Asker Eşleri

arzucum bizim burda herkes istediği gibi gitmişti takım elbise şartı yoktu ben etek üzerime gömlek giyimiştim

lülülülülülü

Sende mnı canım ya bende bılmıyorum nası gıyınsem??:uhm:

delikafadulden delikafadulden

arzucum bizim burda herkes istediği gibi gitmişti takım elbise şartı yoktu ben etek üzerime gömlek giyimiştim

Sağol canım ya gerçekten iyi oldu bu fikir düşünüp duruyordum bende ne giysem diye burdada yoktur heralde böyle bir kural..

Yok canım daha yeni başladı 6 ay oldu..sizin varmı? Erdek güzeldir yazın geliyoruz oralara burda denize girilmiyor biliyorsundur..

Hehehe benimkide geç gelicek yok şuan evdeeeee...

aa bizi mi?
niye ki?
kim?
sen bişey gördün mü?
ben görmedım! kaydirigubbakcemile5

şimdilik yok ama belli olmaz biz 5 yıldan beri burdayızorda fabrikalar olduğu için girilmiyodur erdek güzel yer ya deniz ayağımızın altında

ebrucum bende birşey görmedimkaydirigubbakcemile5

kız melisssssssssss nerelerdesin huuuuuuuuuuuuuuuuuu ben gene miyasedeydim bugün gittim gezmeye kaydirigubbakcemile3

kızlar şu resim yüklemesini bana anlatın olmuyor ya bir resim yükleyeyim dedim sunucu bulunamıyor diyor resimlermi büyük geliyor acaba

şimdilik yok ama belli olmaz biz 5 yıldan beri burdayızorda fabrikalar olduğu için girilmiyodur erdek güzel yer ya deniz ayağımızın altında

ebrucum bende birşey görmedimkaydirigubbakcemile5
:içelim: :içelim:
kızlar şu resim yüklemesini bana anlatın olmuyor ya bir resim yükleyeyim dedim sunucu bulunamıyor diyor resimlermi büyük geliyor acaba
canısı ben ImageShack® - Image Hosting burdan yapıyorum...

pc dekı resmı ılk cıkan sayfada yukleyınce bı sayfa acılıyor,orada hotlınks(1) yazılı yerdekı adresı kopyalıyorum buraya dırek cıkıyor...

bir kaç tane ekleyebildim şimdilik oğlumu doğum günü var haftaya o zaman yeni eklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…