlarına giriştim onu bitirdim bi de yemek koydum yeni oturdum ... kekleri yapmışsınız ohhh bende geçen hafta ıssız adam keki yaptım kaydirigubbakcemile3 havuçlu tarçınlı kek süper olmuştu tavsiye ederimm cokacimcoook

ay bende anneler gününde yaptım aynı kekten...
Üst komsumu cok severım yapıp aksam ona cıkarmıstım anneler gununu kutlamak ıcın...
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…