oh guzel guzell aman bı sıkıntı olmasında...evt okuyamadım canım kaynanalar cumartesi sabah gidiyorlar şükür bir yaramazlık yok canım iyi gidiyor her şey seni merak ettim girdim çok özledim hepinizi yine gelmeye çalışırım
amaninnnnn ne kaynatmışsınız kızlar yaaaa :1shok: gözlerim ayrıldı okuyayım derken :bbo: tüm taincilere hayırlı olsun diyorum.başta ebru ve miyase olmak üzere.tanıdığım tanımadıım herkese.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.eşlerinizi de sizi de.çünkü önemli olan şehir deil insanlar malum.
bu arada forumda herkes jandarma herhalde.karacıalrın yarın :sm_cool: heyecanlıyım çooook :Saruboceq: kim var karacı tayin bekleyen
arkadaslar bızımde tayınımız cıktı sakaryadan ıstanbula cıktı ıstanbulda hangı ılcelerde trafık tımı var bılıyor musunuz bırde calısma sıstemı nasıl burda 12 12 dı hep ve cok bunalmıstık ama sanırım ıstanbul daha yogun olur ıstanbulda olanlar bılgı verebılırlerse cok sevınırım.
mrb tayinleriniz hayırlı olsun genelde güzel yerler çıkmış
karacıları merakla bekliyorum bende kıbrısa gelen olur inş.kaydirigubbakcemile5
mrb tayinleriniz hayırlı olsun genelde güzel yerler çıkmış
karacıları merakla bekliyorum bende kıbrısa gelen olur inş.kaydirigubbakcemile5
mrb cnm hosgeldın... kıbrısdasın demek uzaktaymıssın sen ya:teselli:
oh ne gusel cıkar tadını tabı... benımde eşim burada ınzıbattı,haftasonlarda mesaı yapıyordu ama nöbet harıc hıc ayrı kalmadık cok şükür.. Bakalım gıttıgımız yerde nasıl olacak.. hayırlısı...mrb h.buldum evet uzak zor geldi başta ama rahatım burda terör korkusu yok eşim yanımda seneye bizde doğuya gidiyoruz o yüzden tadını çıkarıyorum buralarınkaydirigubbakcemile5
ay oku oku bitiremedim yaa ,hiç mi acımıonus göslerime ... site de yavaşşş
oh ne gusel cıkar tadını tabı... benımde eşim burada ınzıbattı,haftasonlarda mesaı yapıyordu ama nöbet harıc hıc ayrı kalmadık cok şükür.. Bakalım gıttıgımız yerde nasıl olacak.. hayırlısı...
ay kıyamam sana o gözlerıne... göslerın mı yoruldu senıııınnn:teselli:
Aminn canım....efet ebru :))) göslerim yoruldu :))))) :1hug:
bu arada tayinleri belli olan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum ..
Allah gittiğiniz yeri aratmasın ,amin.. :Saruboceq:
biz kayseriden geldik kıbrısa eşim yılın 10 ayı doğudaydı 2 ay kayseriye gelebiliyodu çok zor gerçekten inşallah ayrılmazsınız neresi olursa olsun akşam eve gelsin yeter ki
biz kayseriden geldik kıbrısa eşim yılın 10 ayı doğudaydı 2 ay kayseriye gelebiliyodu çok zor gerçekten inşallah ayrılmazsınız neresi olursa olsun akşam eve gelsin yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?