Asker Eşleri

hehhee

yaa bizim burdaa otları yakıyorlar yaa böcükler de yanıyooo ,itfaiye ye geldi ama geri gitti ..kimse de su atmıyoor
bana yakın olsa ben atcam ayy ...bölee yanıoo ( çayır çayır dağ yandı bitti kül oldu

o evlenemez ya 5 saat gece uyanık kalan biri evlenemez herhalde
gece 5 saat uyanık mı kalıyomus:uhm:

ama inek dağa kacmıstıkaydirigubbakcemile3

kızlarr amma kaynatmışsınız yavvv kaydirigubbakcemile3
ben de bir yorgunum bir yorgunum anlatamam.çeyiz alışverişine gittik bugün okuldan kızlarla.bilecik porlanta hihoyyyt bir sürü şey aldım kendime bardaklar fincanlar :)
cuma da okulla Ankara ya geziye gidiyoruz.ayy bir sürü iş var daha sayamadığım :bbo:
bu arada melisccim geçmiş olsun canım bileğin için :çok üzgünüm:

canım benim önceliklee ,aldıklarını ağız tadıyla kullanman dileğiyle ..
Ankaraya ben de gitmiştim çok güzel yaa Anıtkabir e de mutlak gidersiniz sanırım keyfini çıkart canım ben hüngür hüngür ağlamıştım ..yaa çok etkileniyorum Atanın her şeyinden ..
çok tşk ederim canım sağol :))bileğim ağrıoo hep

yaprak dökümü var herkes tv başında ağla ağla bi hal oldum fikret dedi ya babasına sana çocuğum gibi bakarım diyee .çok kötü oldum orda hayriye hanım yine bağlamış kafasını :)

Ankara ya gidipte Anıtkabir e gitmeden olur mı kıssss kaydirigubbakcemile3
gezi inceleme kulup öğretmeni olarak ben götürüyorum zaten Ankara da 1.öncelik Atam senağlama
ayyy evet herkes tv izliyo şekerim ben ders çalşıyorummm klava:

uff biri bana çalış desin yaa ..bileğimin ağrısından bi şey yapasım yok ..yaprak dökümüne ağla ağla hal oldum noluyorsa baana :)) ali rıza ya kızıyorum ama fikret e üsüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…