Asker Eşleri

sorma canımm yahu...

saolsunlar duyan aradı bide ilk doğuya gidişim ya benim...

annecım ne agladı ((

alışırlar şekerim senağlama napalım dogdugun yermi doydugun yermi demişler...biz burda iki yılı devircez nerdeyse...hayrlısı olsun...senağlamasenağlama

duygucum size tayin varmıydı ya çok kafam karıştıkafamçokkarıştı bugün herkes tayin diye kim gidiyo kim gitmiyo bende şaşırdımdelikafadulden

alışırlar şekerim senağlama napalım dogdugun yermi doydugun yermi demişler...biz burda iki yılı devircez nerdeyse...hayrlısı olsun...senağlamasenağlama
evet valla öle demısler ... 2 yılda az deıl aslında...
ah canım kıyamam çok zor yaaa senağlama

evettt... gercekten cokk zorrr canımm..:çok üzgünüm:

ablacım siz hangi semttesiniz ben istanbulun iç kısımlarını bilmiyorum havaalanına kadar gittim

sorma canımm yahu...

saolsunlar duyan aradı bide ilk doğuya gidişim ya benim...

annecım ne agladı ((

Kolaymı canım benim kız uçağa biniyor kalkarken başlıyorum ağlamaya senağlama

Senin yanında eşin var bizimkinin kimse yok..

Anne yüreği tabi ileride sizlerde yaşayacaksınız bunları

ebrucum sizin ailede herkes asker mi yavv kaydirigubbakcemile3 baban kardeşin eşin dayın var mı daha alkisalkisalkis

yok dilekçim biz tayinci değiliz evt bugün ne kadar çok gelen olmuş topice başka zaman uğramıyorlar ama çoğunu tanımıyorum siz tayinci misiniz bizden kimlerin tayini çıktı ebru dan başka

şu iki yıl nasıl geçti bi ben bi de allah bilir canım yaa
şimdiden zorlanıyorum.yarın merakla beklicem.herkes ilk dakikalrda öğrenirken ben belki de akşama öğrenicem senağlama

miyasenin narenin şimdilik bunlar aklımda beninde beynim döndü hiç aklımda kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…