Asker Eşleri

Erken çıktığın zaman kalan puanının üzerine tekrar puan işler canım eş ve 2 çocuk üzerinden puan alırsın tekrar.

Biz 8 sene oturduk ama tahsisli idi lojman eşim liceye gitmişti 2 sene tek kaldım ben tayin çıkınca puan 0 oldu daha sonra yükseldi ama emekli olduk tabi

topigimizide ilk defa bu kadar kalabalık gördüm ya.........

ehehehehehhee ne güzel işte,artık diyarbakıra örgü peynir yemeye geliriz bizde
bide japon pazarı varmış oralara uğra kaçak eşyalar satlıyormuş orada tabak çanak gibi şeyler
eşim kadayıf getirirdi oardan burma şeklinde artık afiyetle yersin orada resim çek yerken bizede gösterirsin

egemmmmmmmmm ne haber fıstık

iyidir canım senden
kızlar ben asker eşi değilim,sizleri sevdiğim için uğruyorum topiğe,o konularda hiç bilgim yok maalesef:çok üzgünüm:

evet ablacım anlatmak ıstedıgım oydu zaten...

slm ben geldim
oğlum evdeydi bana sıra gelmedi pcde yenice oturdum sizler naptınızzzzzz

slm ben geldim
oğlum evdeydi bana sıra gelmedi pcde yenice oturdum sizler naptınızzzzzz

hoşgeldin miyase sen nasılsın bakalım

hosgeldın mıyasecım.. napayım halen yıkama işiyle mesgulum bır yandan da yemek,oturdukca pc ye gelıyorum bende :))

sen ancak benle uğraş demi kıskandınız özümbüşle

yemek derdi bende var bir yandan mutfak arada burası

slm kızlar ohhhh kaynatmışsınız bütün gün :) ben de çok stresli bir gün geçirdim yazılanları okumak iyi geldi :)
rüyanaz cımm çoook sevindim senin adına :) :) canım benimm .hihoyyyt Allah tüm hasretlik çekenleri kavuştırsun inşallhh.benim nişanlım da geçen yıl diyarbakırdaydı.güzel bi yer diyarbakır.hava lojmanları şehir dışında zaten rahat edersin.
kızlarrr 21 inde belli olacak olan tayinler jandarmaların mı? karacıların nezamn? bilgisi olan varsa cevap versin lütfennnn senağlama merakla bekliyorum ben de.duyumumuza göre 15 i demişlerdi bize ama...

evet eşimde anlatıyo burma kadayıfı harikaymış..çerim şekerim sen iste yeterki
iyidir canım senden
kızlar ben asker eşi değilim,sizleri sevdiğim için uğruyorum topiğe,o konularda hiç bilgim yok maalesef:çok üzgünüm:

olsun yafri seviyoruz seni.......Şeniz

saol canım eşim karacı canım biz kurtoglu lojmanlarında oturcaz.....21n de karacıların belli oluyo die biliyorum ben....

hoşgeldin miyase sen nasılsın bakalım

sen ancak benle uğraş demi kıskandınız özümbüşle

yemek derdi bende var bir yandan mutfak arada burası
hehehhe ınsan sevdiğiyle ugrasırmıs aplam benimmmmŞeniz
özümbüş valla pek bi yanar döner cıktı..yerimseniben
21 ınde jandarmaların bellı olacak tatlım,gün sayıyoruzz...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…