azranın güzel annesi canım biz simdiye kadar lojman hakkımızı kullanmadık ama benim tayine göre ya lojmanda kalırız ya da ev tutarız artık eşim benm tayini dikkate alacak bu konuda değin gibi yüreğir e yakınmış yüreğir de oturan arkadasla da konuşmustum öle demişti zaten ordu evide yakınmış oraya değil mi yani orada oturursam sana cok yakın olcam ne güzel :))
sıcakkanlı olduklarını biliyordum adanalıların hatta yemekteyizde izlerken adanaya hayran kalmıştım ne kadar güzel b,ir yer die
sen de bu güzel haberlerle beni sevindirdin gercekten :) cok saolasın
azranın güzel annesi canım biz simdiye kadar lojman hakkımızı kullanmadık ama benim tayine göre ya lojmanda kalırız ya da ev tutarız artık eşim benm tayini dikkate alacak bu konuda değin gibi yüreğir e yakınmış yüreğir de oturan arkadasla da konuşmustum öle demişti zaten ordu evide yakınmış oraya değil mi yani orada oturursam sana cok yakın olcam ne güzel :))
sıcakkanlı olduklarını biliyordum adanalıların hatta yemekteyizde izlerken adanaya hayran kalmıştım ne kadar güzel b,ir yer die
sen de bu güzel haberlerle beni sevindirdin gercekten :) cok saolasın
evt haklısın naren adanalılar sıcak olurlar toprağımda sıcaktır çok tatlı biri inan güzel bi arkadaşlınız olur inşallhhhhhhhhhhhhh:teselli::1hug::1hug:
azra_sıla çok şekerrrrrrrr toprağımmmmmmmmmmmm:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞeniz
miyasecim tesekkürler datlum ya
katılmammı adana buluşmalarına zaten fotolara bakıodum orda hangisi hangisi pek cözemedim ama :))
evet canım netten görüşeceğiz artıkın sen nasılsın canım
katılmammı adana buluşmalarına zaten fotolara bakıodum orda hangisi hangisi pek cözemedim ama :))
slm hanımlarrr tayini urfaya çıkan var mııııı
okişşmiyasenin çıktı canım
sanada slm canım evt var benim çıktı :uhm: sendemi orda yaşıyosunnnnn yoksa :uhm:urfalımısın
be konyalıyım canım neresine cıktı tayininiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?