Asker Eşleri

ayy diyarbakır merkez pek güzel.lojmanlarda öyleymiş.zeynocum inşallahh diyarbakır olurr :)
rüyanazcım küçük bi ihtimal ama benimde diyarbakır olabilir
ayy inşallah cnm ya...sen gördün mü lojmanları ben 15 gün sonra gidicem çok büyükmüş çok güzelmiş diyarbakır ama gitmeden bilimorum tabi eşim güzel dio........
olsada keşke dıyarbakır olsa canım benım keşke..

inşallah cnm ya.........
bana hemen mesaj atın ögrenince...........

zeynocyum yarın msnmmı actıgımda buyuk harflerle tayın yerını yazdıgını görurum ınsallah
valla en çok senınkını merak edıyorum.bıde senın su dedıgın bılmış arkadaslarınınkını

canım ben de içine girmedim ama karşıddan gördüm hep pek büyük ve içinde havuz falan varmış :) eşinin rütbesi ne bilmiyorum ama bu benim dediklerim subay lojmanlrında.tugay olduğu için lojmanlar güzelmiş.ben hatta senin beklemene bile şaşırdım.çok yer diye bilyoum ben ama.hatta subay astsubay lojmanlarında uzmanlar kalıyomuş boş olduğu için.
diyarbakıra ilk gittiğimde çook garip hissetmiştim kendimi.temmuzda gittim nasıl sıcak anlatamam :) :) insanlar değişik geldi.ama gzüel bi yer.eminim zamanla seveceksin çook.

kızlar ıyı gecler ben yatıuorum. hepımızın tayınlerı hayırlı olsun sımdıden. acıklanınca herkes kocaman harflerle yazsın emi:dance: öpüyorum hepınızıa.s.

ya kızlar bugun eşim nöbetçi...inanın o nöbetteyken o kadar çok sıkılıyorumki...yapayalnız hissediyorum kendimi hele bide hamile olunca dahada kötü oluyor....bazen düşünüyorum ya hergün akşam eve gelemeyenlerden olsaydı bazı arkadaslarımızınki gibi tatbikatlarda olsaydı arazide kalsaydı napardım diyorum...ama napalım rabbim saglık versinde hepsini korusun allahım düşmana fırsat vermesin kocalarımızı başımızdan eksik etmesin...askerimizi vatanımızdan eksik etmesin....

cnm bizim lojmanlar orasıymış işte eşim aradı senin mesajıı okurken o söledi şimdi..ben neden gidemedim bize ekim ayında ara tain geldi eşim gideken herkes lojmanı almıştı zaten lojman yoktu boş bider eşim gitti 3 ay kaldı sonra 4 aylıgına ist.gidecekti ben o arada diyarbakırda kalamazdım hiç bilmedigim yer 5 yıldır amasyadayız ve aile gibiyiz burda komşularla o yüzden gitmedim kursumuz bitti şimdi gidicem işte.........

cnm allah hepsini korusun..yalnız hissetme bak biz varız hamileleigin verdigi duygusallıkta var şimdi sende......

rüyanazcım sorma herşeye aglayasım geliyor ben kocamı çok seviyorum...ama çok çok çok seviyorum.....

ay ben merak edıp kalkıp baktım kımsecıkler o heyecanla kalkıp yazmamış tayın yerlerını ay çok merak ettım.gece 4 te bızım tlf caldı bızınm sıırte gelelı 1 yıl oldu esım bırden kalktı ahaaaaaaaa bıze tayın çıktı dedı sacmalama ya dıye bı bagırışım var neysekı degıkmış

günaydınlar hayırlı cumalar olsun herkese
karacıların tayinlri belli olmadımı kızlar kimler nerelere gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…