naren senin nereye çıktı kuzum oraları kaçırdım..
tatlışım benm adana il jandarma komutanlığı merkez yani alaya cıktı :) valla ben cok mutluyum inşallah gidince de mutlu oluruz hepimiz :))
tatlışım benm adana il jandarma komutanlığı merkez yani alaya cıktı :) valla ben cok mutluyum inşallah gidince de mutlu oluruz hepimiz :))
hemşom elmasım cok sağolasın canım arkadasım inşallah darısı tüm isteyenleri basına burdan kurtulacagım için seviniyorum en cok :)) neler cektiğimi siz biliosunuz
ama palu rüyası bitti yasaın adana :))
kurban oluyum kız sana ne tatlı seyler yazmışsın bekleriz teysesi güzel kızınla beraber siz de mi merkezdesiniz alay da mısın canım sende
ya il jandarma komutanlığı işte eşim tabura gidiyoruz merkez de dedi ama biliosun su an görevde oldugu için teli ii cekmio zaten ama adana merkez oldugundan eminim senle aynı yerde olcazz oh be tanıdıklarım olcak adanada :))
inşallah gelince görüşürüz siz lojmanda mısınız eşin jandarma mıydı seninde bizim nokta oldu sonradan secme tercih falan yok eşim jandarma üstegmen astsubaylar sonradan bir yer daha tercih ediyorlarmış galiba :uhm:
inşallah onlarında gitcekleri ilden en güzel yer gelir
nasıl adana biraz bahsedermisin bitanem cok merak ediyorum :)
dilek canım hiç üzme kendini yine irtibatı koparmazsınız kıyamam size bennn :teselli:
miyasem canım hayırlı olsun yine herkesin iyi yerler çıkmış buna dua edin daha kötü yerler çıkabilirdi öpüyorum seni canım
bu arada ozebus41 sanada hayırlı uğurlu olsuun deriim cnm elAzığı
güzel yer insanları sıcak kanlı inşallah hep iii insanlar çıkar karşına
miyasem sen neden adanaya gelmediin cnm yaa
urfada yakın neseki bandırma kadar uzak değil en azındaan
hm güzel de yer
yeniyerleşim yerlerindeki evler çook güzel
hm kocaman hmde kirası ucuz hayırlı olsuuun cnm
artık adanayay iznin olduğunda görüşüliim cnm toprağıım
tüm tayini çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?