- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
hehehhe ınsan sevdiğiyle ugrasırmıs aplam benimmmmŞeniz
özümbüş valla pek bi yanar döner cıktı..yerimseniben
21 ınde jandarmaların bellı olacak tatlım,gün sayıyoruzz...:bbo:
böle biliom bende burdaki yanımdabi arkadaşım var o yıllarca lojmanda oturmuş ist.ankarada tatvanda oda öle sölüyoda ts kılıç farklı söledi merak ettik asker eşlerine soralım ögrenelim dedik...
nereleri yazdınız tayin için şarktı demi sizin hayırlısı olsun bakalım .:1hug:
uğraş bakalım hadi güzel gızımmm kaydirigubbakcemile3
ben geldim hanımlar yemeğimi yaptım akşama biraz dizi izlerken keyif yapalım diye etmek tatlısı poğaça yaptım buyrun hanımlar akşama beklerim
rüyanazcım 21 i yani tayinlertühh yaa .ben de yarın diye seviniyodum.diyarbakır ın lojmanları güzelmiş.ayrıca çok yer varmış bildiğim kadarıyla.sizinki niye bu kadar zor oldu anlamadım canım ya. bu arada biz tayinlere amasya yı da yazdık :) anlatsana amsyayı nasıl bi yer :)
ben geldim hanımlar yemeğimi yaptım akşama biraz dizi izlerken keyif yapalım diye etmek tatlısı poğaça yaptım buyrun hanımlar akşama beklerim
evet ablacım şark bizim...
elazıg ardahan ıgdır dıyarbakır van sanırım ablacım...yanılmıyorsam... bakalım nolcak...beklemek cokk kötü ablam...
ugrasıyorum gercekten...
bı garıp ıste bu eve gelin geldım,kendı evım gıbı gelıyodu tertemız genişce,nasıl zor gelıyo ayrılmak..
bizde burada gireceğiz lojmana ama korkuyoruz doğuda giremezsek diye
edirnede ne kadar daha kalacaksınız bellimi
cokacimcoook geliyorum hatta geldim bile
İnşallah güzel bir yer çıkar bunların arasından bende malatyaya gitmiştim ilk ne kadar zor gelmişti ilk başlarda sonradan alışıyorsun ama
Yeni yerler ve insanlar göreceksin buda çok güzel aslında bu seferde oralara alışacaksın ve bu çark böyle dönüp duracak emekli olana kadar.
cokacimcoook geliyorum hatta geldim bile
İnşallah güzel bir yer çıkar bunların arasından bende malatyaya gitmiştim ilk ne kadar zor gelmişti ilk başlarda sonradan alışıyorsun ama
Yeni yerler ve insanlar göreceksin buda çok güzel aslında bu seferde oralara alışacaksın ve bu çark böyle dönüp duracak emekli olana kadar.
abla şimdi kıbrısta 3 sene kaldığımız için burada en fazla 3 yıl kalırız herhalde yinede tam belli değil
ınsallah ablam hayırlısı olsun dıyoruz.. malatya cok guzel dıyorlar gercı ülkemın heryerı guzel ama malatya bızde batı olarak gecıyor... belkı doğu dönusunde :)))
girin o zaman lojmana rahat edersiniz kızında var rahat büyür en azından çocuk bahçeleri filanda oluyor oynar en azından
evet malatya şark değil bize o zamanlar düşünülmüş ama kabul edilmemiş 2.ordu birde lojmanları çok güzel havuzda var yüzmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?