böhöhööhöööö :) ayy seviniyorsunuz ya ne hoşuma gitti ..benim pek sevinçli olmayacak sanırımannemden memleketimden uzakta olacağım , ay şimdiden ağlamaya başlayım :)) 3 yıla kadar ancakk ağlarım ...ayyyy bi de seneye çıkarmışşş ,daha bebek yapcam ben yaa ..annem bakcak da :))) hihoyyyt
kos koca ilde nerde tanıyacak kız
melis bunlar hep senin yüzünden çekemedin bizi ayrıldık işte göbek atarsın canımkaydirigubbakcemile3
Kızlar pelincan ne yaptı acaba onlarında vardı şark neresi çıktı acaba
Ben kaçıyom kızlar çarşıya çıkacam çanta beğenmiştim kalmışsa onu almam lazım kimselerin olmadan biraz deşarj olup geleyim adamı biraz daha çökertmem lazım demi kötükedihüso
ahh aynı dert bende de ar cnm..15 gün sonra gidiyorum bende annemlere 1 saat uzaklıktayım evlendim direk buraya geldim...burdan ayrılmak çok zorma gidio hem aliemden hem arkadaş ve komşularımdan biz aile gibiydik süreki birbirimizde kalıyoduk günde 1 ögünü kesin beraber yewrdik komşularla...çok zorgerçekten aglıyolar şimdiden arkamdan geçen akşamda annemler geldi evi topladım ya ennem egladı yeni gelin oluymuşsun gii gelio çok kötü oldum evi böyle görünce dedi....
hehe neysem melıscım dün en son kısır ve kek yaptı dılek yedık valla....hihiiii sabahleyin okurken aklıma geldi :))) aanaa dedim kıslara nazar mı değirdim nedir ..kısırlara derken kızlara gitti nazar ..ay vala şakaydı :)) Allah hakkınızda hayırlısını versin ..dilekcim kız gözlerim doldu diye yazınca ağladım kızzkendimi yerinize kodum
şimdi ne desem ki kem kümmmmm senağlama
aaaa.neler dio kız bunlar mlelis..........
canım hayırlısı olsun bildiği yerse daha iyi olur biz batıdayız sanki eşlerimizin yüzünü göremiyoruz
Günün ilk günaydını bendennn olsunnnnnhihoyyyt
Güüünnaaayyydddııınnnn...
Sabah telefona uyandıkkkkk veeee bellı oldu canlarrr.....
Elazığğğ.................
Eşim cokk mutlu valla bildiğim yer dıyo,sabah telefon hıcc susmadı masallah...
canım hayırlısı olsun bildiği yerse daha iyi olur biz batıdayız sanki eşlerimizin yüzünü göremiyoruz
kızlar merhaba..bizde tayin gördük....istanbula gidiyoruz..istanbulda olanlar varmı?
kızlar merhaba..bizde tayin gördük....istanbula gidiyoruz..istanbulda olanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?