girin o zaman lojmana rahat edersiniz kızında var rahat büyür en azından çocuk bahçeleri filanda oluyor oynar en azından
evet malatya şark değil bize o zamanlar düşünülmüş ama kabul edilmemiş 2.ordu birde lojmanları çok güzel havuzda var yüzmek için
off of havuzlu ne guzell olur... kocaelıde de donanmada var havuz,annemlerın ora daki birliktede var havuz o kadar guzel oluyordu kı anlatamam... Hatta babacım havuz amiriydi emeklı olmadan önce hıc cıkmazdık babacımla dönerdık eve... oooyy ınsallah cts annecımle babacım gelecekhihoyyyt
gireceğiz bakalm abla benim içinde iyi olacak kızım içinde ben burada çok sıkılıyorum en azından arkadaşlarım orada beraber oluruz faaliyetler var servizler oradan kalkıyor biryere gidebilmek için burada benim oturduğum yerde hiç bişey yok çarşıya uzak elim kolum bağlı duruyorum sevmiyorum çok sıkılıyorum kimse kapını çalmıyor herkes benden büyük bayağı yaşça yaşıtım yok sıkıldığım zaman girip çıkacağım kimseler yok
abla burada öyle pek olmuyor çaydı yemekti bizde kıbrısta çok eğleniyorduk orada yapacak bişey olmadığı için çay eğlence çok oluyordu çok zevkli oluyordu tabi o zaman tektim kızım yok şimdi kızımla olsada çok zor olur ancak bir sene sonra rahat olurum ama ben ikinci bebeğide istiyorum harhalde benim rahat olmama bir 5 sene sonra olur herhalde :)):CüvCüv:
canım hayırlısıyla kucağına alırsın allah kurtarsın
yeni anne şimdiden Allah analı babalı büyütsün canım
hadi bakalım bebegini kucagına al gel beklioruz seni canım......
hehhh anneler günü bitmeden yetiştim sayılır:))) annelerrr gününüsss kutlu olsun tatlı asker eşlerii
oy oyy oyyy bizimde tayinimiz belli oldu ve iskenderuna çıktı 2 ay sonraya yolcuyuz bakalım,onun heyecanı şimdiden bastı bizde aşkumla 3 gün 3 gecedir geziyoruz istanbula doyalım istedik
amaa çoook yorulmuşum bebişiminde azcık ateşi 37.5 korkudan uyku tutmadıdilerim yükselmez..
rüyanaz eşinle en kısa sürede bir araya gelirsiniz insallah,Allah kavuştursun,
yeniannemizde doğum yapacakmış falla ben burada heyecanlandım Allahım bir avazda kurtarsın insallah...
Canım Dualarım senınle,sanırım şimdi bebeğin kucagndadır,Allah analı babalı buyutsun canım,gözünüzaydın olsunn...
Ayy canımm... Hadi hayırlısı olsun,bızımde haftaya bellı olur herhalde toplanmaya basladım yavas yavas...
Şiişştt damadıma iyi bakk ona göre :)))
İnsallah hemen ıyılesır,bebişler okadar dırayetlı olamıyor maalesef...
Herkese günaydınnnn hanımlarrrr
mıyasecım cok duygulandımm oglunun yazısınaaa cok guzelllll dıı
yenı anne canım dualarımız senınle ne guzel bakkk en guzel varlıga kavusmussundur kucagındadır yuce rabbımın ıznıyleeeeeee
tayını cıkan arkadaslara hayırlı olsunnnnnnn
ayyy ebrucum Allahım yardımcımız olsun tüm bu absürt sınavlara girenlere :)) vala bi giriyorum kimsecikler olmuoo geri çıkıyorum ,topikleri dolaşıyorum falan ...
yeni anne canııım benim yaa doğumu varmış bu sabah sanırım ,umarım her şey yolundadır ...darısı bizeeeeeee ,amin..
herkese ii geceler ,yeni gelenler hoşgelmişler ::))
tayin mi vaaaaar yine ,ay yeni taşındım off ne feci olurdu bize çıkması : /
ınsallah canım haber edecekler bakalım tam bellı deılllo gözün aydın ebrucun ne güzel anneciğin babacığın yanında olacak
eşim belkı oraların dısında da bır yer olabılır dıyor...ne güzel ebrucum gideceğin heryerde birileri var kaydirigubbakcemile2
saol ablacım ıletırım selamlarını ama haber ederız dedıler ınsallah gelırler...
ayyy ne güzel ebrucum gözün aydın diyeyim sana hasret giderirsin artık
çok selamlar benden ailene
ayy canım hadı gecmiş olsun taze anne...
Teşekkürler kızlar, dualarınız için çok teşekkürler oğluşumuzu aldık geldik, biz evimizdeyiz artık, hepinizi öptük
hayırlısı olsun canım.. haftaya bugün dananın kuyrugu kopacak:)))kızlar cok stres yapıyorum ya
tayınımız bellı olmasına az kaldı. :Saruboceq allahım hayırlısını verırı ınsallah
karacıların bazılarının belli oldu canım ama olmaanlarda var demek kı...karacıların tayini nezamannnnn delikafadulden bilen söylesinnn alkisalkisalkis
tşk ederim canım saol...............rüyanazcım çoook sevindim senin adına hayırlı olsun
saol tatlım.................canım eşime sordum senin lojman puanını 1 yıl oturup çıkınca 125 puanınız kalıyor 156 dan 31 puan düşüyor canım
inşallah diyarbakır olur ama diyarbakırda şark degil vanda şark degil ilçeleri şark ama merkezleri degil ara bölge oralar canım şark olarak ardahan siirt tunceli ve digerlerinin ilçeleri var....bende ilk bu eve geldim 5 yıldır burdayım çok zoruma gidiyo.........
evet ablacım şark bizim...
elazıg ardahan ıgdır dıyarbakır van sanırım ablacım...yanılmıyorsam... bakalım nolcak...beklemek cokk kötü ablam...
ugrasıyorum gercekten...
bı garıp ıste bu eve gelin geldım,kendı evım gıbı gelıyodu tertemız genişce,nasıl zor gelıyo ayrılmak..
canım amasya ya bi gelen aglar bi giden derler ben amasyalıyım ama merkezde degildik ilçesindeydişk evlenince merkeze geldim...amasya yazları aşırı sıcak geçio kışları çok soguk sayılmaz çok büyük mdegil ama çok sevimli biyer küçük şehir herzaman iyidir....rüyanazcım 21 i yani tayinlertühh yaa .ben de yarın diye seviniyodum.diyarbakır ın lojmanları güzelmiş.ayrıca çok yer varmış bildiğim kadarıyla.sizinki niye bu kadar zor oldu anlamadım canım ya. bu arada biz tayinlere amasya yı da yazdık :) anlatsana amsyayı nasıl bi yer :)
peki meslek açısından nasılki ? :) yani eşler için.biraz zor ve karışık diye anlattılar ama
Teşekkürler kızlar, dualarınız için çok teşekkürler oğluşumuzu aldık geldik, biz evimizdeyiz artık, hepinizi öptük
karacıların tayini nezamannnnn delikafadulden bilen söylesinnn alkisalkisalkis
Teşkkürler kızlar,bebişimizin adı Kağan , Rabbim herkese nasip etsin inş. :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?