ayyy canım benimmm cokk tesekkur ederım canımmm... mutlaka haber ederım sen merak etme cicim... kıyamam ben sana hamiş hamiş... cici annecik...Şeniz
rahatladım vallahı ablacım...
canım benim haklısın tabi ama güzel bir yer çıkarsa gidersin eşinle birlikte
benim eşimde 2 sene licede kaldı biz gitmedik kızın okulu var diye lojmanda kaldım
rahatladın demi biraz fıstık ilklerin heyecanı çok oluyor ama
bende evlendim düşünsene işimden ailemden çevremden ayrılıp hiç bilmediğim bir yere gittim ama alışıyorsun zamanla dönerkende zorlandım ama böyle böyle derken her şey bitiyor bir anda
merhaba canım...merhaba arkadaşım.bende bi asker eşi olarak ve elazığlı biri olarak hayırlı olsun diyorum tayininiz.hiçkorkma elazığdan.inşallah birde merkeze çıkarsa.dahada ii olur:)
Tesekurler canım,merhaba...mrh arkadaslar bende polis esıyım.bızde bu sene doguya tayıncıyız.sizinkiler bugun acıklanmıs.hayırlı olsun .benımde arkadasımın esi asker onlarada dıyarbakır cıktı.hakkımızda hepimizin hayırlısı olur insallah.kac kısi var tayıncı olarak gidecek doguya.
gecmiş olsun ablacım ya inşallah iyileşir birseyin kalmaz sen dikkat et topuklu giyme zaten ben topukluyu sevmiorum hele bu hamilelikte inan ayakkabı giymek bile işkence yürüsem şişio otursam şişio ne yapacagımı bilmiyorum bir fikrin var mı
ank abla cok haklı yavas yavaş alışıosun göcebe hayata :)) ne de olsa modern cingeneyiz biz :))
emekliliğe azkaldı yani6 sene de ben memleketten çok uzak olucam ona üzülüyorum ama inişallah güzel yerler çıkarda bende giderim o taraflarını görürüm en uzak adıyamana kadar gittim
Heyecan azaldı biraz ondan akşama doğru yine hareketlenir merak etme
saolll duygucummm canım benım... evet tatlım elazıg cıktı...ebrucum elazığa mı tayininiz çıktı neresine okuyamadım geçmişi hayırlı olsun tatlım
hayırlısı olsunn canımm...arkadaslar bızımde tayınımız cıktı sakaryadan ıstanbula cıktı ıstanbulda hangı ılcelerde trafık tımı var bılıyor musunuz bırde calısma sıstemı nasıl burda 12 12 dı hep ve cok bunalmıstık ama sanırım ıstanbul daha yogun olur ıstanbulda olanlar bılgı verebılırlerse cok sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?