Asker Eşleri

kızlar bugün üzüntülüydüm ama eşim elinde bir gülle gelince çok şaşırdım beni çok mutlu etti canım aaşşkkıımm benim arada aklına gelince getiriyor böyle süprizler yapıyor işte:asigim::asigim::asigim:ŞenizŞeniz

tatlışım benm adana il jandarma komutanlığı merkez yani alaya cıktı :) valla ben cok mutluyum inşallah gidince de mutlu oluruz hepimiz :))

nareniim adanaya mı geliyorsuun şimdi seen:1shok:
ay çoook sevindiim yaaasositososito
bak bebişini görmeye gelirim şimdiden söleyiim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hadi gözünaydııın:1hug:
bilki adanada herzmn yanında olcak biriliri vara.s.

inşallah dilekcim tüm dualrım tayin görecek olanlarla herkesin gönlündeki yer olur inşallah hayırlı insanlarla calışır eşleriniz iyi insanlarla karsılastırsın allahımmmmm

kurban oluyum kız sana ne tatlı seyler yazmışsın bekleriz teysesi güzel kızınla beraber siz de mi merkezdesiniz alay da mısın canım sende

hemşom elmasım cok sağolasın canım arkadasım inşallah darısı tüm isteyenleri basına burdan kurtulacagım için seviniyorum en cok :)) neler cektiğimi siz biliosunuz
ama palu rüyası bitti yasaın adana :))

canım benim bebişinle yeni bir yer yeni ev ve herzaman eşin yanında olacak ne güzel işte bebeğin sen ve eşin hep beraber yanından uzun süreli gitmeyecek en azından bir de adanaya çok güzel diyorlar ya :teytey: :dance:

kurban oluyum kız sana ne tatlı seyler yazmışsın bekleriz teysesi güzel kızınla beraber siz de mi merkezdesiniz alay da mısın canım sende

biz merkezdeyiiz cnm
senin alay dediğin yere nere bilmem ama
tahmnim aynı yerden bahsediyoruzdurra.s
eğer bi yardımım bi sorun olcaksa herdaim burdayıım bilesiin cnmm:enbuyukkk:

bu arada ozebus41 sanada hayırlı uğurlu olsuun deriim cnm elAzığı
güzel yer insanları sıcak kanlı inşallah hep iii insanlar çıkar karşına
miyasem sen neden adanaya gelmediin cnm yaa
urfada yakın neseki bandırma kadar uzak değil en azındaan
hm güzel de yer
yeniyerleşim yerlerindeki evler çook güzel
hm kocaman hmde kirası ucuz hayırlı olsuuun cnm
artık adanayay iznin olduğunda görüşüliim cnm toprağıım
tüm tayini çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyoruum

ya il jandarma komutanlığı işte eşim tabura gidiyoruz merkez de dedi ama biliosun su an görevde oldugu için teli ii cekmio zaten ama adana merkez oldugundan eminim senle aynı yerde olcazz oh be tanıdıklarım olcak adanada :))

inşallah gelince görüşürüz siz lojmanda mısınız eşin jandarma mıydı seninde bizim nokta oldu sonradan secme tercih falan yok eşim jandarma üstegmen astsubaylar sonradan bir yer daha tercih ediyorlarmış galiba :uhm:
inşallah onlarında gitcekleri ilden en güzel yer gelir

nasıl adana biraz bahsedermisin bitanem cok merak ediyorum :)

cnm bnm bn doğma büyüme adanalıyıım:sm_cool:
adanam çook güzela.s
kışı nerdeyse elektrik sobasıyla geçirirsiin çok soğuk olmaz
yalnız sıcağımz maluum çook sıcak oluoo yazıın
o da bulunduğun yerde klima varsaa önemli değil peek
sebze meyve desen bi doğuya bir batıya göre bol bol özllekle çoook uyguun
herzmn istediğini bulursuun
çarşımz desen 10 numara
gezmesini bildikten sonra yok yok
hele bi ordu evi var görseen süpeer
ordueviyle bnm evim 10 dk yürüyerek
sizin kalcağınz yer muhtemelen yüreğir kısmı olcak
mahallenin ismi kışla orda çünkü il jandarmaa
lojmandamı oturacaksınz cnmmm

sorma kız toprağım 15 yıldır istiyom ama bu senede kapatmışlar adana antep hatay mersin maraş bize antalya niğde konya aksaray kayseri yazdık ıı gene vermediler yazdımız bi yere yaprak misali savuruyolar biz ne istiyolarsa yaaaaaaaaaa bi kerede istedmiz yer olsa şaşarım çocuklr gitmek istmiyolr :sm_confused::uhm:

azranın güzel annesi canım biz simdiye kadar lojman hakkımızı kullanmadık ama benim tayine göre ya lojmanda kalırız ya da ev tutarız artık eşim benm tayini dikkate alacak bu konuda değin gibi yüreğir e yakınmış yüreğir de oturan arkadasla da konuşmustum öle demişti zaten ordu evide yakınmış oraya değil mi yani orada oturursam sana cok yakın olcam ne güzel :))
sıcakkanlı olduklarını biliyordum adanalıların hatta yemekteyizde izlerken adanaya hayran kalmıştım ne kadar güzel b,ir yer die
sen de bu güzel haberlerle beni sevindirdin gercekten :) cok saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…