ayy keske canım ya.. cok zorlanıyorumm tek yapamıyorum fazla,eşim gelınce yapıyoruz... kımsede var mı yapılcak bısey demıyor,anca sıze gelcez oturmya dıyolar..cts ızne cıkcaz daha onun hazırlgınıda yapamadım dogru dürüst..mısafırmı agırlıcam toplancam mı hazırlık mı yapcam bılmıyomm
canım yaaa eşya topluyorsun bilmiyorlarmı şimdi heryer heryerdedir ne geliyorlar öyle sana yardım etmeleri gerekirken :mymeka:
kıs melis cok fenasın heeee... kuzu seni...
melisss trt çocukta ac bak ne var :))
öcük ve böcük hahahha bu kadar olur... senle ben :)))))
melisim hayırdır pek bi neşelisin akşama enerji mi topluyon kısss:jeyyar:
:teytey: :dance:efet öyleyim beea yaa :)) :jeyyar:
''yandım yare ,yare bir çare ,ben yandım derdime çare :)) ikimiz de bir boydayız ,biz delüükanlıyızz , vurun kızlar vurun vuralım bu geceki eğlenceyi nerde bulalım :)) kaldım duman içii dağlardaaaaaaaaaaaa sevgili yarim nerelerdeeee '' ohh anamm yandannn kaydirigubbakcemile2
:jeyyar: :jeyyar:melisim hayırdır pek bi neşelisin akşama enerji mi topluyon kısss:jeyyar:
hehehee göremedim yaa ,pc de bulamadım kanalıd smartta hangi kanalda baktım yine bulamadım :)) ama görmüştüm onları bi kere :)))
benim uyus dizim başladı :)) bi yandan da onu isliiyom :)))))))^^^ ûnutma beni ^^
ayayayayyaayyyy :)) yapma kuzu , sıcakta çekilmioo: : dermişiiiiiiiiiim PPP
hahahha :roflol: Sıcakta çekilmiyo haa bi de erkeklere sormak lazım yaz kış farkediyor mu diye?kaydirigubbakcemile3
hahahha :roflol: sıcakta çekilmiyo haa bi de erkeklere sormak lazım yaz kış farkediyor mu diye?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?