ayy inşallah cnm ya...sen gördün mü lojmanları ben 15 gün sonra gidicem çok büyükmüş çok güzelmiş diyarbakır ama gitmeden bilimorum tabi eşim güzel dio........ayy diyarbakır merkez pek güzel.lojmanlarda öyleymiş.zeynocum inşallahh diyarbakır olurr :)
rüyanazcım küçük bi ihtimal ama benimde diyarbakır olabilir
olsada keşke dıyarbakır olsa canım benım keşke..
ayy inşallah cnm ya...sen gördün mü lojmanları ben 15 gün sonra gidicem çok büyükmüş çok güzelmiş diyarbakır ama gitmeden bilimorum tabi eşim güzel dio........
inşallah cnm ya.........
bana hemen mesaj atın ögrenince...........
canım ben de içine girmedim ama karşıddan gördüm hep pek büyük ve içinde havuz falan varmış :) eşinin rütbesi ne bilmiyorum ama bu benim dediklerim subay lojmanlrında.tugay olduğu için lojmanlar güzelmiş.ben hatta senin beklemene bile şaşırdım.çok yer diye bilyoum ben ama.hatta subay astsubay lojmanlarında uzmanlar kalıyomuş boş olduğu için.
diyarbakıra ilk gittiğimde çook garip hissetmiştim kendimi.temmuzda gittim nasıl sıcak anlatamam :) :) insanlar değişik geldi.ama gzüel bi yer.eminim zamanla seveceksin çook.
ya kızlar bugun eşim nöbetçi...inanın o nöbetteyken o kadar çok sıkılıyorumki...yapayalnız hissediyorum kendimi hele bide hamile olunca dahada kötü oluyor....bazen düşünüyorum ya hergün akşam eve gelemeyenlerden olsaydı bazı arkadaslarımızınki gibi tatbikatlarda olsaydı arazide kalsaydı napardım diyorum...ama napalım rabbim saglık versinde hepsini korusun allahım düşmana fırsat vermesin kocalarımızı başımızdan eksik etmesin...askerimizi vatanımızdan eksik etmesin....
rüyanazcım sorma herşeye aglayasım geliyorben kocamı çok seviyorum...ama çok çok çok seviyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?