- 20 Mart 2008
- 142.083
- 214.226
- 1.423
- 60
tşk edeim yafrumm...........
becerebildik ablacım
rüyacım hiç bir fikrim yokmbenimde oğlan 3 yaşında ama boyunu bilmiyorum bayadır sağlık ocağınada gitmedim ölçtürmeye sadece klosu 15 .400 dü
size iyi sohbetler yarın görüşürüz bybybybybyby
gidomm kıs :)))
:a015: :a015:
canıkom o danielle idi :)) daniel fizikçi olan :))) neysemmm jacob u görmek için sabırsızlanıyorum son bölümde çıkacakmışşşşşşşş ..daha 3 bölüm mü ne var( nesem kıslar ben kaçar ii geceler herkese ,muucuk mucuk .. :smiley-cool:
ank ablamı dinleyim edimi yalnız bırakmayım :) :icecream: :icecream:
gidomm kıs :)))
heh işte ya.. yapma yaws... su jacop ı bende merak edıyom acıkcası inmidir cimmidir nedir :)) charlie ve john a cok üzülmüştüm ama john canlanınca tekrardan ohh demıstım :)) neysem sanırım ben gıtmeden losta devam edıcem :))):a015: :a015:
canıkom o danielle idi :)) daniel fizikçi olan :))) neysemmm jacob u görmek için sabırsızlanıyorum son bölümde çıkacakmışşşşşşşş ..daha 3 bölüm mü ne var( nesem kıslar ben kaçar ii geceler herkese ,muucuk mucuk .. :smiley-cool:
ank ablamı dinleyim edimi yalnız bırakmayım :) :icecream: :icecream:
hadi ben kaçtım size iyi gecelerrrrrrrrrrr
elmas valaaaaaaaaaaaaaa sana ne diyem maşallah ,üşenmiyorsun demek :))))))) anaaaaaaaaa yaz geliiiyoo kısssssssssssssssssssssssssssssssssss ,gece gece mide fesatı geçireceksinbizsiz yersen ;=)) hihihi
ay gidoooooooooooooooom ben ii geceler haden ..
rüyanazcım erkek çocukları kızlara göre daha yavaş büyür bu kanıtlanmış bir şeydir daha sonra erkekler kızları geçer canım.
özellikle küçük yaşlarda olur bu
bende kacıyorum kuzular....
benim edim dizimde uyuyakaldı :))
kıyamam tayın acıklanınca sabah 4 yada 5 te arayacaklar ya strese gırdı kı sormayın...
sınav sonucu acıklancak ögrencı gıbı heyecanla beklıyo...
öptum hepınızı...
acıklanınca hemen yazarım saat kac olursa olsun kuşlar....
bende kacıyorum kuzular....
benim edim dizimde uyuyakaldı :))
kıyamam tayın acıklanınca sabah 4 yada 5 te arayacaklar ya strese gırdı kı sormayın...
sınav sonucu acıklancak ögrencı gıbı heyecanla beklıyo...
öptum hepınızı...
acıklanınca hemen yazarım saat kac olursa olsun kuşlar....
hanımlar bir taraftan sizle yazışıyorum bir taraftan msnede yazışıyorum bir taraftan faceden yazşıyorum çok meşkulum dimi
kesınlıkle katılıyorummm
waşşşşşşşşş başka yer yok demi yazıştığın kaydirigubbakcemile2 hamaratım benim
rüyanazcım erkek çocukları kızlara göre daha yavaş büyür bu kanıtlanmış bir şeydir daha sonra erkekler kızları geçer canım.
özellikle küçük yaşlarda olur bu
doğrusu bu çünkü canım erkekler sonradan kızları geçiyor
yaaa gördüm şimdi kısırları kekleri nasıl uyku tutar beni kocişimde gelmedi dahaaa senağlama
senin eşindemi yok canım yanında benimkide arazide yokkk senağlama
eveeeet canım yooook gelcek ama daha gelmedii canım sıkıldı artık yaaa geç oldu...
ben ınkar etmıyorum zaten cnm bunu ruyanaz ınkar edıyor oyuzden konuyu msn den buraya tasımış malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?