Asker Eşleri

evt haklısın naren adanalılar sıcak olurlar toprağımda sıcaktır çok tatlı biri inan güzel bi arkadaşlınız olur inşallhhhhhhhhhhhhh:teselli::1hug::1hug:

azra_sıla çok şekerrrrrrrr toprağımmmmmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz

aman dur yemekteyizdeki adanalılardan bahsetmeklava:
sen sadece güzelliğine hayran kal gölüne barajına yeşilliğneyerimseniben
onların hepiciğini bi kaşık suda boğasım var zateen:mymeka:
hepsi çakma adanalı(bi yaşlı amca vardı faruk ve en sondaki fatma hanm hariç)
artık sen adana buluşmalarımıza da katılırsıın :))))):sm_cool:

evt haklısın naren adanalılar sıcak olurlar toprağımda sıcaktır çok tatlı biri inan güzel bi arkadaşlınız olur inşallhhhhhhhhhhhhh:teselli::1hug::1hug:

azra_sıla çok şekerrrrrrrr toprağımmmmmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz

saooool cnmmmm çooook seviyoruuum seniiii:asigim:
sende ölesiin bnm içiiiinŞeniz

miyasecim tesekkürler datlum ya

katılmammı adana buluşmalarına zaten fotolara bakıodum orda hangisi hangisi pek cözemedim ama :))

katılmammı adana buluşmalarına zaten fotolara bakıodum orda hangisi hangisi pek cözemedim ama :))

kız aşk olsun orda ışıl işıl yüzlü güler gibi yüzü pırıl pırıl olan fıstık azra_sıla üstelik benim toprağım

kaydirigubbakcemile3

kız aşk olsun orda ışıl işıl yüzlü güler gibi yüzü pırıl pırıl olan fıstık azra_sıla üstelik benim toprağım :roflol:

hakkaten azra sıla ne kadar cana yakın bi yüzün var ya maşallah sana ve prensesine cok tatlı çıkmışsınız

be konyalıyım canım neresine cıktı tayininiz

canım nokta tayin değil eşim jandarma il jandarma emrine çıktı nereleri iyidir nasıldır hiç bilmiyorum beni konya hakkında biraz bilgilndirirmisin ilçlerden hangileri daha iyi merkezde nasıl jandarma lojmanları varmı çok oldu biliyirum ama konya hakkında hiçbir fikrim yok sadece izmirden niğdeye giderken geçtim o kadar şimdiden telşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…