Asker Eşleri

nerden aklınıza geldi ya canım istedi şimdi hamile falan yok dimi aramızda yat canım kocan kızmassa

ayy belli mi olarrrrrrrr belki hamiş vardır hehehhe :)) deeeermişim ..ayy çamaşır makinemi bekliom :)) uzun programına aldım ,almaz olaydım :)) yeni durdu onu serem de yine uğrarım :))) valaa kekleri kısırları yemeyin beni bekleyin haa .. a.s.

yatamadım kızlar hala geri geldim sizce 3 yaşındaki kız çocugumu yoksa erkek çocugumu daha uzun olur....kişiye göre çocuga göre degişir tabi ama normalde erkekler daha çabuk gelişir daha büyük gösterir die biliorum yanlışmı........

[/IMG]buyrun size

waşşşşşşşş nettin sen öyle nefis duruyor kek

gece gece nasıl istedi canım yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

nar ekşisi varmı içinde

meliscim hoşgeldin canım

bak renkli olmuş

h.b böcü :))

ayy uykum yok :)) benimkisi uyudu lost u izledim ,onsuz da izlemek istemiyorum ,off çok şey kaçırdı çoook :))

napıyorsunuz bakemm dilek gene mi kek yaptın gıs :) hihoyyyt

uyu bakayım sende edin yanlız kalmasın hadi bakalım

rüyanazcım erkek çocukları kızlara göre daha yavaş büyür bu kanıtlanmış bir şeydir daha sonra erkekler kızları geçer canım.

özellikle küçük yaşlarda olur bu

hadi bakalım miyaseme sen de slm söle dilekcim..

ebruu vala lostun son 2 bölümü kaldı edisiz izlemeyim diom :)) baştan izlemek istemiom :)) uyuklayıncaa bitene kadar izledim vaalaha ..daniel gitti kuşum :))) sen iyice çatlaaaaaaaaaa hehehehe :))

dilekcimm vala tşk ederim ,hep miyase ile mi yiyecektiniz :)) şimdi miyase kıskansın acık :))))))))))))))))))))

ayy çamaşırımı asayım geliommm..

becerebildik ablacım
rüyacım hiç bir fikrim yokmbenimde oğlan 3 yaşında ama boyunu bilmiyorum bayadır sağlık ocağınada gitmedim ölçtürmeye sadece klosu 15 .400 dü

benim kocişim henüz 3. sezonda.. onu beklersem lost tv den kalkar bıter yani.. :)) danıel su fransız kadın deılmıydı kıs o ölelı baya olmustu sankım..:uhm: of bayadır ızlemeyınce ısımlerı karıstırdım...

kızlar bende kaçayım artık oğlanda uyumadı gideyimde uyutayım şimdi ordan oraya atlayıp duruyo

hoş geldin canımmmmm kaydirigubbakcemile5

gidomm kıs :)))
:a015: :a015:

canıkom o danielle idi :)) daniel fizikçi olan :))) neysemmm jacob u görmek için sabırsızlanıyorum son bölümde çıkacakmışşşşşşşş ..daha 3 bölüm mü ne var ( nesem kıslar ben kaçar ii geceler herkese ,muucuk mucuk .. :smiley-cool:

ank ablamı dinleyim edimi yalnız bırakmayım :) :icecream: :icecream:

yarın yapsanda gelsek şimdi yatıcam ama ben gelmeden yemeyin ama şimdi siz dersiniz bizi bekkliyormusunuz tabi sizde haklısınız ama yinede siz bekleyin beni hemen gelirimmmmmmmmmmmmm

elmas valaaaaaaaaaaaaaa sana ne diyem maşallah ,üşenmiyorsun demek :))))))) anaaaaaaaaa yaz geliiiyoo kısssssssssssssssssssssssssssssssssss ,gece gece mide fesatı geçireceksin bizsiz yersen ;=)) hihihi

ay gidoooooooooooooooom ben ii geceler haden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…