Asker Eşleri

baksana iç kesimlerdekiler deniz kenarında çalışmak istiyoruz diye dilekçe yazmışlar eşim bizde gidebiliriz diyo benimde heyecan sardı vallah ama ben gitmek istemiyorumsenağlama

baksana iç kesimlerdekiler deniz kenarında çalışmak istiyoruz diye dilekçe yazmışlar eşim bizde gidebiliriz diyo benimde heyecan sardı vallah ama ben gitmek istemiyorumsenağlama

bilmm benimki biş demedi o konuda gerçi bıçak açmıyoda ağzını adam hasta

benm arkadaşım var kıbrısta kkdan ama asker eşi değil emotion_24

günaydın elmascım
ablam fener beşiktaş maçı vardı ya ondan bahsettik ondan tosartma falan yani

bendeee e gidiyom işlerimi yapım giidm öğledn sonra dilek aya gidecem ne olur ne olmaz son günlermizi değerlendirelim dilekciğimle:teselli::1hug::1hug:gelyom bekle dilek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:1hug::sm_cool:

kızlar gunaydınnnnn

bugun ablamın oglunun dogum gunu varrr oraya gıdıcemm ablamda kalıcamm

pazar gunude frıg magarasına gezı varmıss burdaan benle karakol komutanın esını yazmıslar alay duzenlıyo bakalım nasıl gecıcekk su arog flımın cekıldıgı yerlermısss

hepınızı optummmmm

merhaba canımmmm..Hosgeldınn...
bende hem asker kızı hem asker esıyım.....

Günayyydddııınnn hanımlarrr...
Hayırlı cumalarrrrrrrrr...

Annem aradı bugünn gelıyorlarrrrrrrrr...hihoyyyt

hadi gözün aydın canım benim bol bol hasret gider ailenle
birde ben gitseydim çok özledim onları senağlama
offfffffff ALLAH'ım offffff:1no2:

günaydın canım nasılsın iyimisin gez canım bizim yerimizede gez

a.s.:1hug:

saol canım...
bu ara cok gergin görüyorum senı...
bıraz rahatla canım ya sıkma bu kadar kendını,annenler tasınacaktı en son hala gecerlı deıl mı?

bilmiyorum canım ama gerçekten çok gerginim bu aralar eşlerimizin yüzünü doğru düzgün göremiyoruz çok sıkıldım ailemi çoook özledim bunaldım bilmiyorum valla bişeylerle uğraşıyorum dışarı falan çıkıyorum gitmiyor üzerimden gerginlik
annemler haziranda taşınıyorlar canım ALLAH'tan bişey olmazsa ama tabi bizim diğer ev yozgatta olacağı için ağustosta geçecekler beni bekliyorlar birde yazın bizim orası çok güzel oluyor dağ eteğinde çamların dibinde evimiz çok büyük bahçesi falan var hemde kızım için iyi olur dedik yani izin dönüşü birlikte döneceğiz bende biraz ankarada kalıp öyle geleceğim keşana

canlarım ben kaçtım biraz evimle kızımla ilgileneyim hiç bişey yemiyor kız bişeyler yedirmeye çalışayım temizlik yapayım böyle akşam edeyim artık hadi öptüm sizi kendinize iyi bakın

canım annnenlerın gelıyomus sevındımmmmm

canım benım senın yerınede gezerım tabıı fooları eklerımm cekıneyımde

bende antalyaya anneme gıdecektım 2 aydır gıtmedım burnumda tuttuler ama en sevdıgım arkadasım doguya tayın cıktı hazıran 8 de gıdıyo buran o var dıye gıtmedımm bende hazıranın 8 de anneme gıdıcemm evde durursam cok uzulurum yoklugunu hemen hıssederımmm cunkuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…