dimi ablacım.. anne olunca daha bıcok seyı anlıcaz bakalım...
Kolaymı canım benim kız uçağa biniyor kalkarken başlıyorum ağlamaya senağlama
Senin yanında eşin var bizimkinin kimse yok..
Anne yüreği tabi ileride sizlerde yaşayacaksınız bunları
:))) öle valla canım... halalarımın eşlerı cocukları falanda rutbeli... hele bırtane kuzenım karı koca askerler ve cocuklarıda askerı okulda :))ebrucum sizin ailede herkes asker mi yavv kaydirigubbakcemile3 baban kardeşin eşin dayın var mı daha alkisalkisalkis
:))) öle valla canım... halalarımın eşlerı cocukları falanda rutbeli... hele bırtane kuzenım karı koca askerler ve cocuklarıda askerı okulda :))
:))) öle valla canım... halalarımın eşlerı cocukları falanda rutbeli... hele bırtane kuzenım karı koca askerler ve cocuklarıda askerı okulda :))
canım öyle düşünme belki öğrenir öğrenmez arar ben eşime de bir sorayım başka ildeki tayini öğrenebiliyor mu eşim tayin işlerine bakıyor da belki ben sana müjdeli haberi veririmşu iki yıl nasıl geçti bi ben bi de allah bilir canım yaa
şimdiden zorlanıyorum.yarın merakla beklicem.herkes ilk dakikalrda öğrenirken ben belki de akşama öğrenicem senağlama
miyasenin narenin şimdilik bunlar aklımda beninde beynim döndü hiç aklımda kalmadı
maşallah allah daha çok versin sizin sülaleniz askeriyeye çalışıyor canım ileride seninde çocukların olunca inşallah
amin canım Allah basımızdan eksık olmasın...maşallahhhh aile boyu valla kaydirigubbakcemile3 bulaşı mı kız sizde askerlik kaydirigubbakcemile3 allah hepsine sağlıklı sıhatli ömür versin canımm şaka :Saruboceq:bi yana
canım öyle düşünme belki öğrenir öğrenmez arar ben eşime de bir sorayım başka ildeki tayini öğrenebiliyor mu eşim tayin işlerine bakıyor da belki ben sana müjdeli haberi veririm
onların nereye çıktı acep?
selam bayanlar
canım öyle düşünme belki öğrenir öğrenmez arar ben eşime de bir sorayım başka ildeki tayini öğrenebiliyor mu eşim tayin işlerine bakıyor da belki ben sana müjdeli haberi veririm
onların nereye çıktı acep?
tayinleri çıkanlara hayırlı olması dileğiyle:)
onlar bırbırlerını buluyor canım :))) cunku herkesın işine gelır böle bısey...
hadi ya cokmuş... nerden ögrendın canım amasyadan d.bakıra 2.000 oldugunu...öleyse bızımde bı ısımıze yaramıyo harcırah...
dün gecede bız öleydık canım valla... Insallah hayırlısı olur...kızlar ya şu tayınler hemen bellı olsa keşke. sabha kadar uyuyamam ben yaa
bakalım ben ne zamanlar böyle heyecan duyacağım:))ama gitmek istemiyorum buradan:)
bakalım ben ne zamanlar böyle heyecan duyacağım:))ama gitmek istemiyorum buradan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?