nerden aklınıza geldi ya canım istedi şimdi hamile falan yok dimi aramızda yat canım kocan kızmassa
aklıma getirdiler bu kızlar benim bende yaptım işte yiyim artık ebru yanında yatacakmış baksana
gaydırı gubbak cemile nasıl nasıl ederiz de biz bu işe :)) :teytey:
[/IMG]buyrun size
gece gece nasıl istedi canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
meliscim hoşgeldin canım
h.b böcü :))
ayy uykum yok :)) benimkisi uyudulost u izledim ,onsuz da izlemek istemiyorum ,off çok şey kaçırdı çoook :))
napıyorsunuz bakemm dilek gene mi kek yaptın gıs :) hihoyyyt
yatamadım kızlar hala geri geldim sizce 3 yaşındaki kız çocugumu yoksa erkek çocugumu daha uzun olur....kişiye göre çocuga göre degişir tabi ama normalde erkekler daha çabuk gelişir daha büyük gösterir die biliorum yanlışmı........
rüyanazcım erkek çocukları kızlara göre daha yavaş büyür bu kanıtlanmış bir şeydir daha sonra erkekler kızları geçer canım.
özellikle küçük yaşlarda olur bu
hadi bakalım miyaseme sen de slm söle dilekcim..
ebruu vala lostun son 2 bölümü kaldı edisiz izlemeyim diom :)) baştan izlemek istemiom :)) uyuklayıncaa bitene kadar izledim vaalaha ..daniel gitti kuşum :))) sen iyice çatlaaaaaaaaaa hehehehe :))
dilekcimm vala tşk ederim ,hep miyase ile mi yiyecektiniz :)) şimdi miyase kıskansın acık :))))))))))))))))))))
ayy çamaşırımı asayım geliommm..
size iyi sohbetler yarın görüşürüz bybybybybyby
gece gece nasıl istedi canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hoş geldin canımmmmm kaydirigubbakcemile5
ebru :
benim kocişim henüz 3. sezonda.. onu beklersem lost tv den kalkar bıter yani.. :)) danıel su fransız kadın deılmıydı kıs o ölelı baya olmustu sankım.. of bayadır ızlemeyınce ısımlerı karıstırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?