Asker Eşleri

ben bundan sonraacıma dilek ile miyasegile küstüm ,konuşmuyoorum onlarla :))

daha geçen gün demedik mi sizeee buluşup kıskandırmayın beni diyeeee .. nesee hadi bugünlük affediom sizi ... benim yerime de yiyiin anacım ...

ben de köşe takımı aldım onu bekliom getireceklerdi bugün.. bu evimin odaları genişş yer büyük oluncaa eşyalar kayboldu ..diğer evim kutu gibiiydi ne çok diyordum oysaki .. pc odamda artık otururum sandalyede bi taraflarım tutuluyordu hhihihi :))

ebrum göslerin aydın o zaman şekerim . benim de annem ben de ,ben sözüm ona ders çalışıom o da tv izlioo ,biizim burda kaynak su var ,bana su doldurmaya geldi annecimm ..birazdan oraya gidecek tatlı su getirecek kızına ... :1hug:

al benden de o kadar ,dün gece evi makineye tuttum ben de ,edim de sinir oluoo bu huyuma ..bazen ben de ..sabah kalktım yine tuttum :))) yaa edimden çok kıl düşüooo yerde gözlerim hep kıl arıoo ,yani yalnız değilsiniz hanımlar ben de öyleyim ..hele benimkisi yemek yesin ya da çiğdem yesinnn offf sormayın sırf ,bakışlarımdan yemioo benimkisi yere düşürecek mi diyee gözlerim hep üzerinde ..erkekler mi böle yoksa benim edim mi bilmiom amaa çiğdem yesin yarısı yerdeeeeeeeee ,bu da beni deli ediooo ..bi de üstüne hasta olacaksın sen dioo bana ..temizlik hastası :))

bende küstüm hııhh:dilcikar:

saol canımmm daha gelemedıler 2 saatlık yer ya agırdan mı alıyolar ne :)))

heheh yok bacım yalnız deılsın...gercı benımkı alıstı..mısafır gıdıyo arkasından sarjlı supurgeyı cıkarıp dökulenlerı alıyo :))) şerrımden korkuyo artık sanırsam :)))

merak etme canım benim eşimde öyle bir çiğdem yer koltuklarda onunla beraber yer çok sinir olurum o konuda hiç yardımcı olmaz bende sinir küpüne dönerim işten bir gelir kamuflajlar askısı var oraya tak derim yok illa yatağın üstüne atacak hiçte sevmem varya çok kavga ediyoruz bu yüzden
ayrıca canım güle güle kullan

sağol elmascım en güzelleri senin olsun ..
kk da eşlerin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huyları bölümü var her gün okuyorum onuu , ayy neler var neler ....benimkisini şimdiye kadar bi kere gördüm elbiseli o da nişanlıydık :)) hiç eve gelmez o şekilde ,inan gelseydi o da aynısını yapardı .. eve geldiğinde tüm eşyalarını yatak üzerine atışı onun da yaptığı bir şey..

canım benimki birde tankçı tulumunu falanda getiriyor ohhhh benim yatağın üstünü bir görseniz askeri bütün malzemeler yatağın üstünde örtüm gözükmüyor artık ama hiç hoşuma gitmiyor

bu konuda sanslıyım sanırım...
bebiş olmadıgı ıcın o odayı eşim calısma odası yaptı.. geldıgı gıbı o odaya gırer kamuflajlarını orada cıkarır ve askerı gıysılerını koydugu bez dolap var oraya asar... bu konuda hakkını yıyemem valla..

bebeğin olsun bütün odalar dolacak önceden bizimde öyleydi şimdi kızımın odası var haliyle boş oda kalmadı

odası olduğu zamanda sandalyeye çıkarırdı bana kalırdı herşey birazda benden kaynaklandı ilk evlendiğimiz zaman eşim her işi yapıyordu bekarken yaptığından evlenince dedim bırak ben yaparım ederim onunda işine geldi ama şimdi hakkını yemeyim hafta sonları yemek kahvaltı ona ait ve yemek yapmasını çok seviyor bayılıyor vede ben onun kadar lezzetli yemek yapamıyorum sositososito

bizde sizi bekledik bekledik gelmediniz bizde içiyoruz çayımızı hemen gelin belki yetişirsiniz kısırımızıda yedik -tatlicadiarzu-

bebeğin olsun bütün odalar dolacak önceden bizimde öyleydi şimdi kızımın odası var haliyle boş oda kalmadı
dogru söyluyorsun canım ama bırazda yetıstırılme tarzıylada ılgılı bır durum bu...
kayınvaldemın vcocuklarına erdiği tek ve en ıyı yönü bu....
bizde sizi bekledik bekledik gelmediniz bizde içiyoruz çayımızı hemen gelin belki yetişirsiniz kısırımızıda yedik -tatlicadiarzu-
aaa yedınız mı??? madem yedınız bari bızım yerımıze de çay için..öle caysadım ki anlatamam.. neyse annemler gelınce bende onlarla ıcerım balkonda...:1closedeyes:

anam ne güzel wallaha bizimki anca yer kahve bile yapamaz öpte başına koy elmascım

bazen cepten gıcıklığına mesaj atar kahve istemek için

ankaradan geldimya odaya bir girdim tepe olmuş giymiş çıkarmış deli olmamak içten değil yaaaa kötükedihüso

ank ablam yaa ,hihihiiiiii benimkisinin sonu da böle olacak :))) amaa ben bazen sırf yanımda bile bişiler istiyorum ki yapsın diye alışsın diye ..akıllı kocam diyoo ki sen beni deniosun alıştırmaya çalışıyoosun vs ... bekar evinde yaptıklarını 1 sene içinde unuttu :))) hatırlatıyoorum ona o da bana bu sefer itifatlar yağdırıoo .ilk başlar uyutuyordu beni ama artık yutmuyorum ::::::::::: ihihihihiiiiiiiiiiii söylene söylene yapoo ,bi tek melemen yapıooo ama feci bişi oluooo ...ben beceremiyorum onun o tadını bulamıyorum amaaaaaaaaa o da haftasonları ,çünkü alt tarafı bi melemen ama ocak offff yumurta için ayrı kap ,domates için ayrı kap vs... bi de onları direk bulaşık makinesine atması yok mu :))) aman diyorum kalsın ama alıştırmak da istemiom ben de yap diyorum napayım temizliyorum yarım saaat mutfağı ,savaş alanı gibi oluyooo..bir arkadaşımız var bizim o da tam tersi karısını mutfağa sokmazmış hiç ,adam işten geliioooo yemeğe girişiyoo yok böle bişiy ...o kadar da istemem ,hiç bir şeyimi beğenmeyen bi erkek ,ortası olsaydı ne vardı yaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…