Asker Eşleri

ahh aynı dert bende de ar cnm..15 gün sonra gidiyorum bende annemlere 1 saat uzaklıktayım evlendim direk buraya geldim...burdan ayrılmak çok zorma gidio hem aliemden hem arkadaş ve komşularımdan biz aile gibiydik süreki birbirimizde kalıyoduk günde 1 ögünü kesin beraber yewrdik komşularla...çok zorgerçekten aglıyolar şimdiden arkamdan geçen akşamda annemler geldi evi topladım ya ennem egladı yeni gelin oluymuşsun gii gelio çok kötü oldum evi böyle görünce dedi....

Kızlar pelincan ne yaptı acaba onlarında vardı şark neresi çıktı acaba

Ben kaçıyom kızlar çarşıya çıkacam çanta beğenmiştim kalmışsa onu almam lazım kimselerin olmadan biraz deşarj olup geleyim adamı biraz daha çökertmem lazım demi kötükedihüso

kos koca ilde nerde tanıyacak kız
melis bunlar hep senin yüzünden çekemedin bizi ayrıldık işte göbek atarsın canımkaydirigubbakcemile3

hihiiii sabahleyin okurken aklıma geldi :))) aanaa dedim kıslara nazar mı değirdim nedir ..kısırlara derken kızlara gitti nazar ..ay vala şakaydı :)) Allah hakkınızda hayırlısını versin ..dilekcim kız gözlerim doldu diye yazınca ağladım kızz kendimi yerinize kodum

şimdi ne desem ki kem kümmmmm senağlama

yazık abla eniştemize kıyma....kötükedihüso

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ağlatma beni yaaaa

tamam canım bizde şaka yapıyoruz zaten meliscim ama ayrılıyorum diye üzülüyorum sabah kötü oldum ya çok alışmıştık:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

hehe neysem melıscım dün en son kısır ve kek yaptı dılek yedık valla....

oy oyy çok zor olur ,en azından algılıyorum ..dilekcim burda bizim de giden arkadaşlarımız oldu onlara bile ağladık hep 10 ayda .. şimdi sen senelerce sıkı fıkı olduğun dostundan ayrılınca daha da koyaar ..üzülme bbee ..dünkü yaptığın kısırları yiyice sizi affetmiştim oysaki ...dimi ebru ..

canım hayırlısı olsun bildiği yerse daha iyi olur biz batıdayız sanki eşlerimizin yüzünü göremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…