Asker Eşleri

gireceğiz bakalm abla benim içinde iyi olacak kızım içinde ben burada çok sıkılıyorum en azından arkadaşlarım orada beraber oluruz faaliyetler var servizler oradan kalkıyor biryere gidebilmek için burada benim oturduğum yerde hiç bişey yok çarşıya uzak elim kolum bağlı duruyorum sevmiyorum çok sıkılıyorum kimse kapını çalmıyor herkes benden büyük bayağı yaşça yaşıtım yok sıkıldığım zaman girip çıkacağım kimseler yok

ayyy ne güzel ebrucum gözün aydın diyeyim sana hasret giderirsin artık

çok selamlar benden ailene

İnşallah girersinizcanım arkadaşlarının olması bile güzel gider gelirsiniz birbirinize kızın içinde çok iyi olur.

Çaylar yemekler oluyor katılıesın onlara atarsın bi göbecik ohhhh ne güzel kadın kadına biz izmirde çok yaşadık bunları.

Şimdi inan çok arıyorum o günleri eşim birde emir subayıydı sürekli protokol olurdu ama çok severlerdi beni hiç dışlandığımı bile bilmem.

Arkamdan laf bile söylenirdi hep duyardım haberleri gelirdi

abla burada öyle pek olmuyor çaydı yemekti bizde kıbrısta çok eğleniyorduk orada yapacak bişey olmadığı için çay eğlence çok oluyordu çok zevkli oluyordu tabi o zaman tektim kızım yok şimdi kızımla olsada çok zor olur ancak bir sene sonra rahat olurum ama ben ikinci bebeğide istiyorum harhalde benim rahat olmama bir 5 sene sonra olur herhalde :)):CüvCüv:

evt haklısın elmas doğuda tuncel hozata bizde çaylar yemekler çoktu güzeldi ama buraya geldik zoraki bi hoş geldin yapabilrlerse oda yoksa yok bide güle güle ister istemez eğlencesi yok vallaaaaasositososito:uhm:

:Saruboceq::Saruboceq:bakalım nere gidecez yada gitmyecez allh gönlümüze göre versin hepimizinnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hayırlısıyla kucağına alırsın allah kurtarsın

yeni anne şimdiden Allah analı babalı büyütsün canım

hadi bakalım bebegini kucagına al gel beklioruz seni canım......

Teşekkürler kızlar, dualarınız için çok teşekkürler oğluşumuzu aldık geldik, biz evimizdeyiz artık, hepinizi öptük

kızlar cok stres yapıyorum ya
tayınımız bellı olmasına az kaldı. :Saruboceq allahım hayırlısını verırı ınsallah

o gözün aydın ebrucun ne güzel anneciğin babacığın yanında olacak
ınsallah canım haber edecekler bakalım tam bellı deılll
ne güzel ebrucum gideceğin heryerde birileri var kaydirigubbakcemile2
eşim belkı oraların dısında da bır yer olabılır dıyor... kısmet işi birazda napalım hayırlısı..

ayyy ne güzel ebrucum gözün aydın diyeyim sana hasret giderirsin artık

çok selamlar benden ailene
saol ablacım ıletırım selamlarını ama haber ederız dedıler ınsallah gelırler...

Teşekkürler kızlar, dualarınız için çok teşekkürler oğluşumuzu aldık geldik, biz evimizdeyiz artık, hepinizi öptük
ayy canım hadı gecmiş olsun taze anne...
kızlar cok stres yapıyorum ya
tayınımız bellı olmasına az kaldı. :Saruboceq allahım hayırlısını verırı ınsallah
hayırlısı olsun canım.. haftaya bugün dananın kuyrugu kopacak:)))
karacıların tayini nezamannnnn delikafadulden bilen söylesinnn alkisalkisalkis
karacıların bazılarının belli oldu canım ama olmaanlarda var demek kı...

rüyanazcım çoook sevindim senin adına hayırlı olsun
tşk ederim canım saol...............
canım eşime sordum senin lojman puanını 1 yıl oturup çıkınca 125 puanınız kalıyor 156 dan 31 puan düşüyor canım
saol tatlım.................
inşallah diyarbakır olur ama diyarbakırda şark degil vanda şark degil ilçeleri şark ama merkezleri degil ara bölge oralar canım şark olarak ardahan siirt tunceli ve digerlerinin ilçeleri var....bende ilk bu eve geldim 5 yıldır burdayım çok zoruma gidiyo.........
canım amasya ya bi gelen aglar bi giden derler ben amasyalıyım ama merkezde degildik ilçesindeydişk evlenince merkeze geldim...amasya yazları aşırı sıcak geçio kışları çok soguk sayılmaz çok büyük mdegil ama çok sevimli biyer küçük şehir herzaman iyidir....
insanları çok sıcak kanlı ama ayrılmak zor gelir eger buraya gelirsen burda dışarda oturmanı tavsiye ederim lojman şehrin dışında sıkıcı çünki hem puan düşmemeiş olur ev kialarıda uygun 300 e 2+1 kalöriferli ev bulursun yani...amaaaaaa eşin açısından zor burası canım her hafta belirli bir gün gece egitimi oluyo ve ayda 4-5 nöbet bide acemi birlik ya sürekli yeni askerler tam herkesadam oluyo hoppba gidiolar yenileri gelio sürekli denetlemeler oluyo eşler çok yoruluyo inşallah rahat edersiniz buraya gelirseniz biz rahattık canım çok seviyorum burayı.......
peki meslek açısından nasılki ? :) yani eşler için.biraz zor ve karışık diye anlattılar ama

oooo gözün aydın tatlım bebeşin ne güsel şimdi cennet kokuordur benim için ensesinden bol bol kokla onu..ismini ne koydunuz mu arada allah analı babalı büyütsün........

rüyanazcım teşekkür ederim canımm verdiğin bilgiler için.duyduklarımız doğruymuş demekki senağlama hayırlısı olsun bakalım.ben de çok heyecanlıyım.yarını bekliyodum ama forumda da tam bilen yok galiba.artık küt diye öğrenecez galiba tayini :)

selam kızlar bende yürüyüşten geldin duşumu aldım hemen geldim ama kimseler kalmamış

iyi anne geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün

Teşkkürler kızlar,bebişimizin adı Kağan , Rabbim herkese nasip etsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…