Asker Eşleri

canım yaaa eşya topluyorsun bilmiyorlarmı şimdi heryer heryerdedir ne geliyorlar öyle sana yardım etmeleri gerekirken :mymeka:

canım yaaa eşya topluyorsun bilmiyorlarmı şimdi heryer heryerdedir ne geliyorlar öyle sana yardım etmeleri gerekirken :mymeka:

ınan canım ev okadar fenakı sorma... kendılerı olsa mısafır kabul etmez.. tasınma telasım acil olmasa hıc prob deıl,cunku tatılden dönunce esyaları baska yere yıgacagız evı bosaltacagız bız.. ev sahıbımız bıras gıcık..mısafırhanede kalıcaz sanırım...
bu aksam bız davetlıyız,yarında gelecek olan arkadas nöbetcı gelemezler,e cuma benım hazırlıklarım olur cunku cts sabah tatlıe gıdıyoruz... off sımdıden yoruldum.. Rabbım buyuk...

ebrucum evlenirken çok eşya almasaydın keşke bizler hep taşınmaya mahkumuz ağır olmayan ve az eşya almakta fayda var diye düşünüyorum heleki mutfak eşyaları olabildiğince az almak lazım tabi seni bilmiyorum canım yanlış anlama belki de öyle yapmışsındır sonra yorulan biz hanımlar oluyor biliyosun ((

Ah canım benim,cok fazla esya almadım...Fuzuli hıcbıseyım yok sadece saglık yönunden zorlanıyorum,mutfak kaldı ıste onuda gelen gıden oluyor dıye tam kaldıramıyorum...

annenler toplamıştır biraz eşiinde akşamları gelince toplar sen eline ağırlık verme zaten toplanmıştır baya ev heralde

elmasım bacıım sağol güzelim ...yeni geldim yeni gördüm seni
ebrum açıklamış sağolsun ,sana da geçmiş olsun ..ayy nolduysa bize ..ben evlendikten sonra kadın doğum bilmezdim orayı tapuladım ,hele ortopedi :)))))) adamlar artık kıçıyla gülüyorlar ( 20 dişim azdı gene alttakiler çektirmiştim 2 yıl önce şimdi de üsttekiler of off ,sınav stressi yüzünden sırtımda böle benek benek şeyler çıktı ,gece de uykumda yoluyorum sanırım :))))) anamm eşim sen çürükmüşsünn dioo (((( valahi evlendim böle oldum :) diom ben de :) )) ))))

haydin öptüm sizi ,rumeli tv yi isliom ,kopuyorum burda ,adamlar paso oynuolar yahuu :))
kaydirigubbakcemile3

evet canısı annemlerle salonu komple bıtırdık... eşimde kendı calısma odası var orayı bosalttı,yorganlar yastıklar kıslıklar vs onlarıda kaldırdım(vakum) :)) oturma odasında zati kalkcak bişi yok,mutfak kaldı ıste kuzum... gardrop sökülcek bıde annemler yıne gelcek..eşim aksam gelınce hemen işe gırısıyor...Yorulduk valla sankı bıtmıyomus gıbı gelıyor,halılarıda yerden kaldırdım ya ev bombos duruyor...

duygucum burda mısın ?
kız ben de pek eşya almamıştım :)) taşınmak olayından dolayı ...2 odalıydı hatta evim ki sırf büyük eve gidersem hani eşya almak zorunda kalırız diye ..ama ora da bana dar geldi :) şimdi evim büyük :)) eee salonda bitti eşyam ..malum pc odası yaptık ee oda yine boş artık köşem aldık :))) bebe odası yüklük gibi :))) ne varsa oraya atomm :)))) kilerim var orası paso kutu dolu :)) mutfak eşyam da incik mincik yine çıkıyoo kız :) hadi yatakları vakumla koy hurçlara ,mutfaktakiler olmuyoo mecburen gazetelere sarıyorsun kırılmasın diye ,yer kaplıyoo ( ben taşındım deneyimlendim haaa

oy oyy yemek yaptımmm beaa :)) karışık sebze çorbası ,onu blender dan geçirem .. veee karışık dolmaaaaaaaaaaaaaaaaaa ; biber ,kabak ve patlıcan dannnnnnnnnnn :)) ohh ohhh :))))) canınız çeksinn

ben bezelye yemeği yaptım akşama da pilavla cacık yapcam hııııııh

kıs melis cok fenasın heeee... kuzu seni...

efet öyleyim beea yaa :)) :jeyyar:

''yandım yare ,yare bir çare ,ben yandım derdime çare :)) ikimiz de bir boydayız ,biz delüükanlıyızz , vurun kızlar vurun vuralım bu geceki eğlenceyi nerde bulalım :)) kaldım duman içii dağlardaaaaaaaaaaaa sevgili yarim nerelerdeeee '' ohh anamm yandannn
kaydirigubbakcemile2

melisim hayırdır pek bi neşelisin akşama enerji mi topluyon kısss:jeyyar:

melisss trt çocukta ac bak ne var :))

öcük ve böcük hahahha bu kadar olur... senle ben :)))))

hehehee göremedim yaa ,pc de bulamadım kanalı d smartta hangi kanalda baktım yine bulamadım :)) ama görmüştüm onları bi kere :)))
benim uyus dizim başladı :)) bi yandan da onu isliiyom :)))))))^^^ ûnutma beni ^^

:teytey: :dance:
melisim hayırdır pek bi neşelisin akşama enerji mi topluyon kısss:jeyyar:
:jeyyar: :jeyyar:

bis d smart kullanmeyos sekerım,uyduuu...böö:))

bıttı zaten ya ama ılk defa gördümm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…