Asker Eşleri

canım benim.. ınsallah tasınırlarda su ezıyetın bıter canım ya... cunku anlattıkların aklıma geldıkce cok kızıyorum eşinin aılesıne... ınsallah Rabbım yuzune bakar canım.. sende sıkma canını canım benım...

tesekkur ederım canım:1hug:

Benim babam askerdi o sayılır mı :1rolleyes:
hg canım..........
merhaba bende asker eşiyim ayrıca asker kızıyımda
hg şeker...................

merhaba canımmmm..Hosgeldınn...
bende hem asker kızı hem asker esıyım.....

Günayyydddııınnn hanımlarrr...
Hayırlı cumalarrrrrrrrr...

Annem aradı bugünn gelıyorlarrrrrrrrr...hihoyyyt

ohh gözün aydın şekerim....
günaydın kızlar hayırlı cumalar.............

ohh gözün aydın şekerim....
günaydın kızlar hayırlı cumalar.............
saol canımmm....
sanada gunaydınnn...
toplanıyorsun de mı yavas yavas....,
bende yaptım bıkac kolı bakalım...
ellerımı fazla zorlayamıyorumda annem gelınce devam edıcem bakalım...
sana da kolay gelsın canım...

ebrucum gözün aydın senin annenler gelcek benim kaynana üfff klava:
saoll canım...
ayy senın ıcın dua edıcem duygucum işin zor korkutmak gıbı olmasında :))
ben atlattım ve de bılecık sayfasını kapattım onlarla darısı sana kuşum...
kim ne ne zaman nerede ??????

bana- bugün- aılem gelıyor..:))
duyguya da bu aralarda kayınvaldesıgil gelıyorrrdelikafadulden

selam kızlar banada miyasecim geliyor yine kısırlar var daha neler var neler sizide bekliyorum hep beraber yeriz
ebrucum gözün aydın canım

evt arkadaşlar bende hazırlandım çıkacam dile gidecm bu gün bakım nasıl sınız diye girdim kulaklarınızı çınlatırız bizde sinizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu dilekk gene beni kilo aldıracak iliyom valla balıktım balna olacağım vallaa kız:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar banada miyasecim geliyor yine kısırlar var daha neler var neler sizide bekliyorum hep beraber yeriz
ebrucum gözün aydın canım

kız dilekk pasta börek yerine salata neyin yapın bacıım sağlıklı yaşam yürüşlerin boşa gidiyo canım da hiç çekmedi :sm_confused:

merhaba hanımlar temizliğimi yaptıö birsürü ütü vardı onları bitirdim kızı uyuttum geldim yoksunuz hu hu nerelerdesiniz bakalım

ohh elmas ellerine sağlık darısı benim başıma temizlik yapıyorum işin içinden çıkamadım yoruldum wallah

sağol elmascım düşünmen yeterli aynı hastalık bende de oluştu temizlik yapmadan duramıyorum ya annem her gelişinde evin tertemiz dese de bana hep pismiş gibi geliyoo evde durmaktan kafayı yedim heralde kaydirigubbakcemile3

bu aralar hepten havalarda güzelya manyaklık derecesine geldi artık benimki ilgilenmek istemiyorum ama şuan hiç bir işim yok sanki bir iş varda yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum kendimi rahat rahat oturamıyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…