canım benim.. ınsallah tasınırlarda su ezıyetın bıter canım ya... cunku anlattıkların aklıma geldıkce cok kızıyorum eşinin aılesıne... ınsallah Rabbım yuzune bakar canım.. sende sıkma canını canım benım...bilmiyorum canım ama gerçekten çok gerginim bu aralar eşlerimizin yüzünü doğru düzgün göremiyoruz çok sıkıldım ailemi çoook özledim bunaldım bilmiyorum valla bişeylerle uğraşıyorum dışarı falan çıkıyorum gitmiyor üzerimden gerginlik
annemler haziranda taşınıyorlar canım ALLAH'tan bişey olmazsa ama tabi bizim diğer ev yozgatta olacağı için ağustosta geçecekler beni bekliyorlar birde yazın bizim orası çok güzel oluyor dağ eteğinde çamların dibinde evimiz çok büyük bahçesi falan var hemde kızım için iyi olur dedik yani izin dönüşü birlikte döneceğiz bende biraz ankarada kalıp öyle geleceğim keşana
canım annnenlerın gelıyomus sevındımmmmm
canım benım senın yerınede gezerım tabıı fooları eklerımm cekıneyımde
bende antalyaya anneme gıdecektım 2 aydır gıtmedım burnumda tuttuler ama en sevdıgım arkadasım doguya tayın cıktı hazıran 8 de gıdıyo buran o var dıye gıtmedımm bende hazıranın 8 de anneme gıdıcemm evde durursam cok uzulurum yoklugunu hemen hıssederımmm cunkuuuu
hg canım..........Benim babam askerdi o sayılır mı :1rolleyes:
hg şeker...................merhaba bende asker eşiyim ayrıca asker kızıyımda
merhaba canımmmm..Hosgeldınn...
bende hem asker kızı hem asker esıyım.....
Günayyydddııınnn hanımlarrr...
Hayırlı cumalarrrrrrrrr...
Annem aradı bugünn gelıyorlarrrrrrrrr...hihoyyyt
saol canımmm....ohh gözün aydın şekerim....
günaydın kızlar hayırlı cumalar.............
meliscim tosartmıyo artık o geceydi kız hepmi yapacak gönlünü aldık canım kaydirigubbakcemile3
saoll canım...ebrucum gözün aydın senin annenler gelcek benim kaynana üfffklava:
kim ne ne zaman nerede ??????
selam kızlar banada miyasecim geliyor yine kısırlar var daha neler var neler sizide bekliyorum hep beraber yeriz
ebrucum gözün aydın canım
selam kızlar banada miyasecim geliyor yine kısırlar var daha neler var neler sizide bekliyorum hep beraber yeriz
ebrucum gözün aydın canım
ohh elmas ellerine sağlık darısı benim başıma temizlik yapıyorum işin içinden çıkamadım yoruldum wallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?