Asker Eşleri

hayırlısı olsun canım benim bütün dualarımız seninle :Saruboceq:

merakla bekleyeceğiz bizde umarım güzel bir yer çıkar

sende marş marş doğru yatağa bakalım

Günün ilk günaydını bendennn olsunnnnnhihoyyyt

Güüünnaaayyydddııınnnn...

Sabah telefona uyandıkkkkk veeee bellı oldu canlarrr.....

Elazığğğ.................

Eşim cokk mutlu valla bildiğim yer dıyo,sabah telefon hıcc susmadı masallah...

Canım hayırlı olsun.
Çok güzel bir yer.
Orduevi ise süpeer
Gelip geçerken uğradık.
Bence çok şanslısınız.
Tebrikler.hihoyyyt

günaydınlar herkese ebrucum hayırlı olsun bende rüyamda bizim elezığa çıkmış görmüştüm tabi bizim yok ama tekrar hayırlı olsun

miyase ne oldu varmı kız çıkmışmı size yoktur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya kızlar benim içinde sıkıldı şimdi sanki bişeyle olucak gibi genelde heyecanlanınca kalbim küt küt atıyor birşeymi olacak ne bizimki çıkmasın nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

hadi be miyase öldüm meraktan yazsana kız çıktımım çıkmadımı çıkmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ebru çok sevindim canım hadi hayırlı olsun tayininiz.

Eşin sevindi ne güzel çünkü çalışacağı yer çok önemli.

Artık sende doğuları görüp geleceksin çok sıcak olur oranın insanları

Bizde malatyada kalmıştık lojman vardır umarım.

harlı olsun ebru gerçekten güzel bi yer içi sevindim senn adına 4 yıl boyunca ora gidip geldk biz

miyase gerçektenmi hani o tarafları yazmamıştınız cidimisin şimdi moralim çok bozuldu ya ama senin adına sevindim memleketine yakın yani

bilmiyorum daha gelmedi eşim şimdi çok kötüyüm ayrılıyormuyuz yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:a015::a015::a015::a015:

miyase gerçektenmi hani o tarafları yazmamıştınız cidimisin şimdi moralim çok bozuldu ya ama senin adına sevindim memleketine yakın yani

yok kız urfanın uuuuuuuuuuuuu sunuuuu yazmadık gene bize oynadı askeriye bi keredeeeeeeeeeee yazdımız bi yer çıksaaaaaaa üzlmklava:klava:ez insan 18 yıldrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…