Asker Eşleri

ne güzel ailenin yanındasın canım tayininize de baya bi zaman var sanırım şimdiden bunları düşünme bence tadını çıkar bu günlerin zamanı geldiğinde gidilecek nasılsa

güngördeyim lefkoşa yakınlarında kıbrısta görev yaptınız mı

Bizde ulukışlada kalmıştık 91-93 yılında lefkoşa magosa arasında bir yerdi.
Eşim emekli oldu ama 5 sene önce şimdide kız okuyor orada geçen sene gelmiştim kıbrısa

cnm benım esım jandarma trafık...

Pardon canım bir an hatırlayamadım ondan sordum mazur gör lütfen.
İlçeleri bilmiyorum ama istanbul dışı ilçeler olabilirmi acaba mesela kumburgaz var jandarma bölgesi orası

ne güzel ailenin yanındasın canım tayininize de baya bi zaman var sanırım şimdiden bunları düşünme bence tadını çıkar bu günlerin zamanı geldiğinde gidilecek nasılsa

hı hı efet senacım ,daha 3 yıl var ama her yıl çıkma ihtimali de var tabii ,ama çok az bir ihtimalle ,eşim isterse bunu ..şimdilik benim aileme yakınız hatta 1 ay oldu daha yakın bir eve taşınalı :)))) şimdilik sorun yok ama gider gibi oldum sizin yazdıklarınızı okuyunca ( karacı ve cendermeler in kaç yılda bir oluyo ya tayinleri ,benim edim hava k de .bizim 9 yılda bir ,3 -7 yıl şark var tabee (

ank ablam ne aldın kendine ,papi mi ? hihoyyyt

Bizde ulukışlada kalmıştık 91-93 yılında lefkoşa magosa arasında bir yerdi.
Eşim emekli oldu ama 5 sene önce şimdide kız okuyor orada geçen sene gelmiştim kıbrısa

ulukışlayı biliyorum ne güzel şimdi tekrar gelmek nasip olmuş nasıl gelişme varmı kıbrısta o yıllardan beri

Tatlışım bızde gıttıgın yerın garnızon suresıne göre degısıyor... merkez olursa 3-4 yıl ilce falan olursa 2-3 yıl dıye deıstı bılıyorum canım..Eşim burada 4 senedır görev yapıyor mesela...

slm şekeler... kızlar tayinler açıklandı vana düşen varmı..geçmişi okuamak için sabredemedim :)

ayy şöyle gözlerimi kapatsam eylül de açsam herşey belli olmuş olsa.düğün telaşım bitmiş olsa , eşyalrımı yerleştrimiş olsam , eşim yanımda olsa , ahhhh ahhhhh ne zor günlermiş bunlar yavvvvv

yaa ben nakliyat olayını nasıl yapcaksınız onu merak eidyorum .... bizim bir arkadaşın izmirden batman a çıktı 2,5 milyar yane 2500 tl cik nakliyatçı bulmuşlar ,çok pahalı değil mi ya ,harcırah olarak veriliyo da bu kadar olmaz sanırıım :)))) yere göre de değişyordu daaaaaaaaaaaa yine bu kadar olmaz gibi gelio :))))ayy nasıl zor bu işler ..

yaa ne vardı kendi yeriimizi kendimiz seçseydik :))) böhöhööhööö :enbuyukkk: .çok karışık be ebruu )) :hooray:

karısık be gülüm....

naklıyat olayııı oooyyy oyy hıc acma oralarıııı melissssss.....

dedıgın kadar verılıyo canım dedıgın gıbı yerıne göre,km hesabı yani...

ama genelde bızdekıler aynı yere gıden 2 aıle bı kamyon tutup yarı yarıya anlasıp öle halledıyolar...

canımm veriliyo okadar para yani en azından 2 verirler.üstünü aile tamamlar.zor işler valla.

Tayini çıkan arkadaşlar için hayırlı olsun canlarım umarım hayat umduğunuzdan daha güzel geçer.Yepyeni hayatlar sizleri bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…