Asker Eşleri

hehehhe ınsan sevdiğiyle ugrasırmıs aplam benimmmmŞeniz
özümbüş valla pek bi yanar döner cıktı..yerimseniben

21 ınde jandarmaların bellı olacak tatlım,gün sayıyoruzz...:bbo:

nereleri yazdınız tayin için şarktı demi sizin hayırlısı olsun bakalım .:1hug:
uğraş bakalım hadi güzel gızımmm kaydirigubbakcemile3

böle biliom bende burdaki yanımdabi arkadaşım var o yıllarca lojmanda oturmuş ist.ankarada tatvanda oda öle sölüyoda ts kılıç farklı söledi merak ettik asker eşlerine soralım ögrenelim dedik...

canım eşime sordum senin lojman puanını 1 yıl oturup çıkınca 125 puanınız kalıyor 156 dan 31 puan düşüyor canım

ben geldim hanımlar yemeğimi yaptım akşama biraz dizi izlerken keyif yapalım diye etmek tatlısı poğaça yaptım buyrun hanımlar akşama beklerim

nereleri yazdınız tayin için şarktı demi sizin hayırlısı olsun bakalım .:1hug:
uğraş bakalım hadi güzel gızımmm kaydirigubbakcemile3

evet ablacım şark bizim...
elazıg ardahan ıgdır dıyarbakır van sanırım ablacım...yanılmıyorsam... bakalım nolcak...beklemek cokk kötü ablam...
ugrasıyorum gercekten...
bı garıp ıste bu eve gelin geldım,kendı evım gıbı gelıyodu tertemız genişce,nasıl zor gelıyo ayrılmak..

rüyanazcım 21 i yani tayinler tühh yaa .ben de yarın diye seviniyodum.diyarbakır ın lojmanları güzelmiş.ayrıca çok yer varmış bildiğim kadarıyla.sizinki niye bu kadar zor oldu anlamadım canım ya. bu arada biz tayinlere amasya yı da yazdık :) anlatsana amsyayı nasıl bi yer :)

Amasyalı olaraktan bende eklemek ıstıyorum...yerimseniben
süper süper süper...
buram buram tarih kokuyor,dagların arasında küçücük cok sevimli bie sehır...
ınsanları cokk sıcakkanlı bılemezsın...Askerı cok severler... hatta pek cok askerın ordan cıktıgıda meshurdur...

peki meslek açısından nasılki ? :) yani eşler için.biraz zor ve karışık diye anlattılar ama

ben geldim hanımlar yemeğimi yaptım akşama biraz dizi izlerken keyif yapalım diye etmek tatlısı poğaça yaptım buyrun hanımlar akşama beklerim

cokacimcoook geliyorum hatta geldim bile

İnşallah güzel bir yer çıkar bunların arasından bende malatyaya gitmiştim ilk ne kadar zor gelmişti ilk başlarda sonradan alışıyorsun ama
Yeni yerler ve insanlar göreceksin buda çok güzel aslında bu seferde oralara alışacaksın ve bu çark böyle dönüp duracak emekli olana kadar.

gel ablacığım bekliyorummmmm:içelim: kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

ınsallah ablam hayırlısı olsun dıyoruz.. malatya cok guzel dıyorlar gercı ülkemın heryerı guzel ama malatya bızde batı olarak gecıyor... belkı doğu dönusunde :)))

tayinci arkadaşlara hayırlı yerler diliyorum....bizim tayinimize daha 3 yıl var... doguya gelecek olanlar beklerim vandayız biz...

abla şimdi kıbrısta 3 sene kaldığımız için burada en fazla 3 yıl kalırız herhalde yinede tam belli değil

girin o zaman lojmana rahat edersiniz kızında var rahat büyür en azından çocuk bahçeleri filanda oluyor oynar en azından

ınsallah ablam hayırlısı olsun dıyoruz.. malatya cok guzel dıyorlar gercı ülkemın heryerı guzel ama malatya bızde batı olarak gecıyor... belkı doğu dönusunde :)))

evet malatya şark değil bize o zamanlar düşünülmüş ama kabul edilmemiş 2.ordu birde lojmanları çok güzel havuzda var yüzmek için

off of havuzlu ne guzell olur... kocaelıde de donanmada var havuz,annemlerın ora daki birliktede var havuz o kadar guzel oluyordu kı anlatamam... Hatta babacım havuz amiriydi emeklı olmadan önce hıc cıkmazdık babacımla dönerdık eve... oooyy ınsallah cts annecımle babacım gelecekhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…