Asker Eşleri

evt okuyamadım canım kaynanalar cumartesi sabah gidiyorlar şükür bir yaramazlık yok canım iyi gidiyor her şey seni merak ettim girdim çok özledim hepinizi yine gelmeye çalışırım

amaninnnnn ne kaynatmışsınız kızlar yaaaa :1shok: gözlerim ayrıldı okuyayım derken :bbo: tüm taincilere hayırlı olsun diyorum.başta ebru ve miyase olmak üzere.tanıdığım tanımadıım herkese.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.eşlerinizi de sizi de.çünkü önemli olan şehir deil insanlar malum.
bu arada forumda herkes jandarma herhalde.karacıalrın yarın :sm_cool: heyecanlıyım çooook :Saruboceq: kim var karacı tayin bekleyen

evt okuyamadım canım kaynanalar cumartesi sabah gidiyorlar şükür bir yaramazlık yok canım iyi gidiyor her şey seni merak ettim girdim çok özledim hepinizi yine gelmeye çalışırım
oh guzel guzell aman bı sıkıntı olmasında...
saol canımm elazıglı oldum bakalım :))
gel yıne arada...

öle valla canım kaynattık baya tayınler acıklanınca...

saol canımmm aminnnn,dogru dıyorsun ınsanlar önemlı...

mrb tayinleriniz hayırlı olsun genelde güzel yerler çıkmış
karacıları merakla bekliyorum bende kıbrısa gelen olur inş.
kaydirigubbakcemile5

trafik timi derken neyi kastettin canım eşin polismi askermi acaba
istanbul zor şehir zaten kalabalığı gürültüsü trafiği hiç anlatmayım ben

ıstanbulda hangı ılcelerde trafık tımı var arkadaslar yaa kımse bılmıyor mu? vede calısma sıstemını,lutfen yardımcı olun bana cok merak edıyorum esımde saolsun hıcbısey anlatmaz ıstanbulda gorevlı arkadası var ara dıyorum adam gamsız merak edıpte aramıyor bıle zaten ıstabula cok uzuldu yasam sartları zor dıye bende tam tersı sevındım aıleme yakın dıye ama ıste hersey herkesın gonlune gore olmuyor bunada sukur arkadaslarından cok daha kotu yerlere cıkanlarda var sukretmemız lazım.

mrb h.buldum evet uzak zor geldi başta ama rahatım burda terör korkusu yok eşim yanımda seneye bizde doğuya gidiyoruz o yüzden tadını çıkarıyorum buralarınkaydirigubbakcemile5
oh ne gusel cıkar tadını tabı... benımde eşim burada ınzıbattı,haftasonlarda mesaı yapıyordu ama nöbet harıc hıc ayrı kalmadık cok şükür.. Bakalım gıttıgımız yerde nasıl olacak.. hayırlısı...
ay oku oku bitiremedim yaa ,hiç mi acımıonus göslerime ... site de yavaşşş

ay kıyamam sana o gözlerıne... göslerın mı yoruldu senıııınnn:teselli:

efet ebru :))) göslerim yoruldu :))))) :1hug:

bu arada tayinleri belli olan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum ..
Allah gittiğiniz yeri aratmasın ,amin..
:Saruboceq:

biz kayseriden geldik kıbrısa eşim yılın 10 ayı doğudaydı 2 ay kayseriye gelebiliyodu çok zor gerçekten inşallah ayrılmazsınız neresi olursa olsun akşam eve gelsin yeter ki

efet ebru :))) göslerim yoruldu :))))) :1hug:

bu arada tayinleri belli olan arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diyorum ..
Allah gittiğiniz yeri aratmasın ,amin..
:Saruboceq:
Aminn canım....
biz kayseriden geldik kıbrısa eşim yılın 10 ayı doğudaydı 2 ay kayseriye gelebiliyodu çok zor gerçekten inşallah ayrılmazsınız neresi olursa olsun akşam eve gelsin yeter ki

Kesınlıkle öle canım.. ınsallahh gönlumuze göre olur..

Allahıma çok şükür ki eşim her mesaiden sonra evde ..işte ektra bir şey çıkmazsa ,nöbet haricinde ..bazen bana şark için radar çıkabülür diyoor ,o zaman çok üzülüyorum ,hadi burda ailemin yanındayım ya şarktaa ,çok zor olur yaa hele ki yalnızsanız ,of off Allah yardımcınız olsun ... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…