Allahıma çok şükür ki eşim her mesaiden sonra evde ..işte ektra bir şey çıkmazsa ,nöbet haricinde ..bazen bana şark için radar çıkabülür diyoor ,o zaman çok üzülüyorum ,hadi burda ailemin yanındayım ya şarktaa ,çok zor olur yaa hele ki yalnızsanız ,of off Allah yardımcınız olsun ... :1hug:
güngördeyim lefkoşa yakınlarında kıbrısta görev yaptınız mı
cnm benım esım jandarma trafık...
http://www.kadinlarkulubu.com/eslerimizin-meslekleri/278768-asker-esleri-5.html
papatyanın da katılımıyla 28 olduk ,koskoca kk da bu kadar mıyız yane :? :icecream:
ne güzel ailenin yanındasın canım tayininize de baya bi zaman var sanırım şimdiden bunları düşünme bence tadını çıkar bu günlerin zamanı geldiğinde gidilecek nasılsa
Bizde ulukışlada kalmıştık 91-93 yılında lefkoşa magosa arasında bir yerdi.
Eşim emekli oldu ama 5 sene önce şimdide kız okuyor orada geçen sene gelmiştim kıbrısa
hı hı efet senacım ,daha 3 yıl var ama her yıl çıkma ihtimali de var tabii ,ama çok az bir ihtimalle ,eşim isterse bunu ..şimdilik benim aileme yakınız hatta 1 ay oldu daha yakın bir eve taşınalı :)))) şimdilik sorun yok ama gider gibi oldum sizin yazdıklarınızı okuyunca( karacı ve cendermeler in kaç yılda bir oluyo ya tayinleri ,benim edim hava k de .bizim 9 yılda bir ,3 -7 yıl şark var tabee (
ank ablam ne aldın kendine ,papi mi ? hihoyyyt
slm şekeler... kızlar tayinler açıklandı vana düşen varmı..geçmişi okuamak için sabredemedim :)
yaa ne vardı kendi yeriimizi kendimiz seçseydik :))) böhöhööhööö :enbuyukkk: .çok karışık be ebruu)) :hooray:
yaa ben nakliyat olayını nasıl yapcaksınız onu merak eidyorum .... bizim bir arkadaşın izmirden batman a çıktı2,5 milyar yane 2500 tl cik nakliyatçı bulmuşlar ,çok pahalı değil mi ya ,harcırah olarak veriliyo da bu kadar olmaz sanırıım :)))) yere göre de değişyordu daaaaaaaaaaaa yine bu kadar olmaz gibi gelio :))))ayy nasıl zor bu işler ..
yaa ben nakliyat olayını nasıl yapcaksınız onu merak eidyorum .... bizim bir arkadaşın izmirden batman a çıktı2,5 milyar yane 2500 tl cik nakliyatçı bulmuşlar ,çok pahalı değil mi ya ,harcırah olarak veriliyo da bu kadar olmaz sanırıım :)))) yere göre de değişyordu daaaaaaaaaaaa yine bu kadar olmaz gibi gelio :))))ayy nasıl zor bu işler ..
ulukışlayı biliyorum ne güzel şimdi tekrar gelmek nasip olmuş nasıl gelişme varmı kıbrısta o yıllardan beri
Tayini çıkan arkadaşlar için hayırlı olsun canlarım umarım hayat umduğunuzdan daha güzel geçer.Yepyeni hayatlar sizleri bekliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?