Asker Eşleri

evet ablacım ben büyükçekmece tarafını diyorum silivri falan bende edirneliyim ya o taraf bize yakın 2.5 saat

Kolaymı canım benim kız uçağa biniyor kalkarken başlıyorum ağlamaya senağlama

Senin yanında eşin var bizimkinin kimse yok..

Anne yüreği tabi ileride sizlerde yaşayacaksınız bunları
dimi ablacım.. anne olunca daha bıcok seyı anlıcaz bakalım...
ebrucum sizin ailede herkes asker mi yavv kaydirigubbakcemile3 baban kardeşin eşin dayın var mı daha alkisalkisalkis
:))) öle valla canım... halalarımın eşlerı cocukları falanda rutbeli... hele bırtane kuzenım karı koca askerler ve cocuklarıda askerı okulda :))

iyi akşamlar bende kaçıyorum oğlumda uyudu eşimde kurtlar vadisine bakıyor bnimde uykum geldi akşam geç yattım bu sabahta erken kalktım yani uykum geldi size iyi geceler yarın görüşürüz

maşallah allah daha çok versin sizin sülaleniz askeriyeye çalışıyor canım ileride seninde çocukların olunca inşallah

maşallahhhh aile boyu valla kaydirigubbakcemile3 bulaşı mı kız sizde askerlik kaydirigubbakcemile3 allah hepsine sağlıklı sıhatli ömür versin canımm şaka :Saruboceq:bi yana

şu iki yıl nasıl geçti bi ben bi de allah bilir canım yaa
şimdiden zorlanıyorum.yarın merakla beklicem.herkes ilk dakikalrda öğrenirken ben belki de akşama öğrenicem senağlama
canım öyle düşünme belki öğrenir öğrenmez arar ben eşime de bir sorayım başka ildeki tayini öğrenebiliyor mu eşim tayin işlerine bakıyor da belki ben sana müjdeli haberi veririm
miyasenin narenin şimdilik bunlar aklımda beninde beynim döndü hiç aklımda kalmadı

onların nereye çıktı acep?

maşallah allah daha çok versin sizin sülaleniz askeriyeye çalışıyor canım ileride seninde çocukların olunca inşallah

maşallahhhh aile boyu valla kaydirigubbakcemile3 bulaşı mı kız sizde askerlik kaydirigubbakcemile3 allah hepsine sağlıklı sıhatli ömür versin canımm şaka :Saruboceq:bi yana
amin canım Allah basımızdan eksık olmasın...

Miyasenın sanlıurfa
Naren ın Adana :)))

ikisinin de iyi yerlermiş hayırlısı olsun urfaya gittim ben ikiside sıcaktan kavrulurlar zavallıcıklar

o arar canım biliyorum ama sorun da ord zaten.o nasıl öğrenecek de beni arayacak.aslında ilk ondan öğrenmek istiyorum ama öğrenemezsem sende de haber alamayı isterim canım çoook teşekkür ederim canımmm benimm senağlama çok heyecanlıyım kızlar ben yaa uyuyamam ben :teselli:

bakalım ben ne zamanlar böyle heyecan duyacağım:))ama gitmek istemiyorum buradan:)

cnm biz gidicez ya 15 gün sonra babam araştırdı 2 ye gidiolarmış ama babamın bi arkadaşının tanıdıgı varmış o yakıt olarak 1 tutar ben ek para istemem yakıta götürürüm demiş..12 saat sürüyo amasya diyarbakır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…