böle biliom bende burdaki yanımdabi arkadaşım var o yıllarca lojmanda oturmuş ist.ankarada tatvanda oda öle sölüyoda ts kılıç farklı söledi merak ettik asker eşlerine soralım ögrenelim dedik...
slm yafru bu konu hakkında görüşlerini alalım hemen......selam kızlar
canım eşimin o işe bakan arkadası var,ona sorcak ben sana net bişi sölerım...
canım gecen bır muhabbet olmustuda arkadaslarla bı sölentı duymuslar,lojman hakkın dıyelım 5 yıl.
5 yıl oturup cıktıgında puanın sıfırlanıyormus dedıler ve lojmanda otururken puan almıyormussun canım..
Ama lojman hakkını doldurmadan cıkarsan yani 1 yıl oturdun o 1 yıl puan almıyorsun ama 1 yıldan sonra cıktıgında tekrar işler dıye duydum...
topigimizide ilk defa bu kadar kalabalık gördüm ya.........
egemmmmmmmmm ne haber fıstık
Erken çıktığın zaman kalan puanının üzerine tekrar puan işler canım eş ve 2 çocuk üzerinden puan alırsın tekrar.
Biz 8 sene oturduk ama tahsisli idi lojman eşim liceye gitmişti 2 sene tek kaldım ben tayin çıkınca puan 0 oldu daha sonra yükseldi ama emekli olduk tabi
iyidir canım senden
kızlar ben asker eşi değilim,sizleri sevdiğim için uğruyorum topiğe,o konularda hiç bilgim yok maalesef:çok üzgünüm:
iyidir canım senden
kızlar ben asker eşi değilim,sizleri sevdiğim için uğruyorum topiğe,o konularda hiç bilgim yok maalesef:çok üzgünüm:
ades gunaydın canım hosgeldınnnnnnnn
slm ben geldim
oğlum evdeydi bana sıra gelmedi pcde yenice oturdum sizler naptınızzzzzz
hosgeldın mıyasecım.. napayım halen yıkama işiyle mesgulum bır yandan da yemek,oturdukca pc ye gelıyorum bende :))
evet eşimde anlatıyo burma kadayıfı harikaymış..çerim şekerim sen iste yeterki
ehehehehehhee ne güzel işte,artık diyarbakıra örgü peynir yemeye geliriz bizde
bide japon pazarı varmış oralara uğra kaçak eşyalar satlıyormuş orada tabak çanak gibi şeyler
eşim kadayıf getirirdi oardan burma şeklinde artık afiyetle yersin orada resim çek yerken bizede gösterirsin
iyidir canım senden
slm kızlar ohhhh kaynatmışsınız bütün gün :) ben de çok stresli bir gün geçirdim yazılanları okumak iyi geldi :)
rüyanaz cımm çoook sevindim senin adına :) :) canım benimm .hihoyyyt Allah tüm hasretlik çekenleri kavuştırsun inşallhh.benim nişanlım da geçen yıl diyarbakırdaydı.güzel bi yer diyarbakır.hava lojmanları şehir dışında zaten rahat edersin.
kızlarrr 21 inde belli olacak olan tayinler jandarmaların mı? karacıların nezamn? bilgisi olan varsa cevap versin lütfennnn senağlama merakla bekliyorum ben de.duyumumuza göre 15 i demişlerdi bize ama...
hehehhe ınsan sevdiğiyle ugrasırmıs aplam benimmmmŞeniz
hoşgeldin miyase sen nasılsın bakalım
sen ancak benle uğraş demi kıskandınız özümbüşle
yemek derdi bende var bir yandan mutfak arada burası
21 ınde jandarmaların bellı olacak tatlım,gün sayıyoruzz...:bbo:slm kızlar ohhhh kaynatmışsınız bütün gün :) ben de çok stresli bir gün geçirdim yazılanları okumak iyi geldi :)
rüyanaz cımm çoook sevindim senin adına :) :) canım benimm .hihoyyyt Allah tüm hasretlik çekenleri kavuştırsun inşallhh.benim nişanlım da geçen yıl diyarbakırdaydı.güzel bi yer diyarbakır.hava lojmanları şehir dışında zaten rahat edersin.
kızlarrr 21 inde belli olacak olan tayinler jandarmaların mı? karacıların nezamn? bilgisi olan varsa cevap versin lütfennnn senağlama merakla bekliyorum ben de.duyumumuza göre 15 i demişlerdi bize ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?