Asker Eşleri

allah yardımcınız olsun naz cım komando olmak cok zor ya vallahi göreve cıkma durumunu öğren sen birilerinden van ın komando tabur komutanı bizim tanıdıgımızdır ama o da kastamonu il jandarma komutanı oldu oda gitti yani inşallah yerine onunkadar ii biri gelir

ayyy canım benimmm cokk tesekkur ederım canımmm... mutlaka haber ederım sen merak etme cicim... kıyamam ben sana hamiş hamiş... cici annecik...Şeniz

merhaba arkadaşım.bende bi asker eşi olarak ve elazığlı biri olarak hayırlı olsun diyorum tayininiz.hiçkorkma elazığdan.inşallah birde merkeze çıkarsa.dahada ii olur:)

mrh arkadaslar bende polis esıyım.bızde bu sene doguya tayıncıyız.sizinkiler bugun acıklanmıs.hayırlı olsun .benımde arkadasımın esi asker onlarada dıyarbakır cıktı.hakkımızda hepimizin hayırlısı olur insallah.kac kısi var tayıncı olarak gidecek doguya.

emekliliğe azkaldı yani6 sene de ben memleketten çok uzak olucam ona üzülüyorum ama inişallah güzel yerler çıkarda bende giderim o taraflarını görürüm en uzak adıyamana kadar gittim

urfaya başka gelecek olan varsa yazsın profilime yada özelime ben urfadayım 1 sene daha şimdi çıkıyorummm hoşçakalın bakalım
herkes için hayırlısı olsun

rahatladım vallahı ablacım...
aynen öle ablam ya bılmedıgın hıc görmeyıp kulturunu bılmedıgın bır yere gıdıyorsun,aılem burda 2 saat uzagımdaydı sımdı 1060 km uzaga gıdıyorum...:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşım.bende bi asker eşi olarak ve elazığlı biri olarak hayırlı olsun diyorum tayininiz.hiçkorkma elazığdan.inşallah birde merkeze çıkarsa.dahada ii olur:)
merhaba canım...
Tesekkur ederım cok sevındım elazıglı bırını gördüğüm ıcın...
Insallah bende mkz olur dıye dılıyorum rabbımden ama yıne de cook sükürler olsun...
Korkmamam ıcın arkakdaslar ve sende yrd oldunuz bana,rahatladım ınanın.. Sabah 6 da haber geldı gözümü kırpmadım...:1shok:
Tesekurler canım,merhaba...
Sayı bılmıyoru ama ben dahıl baya bı kısı var...

Çok teşekkürler canım sağol sende kendine dikkat et çok fazla tuzlu yememeye dikkat
.Ayakta kalma fazla birde uzandığın yerde ayağının altına yüksek bir yastık koy kan devirdayımı olur.
Birde sık sık tuzlu suyla ayaklarını dinlendir canım faydasını görürsün.
Normaldir ama ödem olması sen yine dikkat et

ank abla cok haklı yavas yavaş alışıosun göcebe hayata :)) ne de olsa modern cingeneyiz biz :))

Alışıyorsun canım her şeye zaman dediğin nedirki bir bakmışsın adana dönüşü oluyor
Doğru wallaha modern çingeneyiz bizler süslü püslüyüz bide

emekliliğe azkaldı yani6 sene de ben memleketten çok uzak olucam ona üzülüyorum ama inişallah güzel yerler çıkarda bende giderim o taraflarını görürüm en uzak adıyamana kadar gittim

Darısı herkese olsun dilekcim ben ne yapayım 22 yıldır hep ayrıyım ailemden bazen o kadar kötü oluyorumki keşke yanlarımda olsalar diye .

Bak burada bile yanlızım kimsem yok yanımda tek başıma mücadele veriyorum hep destek olacak bir allahın kulu bile yok

arkadaslar bızımde tayınımız cıktı sakaryadan ıstanbula cıktı ıstanbulda hangı ılcelerde trafık tımı var bılıyor musunuz bırde calısma sıstemı nasıl burda 12 12 dı hep ve cok bunalmıstık ama sanırım ıstanbul daha yogun olur ıstanbulda olanlar bılgı verebılırlerse cok sevınırım.

ebrucum elazığa mı tayininiz çıktı neresine okuyamadım geçmişi hayırlı olsun tatlım

ebrucum elazığa mı tayininiz çıktı neresine okuyamadım geçmişi hayırlı olsun tatlım
saolll duygucummm canım benım... evet tatlım elazıg cıktı...

sen nasılsı canım sabah sormustum ama görmedın sanırım cnm..
hayırlısı olsunn canımm...

hıc bılmıyorum kı canısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…