- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
gunaydın kızlar nasılsınız erkencısınızzzzz
sorma ablacım şok dalgası duruldu bugün bıraz... kaydirigubbakcemile3
ınternetten baktımda fotolara güzel bır sehre benzıyor yaw...
annecımle babacım da dun netin basından ayrılmamıslar elazıgın fotolarına falan bakmıslar onlada bıraz rahatlamıs...
ama 2 yer var dıyor eşim orası olursa bıraz sıkıntı olur dıyo,narencıgımın eşinin oldugu yer...
napalım bu kadar oldu ya dıyoruz,ilk tercıhtı gerısı ıcın hayırlısı olsun dıyoruz...
apartmanda ust komsum vardı,en cokta ayrılmayacagınıza yanı eşinin tek gıtmeyecegıne sevındım dedı :)))
Miyase ozebus duygular nasıl şimdi düne göre
İnan güzel biryere gidiyorsunuz canım
İnşallah dediğin yerler olmazda merkezde kalırsınız.
Annenler heyecanlı tabi onlarda hep merak içinde bekleyip durdular.
En güzelide o zaten beraber gidiyorsunuz
:teytey::sm_cool::teytey:urfalıyam ezelden gönlüm geçmez türkü söleyip duruyom alışmaya çalışıyommmmm urfalıyammmmmmmmmmmmmmm:teytey:kaydirigubbakcemile3
wışşşşş gördünmü yıwrrrııııımmm tüh be :))) size daha güzellerini yapcam
hadi buyrunn
günaydn kızlar hala kimse girmemiş yazmamaış merak ettim eşimin bekarken ki ev arkadaşı vardsı ona çok üzüldüm hakkari şemdinli çıkmış ya uyandıgımdan beri şoktayım cnm sıkıldı....
çok sevdigimiz bi abimiz ardı onlarında ist.çıkmış ona sevindik..............
yapma ya... Allah herkesın yrdsı olsun canımmm....
nerde ne olacagını bılemeyız tabı ama ınsanogluyuz ıste kendımızı tutamıyoruz...
:teytey::sm_cool::teytey:urfalıyam ezelden gönlüm geçmez türkü söleyip duruyom alışmaya çalışıyommmmm urfalıyammmmmmmmmmmmmmm:teytey:kaydirigubbakcemile3
Ayyy ınsallah ablacım Rabbım kımseyı ayırmasın... Burada bırı vardı tuncelıye eşimin ilk gördüğü yere tayın olmus ama eş götürülmüyordu oraya ama kadıncagız ısrarla tek göndermem demiş ve gıtmiş eşiyle..
Düşünsene ablacım 4-5 hanelı köyde kaldı kadın ve oradakı kadınlarla ekmek yaptım dıyo,salca yaptım dıyo napcan bakkal yok bişi yok dedı...Bahce ektım dedı... eşimi yalnız bırakamazdım dedı...
günaydn kızlar hala kimse girmemiş yazmamaış merak ettim eşimin bekarken ki ev arkadaşı vardsı ona çok üzüldüm hakkari şemdinli çıkmış ya uyandıgımdan beri şoktayım cnm sıkıldı....
çok sevdigimiz bi abimiz ardı onlarında ist.çıkmış ona sevindik..............
hey heyyyyyyyy urfalımm benimmmmm kaydirigubbakcemile3
Zor be tatlım yanlız olmakta ama öyle yerlerde yaşamakta eminimçok kolay değildir.
Bakma bende gitmedim ama eşimle hiç bir ailenin gitmediği bir yerdi orası bide çocuk olunca okul durumu var düşünüyorsun o zaman gitmemeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?