Asker Eşleri

tşk edeim yafrumm...........

doktorunuz her an hazır sorulara kaydirigubbakcemile3

becerebildik ablacım
rüyacım hiç bir fikrim yokmbenimde oğlan 3 yaşında ama boyunu bilmiyorum bayadır sağlık ocağınada gitmedim ölçtürmeye sadece klosu 15 .400 dü

tamam canım her seferde yaparsan elin alışır

size iyi sohbetler yarın görüşürüz bybybybybyby

sanada iyi geceler kuşummmm

gidomm kıs :)))

hadi bakalım yatağa marş marşşş
[/B]

gidomm kıs :)))
heh işte ya.. yapma yaws... su jacop ı bende merak edıyom acıkcası inmidir cimmidir nedir :)) charlie ve john a cok üzülmüştüm ama john canlanınca tekrardan ohh demıstım :)) neysem sanırım ben gıtmeden losta devam edıcem :)))
hadi ben kaçtım size iyi gecelerrrrrrrrrrr

ıyı geceler canımmm.....
[/B]

canım ben hiç üşenmem valla yaparım çokta severim

bende kacıyorum kuzular....

benim edim dizimde uyuyakaldı :))

kıyamam tayın acıklanınca sabah 4 yada 5 te arayacaklar ya strese gırdı kı sormayın...

sınav sonucu acıklancak ögrencı gıbı heyecanla beklıyo...

öptum hepınızı...

acıklanınca hemen yazarım saat kac olursa olsun kuşlar....

hayırlısı olsun canım benim bütün dualarımız seninle :Saruboceq:

merakla bekleyeceğiz bizde umarım güzel bir yer çıkar

sende marş marş doğru yatağa bakalım

yaaa gördüm şimdi kısırları kekleri nasıl uyku tutar beni kocişimde gelmedi dahaaa senağlama

rüyanazcım erkek çocukları kızlara göre daha yavaş büyür bu kanıtlanmış bir şeydir daha sonra erkekler kızları geçer canım.

özellikle küçük yaşlarda olur bu

doğrusu bu çünkü canım erkekler sonradan kızları geçiyor

ben ınkar etmıyorum zaten cnm bunu ruyanaz ınkar edıyor oyuzden konuyu msn den buraya tasımış malesef

oyyy maşallahh sayfalar dolmuş okuyana kadar uykum geldi yahuu :)
ebrucum hayırlısı olsun inşallah bizde belli olacağı akşam uyuyamamıştık dilerim istediğin bir yer olur:teselli:
bebişim 6 gibi uyanıyor beni emmeye bütün gün hastanedeydim zaten öldüm yorgunluktan tek tek saymadan herkezi çoook öpüyor ve oğluşumun koynuna yatmaya gidiyorum
iyi geceler hanımlarra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…