gece 5 saat uyanık mı kalıyomus:uhm:o evlenemez ya 5 saat gece uyanık kalan biri evlenemez herhalde
hehhee
yaa bizim burdaa otları yakıyorlar yaaböcükler de yanıyooo ,itfaiye ye geldi ama geri gitti ..kimse de su atmıyoor bana yakın olsa ben atcam ayy ...bölee yanıoo ( çayır çayır dağ yandı bitti kül oldu
bebişim bana cekerse benim kociş yandııkaydirigubbakcemile3
hehe bu kocelere yasık yaa ,günah kıs :)))))) benimkinin de ağzı var dili yohhhhhhhhh :)) susmam için bana da para veriiiiiiiiiiiiiio :))
heheheh hadi yaa yasık kıs o kadar cok konusma sende :))) arada ona da fırsat ver canımmmkaydirigubbakcemile3
kızlarr amma kaynatmışsınız yavvv kaydirigubbakcemile3
ben de bir yorgunum bir yorgunum anlatamam.çeyiz alışverişine gittik bugün okuldan kızlarla.bilecik porlanta hihoyyyt bir sürü şey aldım kendime bardaklar fincanlar :)
cuma da okulla Ankara ya geziye gidiyoruz.ayy bir sürü iş var daha sayamadığım :bbo:
bu arada melisccim geçmiş olsun canım bileğin için :çok üzgünüm:
canım benim önceliklee ,aldıklarını ağız tadıyla kullanman dileğiyle ..
Ankaraya ben de gitmiştim çok güzel yaa Anıtkabir e de mutlak gidersiniz sanırım keyfini çıkart canım ben hüngür hüngür ağlamıştım ..yaa çok etkileniyorum Atanın her şeyinden ..
çok tşk ederim canım sağol :))bileğim ağrıoo hep
yaprak dökümü var herkes tv başındaağla ağla bi hal oldum fikret dedi ya babasına sana çocuğum gibi bakarım diyee .çok kötü oldum orda hayriye hanım yine bağlamış kafasını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?