Asker Eşleri

günaydın kimse yazmamış karacılar nereye çıktı merak ettim burda arkadaşlar kötü bekliyodu ama herkese çok güzel yerler çıktı sitedende güzel haberler alırız inşallahkaydirigubbakcemile5

amın canım benım enerjık ol tabııııı :))
senacım karacıların bızden daha erken acıklandı tayınlerııı

Daha önceden Karacıların bazı branslarındakıler acıklandı tamamı bellı olmadı maalesef..
dunden beri merak edenler vardı....

İnan güzel biryere gidiyorsunuz canım
İnşallah dediğin yerler olmazda merkezde kalırsınız.
Annenler heyecanlı tabi onlarda hep merak içinde bekleyip durdular.
En güzelide o zaten beraber gidiyorsunuz

kızlar bende bırazdan ablama gıdıcem oglunun kep torenı varmıs aksam 8 de anaokuluna gıdıyo ama cubbe ve kep gıyeceklermıss :)))

İnan güzel biryere gidiyorsunuz canım
İnşallah dediğin yerler olmazda merkezde kalırsınız.
Annenler heyecanlı tabi onlarda hep merak içinde bekleyip durdular.
En güzelide o zaten beraber gidiyorsunuz

Ayyy ınsallah ablacım Rabbım kımseyı ayırmasın... Burada bırı vardı tuncelıye eşimin ilk gördüğü yere tayın olmus ama eş götürülmüyordu oraya ama kadıncagız ısrarla tek göndermem demiş ve gıtmiş eşiyle..

Düşünsene ablacım 4-5 hanelı köyde kaldı kadın ve oradakı kadınlarla ekmek yaptım dıyo,salca yaptım dıyo napcan bakkal yok bişi yok dedı...Bahce ektım dedı... eşimi yalnız bırakamazdım dedı...

günaydn kızlar hala kimse girmemiş yazmamaış merak ettim eşimin bekarken ki ev arkadaşı vardsı ona çok üzüldüm hakkari şemdinli çıkmış ya uyandıgımdan beri şoktayım cnm sıkıldı....
çok sevdigimiz bi abimiz ardı onlarında ist.çıkmış ona sevindik..............

yapma ya... Allah herkesın yrdsı olsun canımmm....

nerde ne olacagını bılemeyız tabı ama ınsanogluyuz ıste kendımızı tutamıyoruz...

:teytey::sm_cool::teytey:urfalıyam ezelden gönlüm geçmez türkü söleyip duruyom alışmaya çalışıyommmmm urfalıyammmmmmmmmmmmmmm:teytey:kaydirigubbakcemile3

hey heyyyyyyyy urfalımm benimmmmm kaydirigubbakcemile3

Zor be tatlım yanlız olmakta ama öyle yerlerde yaşamakta eminimçok kolay değildir.
Bakma bende gitmedim ama eşimle hiç bir ailenin gitmediği bir yerdi orası bide çocuk olunca okul durumu var düşünüyorsun o zaman gitmemeyi.

yawru kuşum istanbula sevinilirmi hiç artık sürgün diye geçiyor buralar yaşam hiç kolay değil burada ama allah yardımcısı olsun yinede

tabı canım... pelin naptı acaba faceden de yazdım ona ama onlarda cocukların okulu ıcın eşi tek gıdecektı en son nere cıktı naptı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…