hosgeldın canımben asker yolu bekleyenlerdenim henüz evlenmedim. nişanlım asker benide kabul edersiniz umarım
ooooo supersın canım ya ve de cok hızlısın eferım kız sana...yerimsenibenoy oyyyyyyyyyy bi yapmışım ki sormayın :)) bu kadar mı güzel olar bir kek ..D:
elmascım hanimiş kısırın canem ...
kıslar :)) sizsiz boğazımdan geçmioo yahadin ama gelin bana ,hep dilek ile miyase mi yicekler birazcık da biz yiyek cokacimcoook
ben asker yolu bekleyenlerdenim henüz evlenmedim. nişanlım asker benide kabul edersiniz umarım
ooooo supersın canım ya ve de cok hızlısın eferım kız sana...yerimseniben
dimi ama hep onlar mı yıcek,gelıyorum ank06 ablamıda alıpp bekle bizi....[/COLOR]
oy oyyyyyyyyyy bi yapmışım ki sormayın :)) bu kadar mı güzel olar bir kek ..D:
elmascım hanimiş kısırın canem ...
kıslar :)) sizsiz boğazımdan geçmioo yahadin ama gelin bana ,hep dilek ile miyase mi yicekler birazcık da biz yiyek cokacimcoook
oh oh afıyet olsun dilekcim... olsun bızım yerımızede yemıstınız zati dimi...yerimseniben
sorma kız mels canım benim çok güzeldi dilek bi kekyapmıştı bende kısır süperdii alkisalkisalkisalkisalkisalkis:içelim:cokacimcoookcokacimcoook:lepi:
afiyet olsun :)) hıhhhhhhh biz de sanal da olsa yiyos ,sizin yerinize de yiyorum :)) cokacimcoook
dilekcimmm kıskandırmayın siz de anam ,kısırlı günler yapıp durmayın .. delikafadulden
efet ebru :)) çok fenayız dimi ..
ayy pazarım var bugünnnn ,birazdan çıkayım da annemlere uğrayım ordan da pazara gideriz .. pazar ile annemin evi dipdibe de .bana azıcık uzak 15 dk falan..
pardon konuya dalmış gibi oldum ama ozebus seni almaya geldim kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?