Asker Eşleri

ben de burdayım havalar güzel ya herkes dışarda herhalde şu showdaki nuray sayarı acayip yıldız haritası bakıyor fırsatım olsa bende baktırsam her şeyi biliyor ya:1shok:

heheh iyi iyi... valla ben bileğimden öle alengirli seyler yapameyomm

canıım benim .ben de sol bileğime yüklenmeden yapıom :) ayayy ben sanırsam ameliyatı olacağım ebuş ,kocem dr a götürcem bi baksın neymiş neyin nesiymiş dedüü :)) acık tırstıyorum ,geçen cuma hastaneye gittim ,dr bilmem neresiyle güldü bana ,niye gelmişim ben , ameliyat olmama gerek yokmuş ..ana dedim ağrımasa ben niye gelem dedüüm ..4.dr umsunuz dedim herkes ameliyata davet etti beni dedüüm ,o daa büyürse gel dedi alay ettüü benle ..işine gelmedi yanee ..sinir oldu eşime anlatıncaa ,o da başka bir prof tan numara almış götürcem seni diooo :)) ben de belki bu dr un bir bildiği vardır dedddddddddim :)))))) korkuyorum yaa ...bakalım yaa nolcaksaa ... elleyince ağrıyoo ama ,sanırım olcam

kızlar tesadüfe bakın ben de bileğimden sakatım ya azcık iş yapsam çok ağrıyor şimdi bile sızlıyo senağlama

bende kac doktorA gıtıım kıs,hatta fılme bakıp kemik bu yapcak bısey yok dıyen bıle oldu düşün.. bıde doktor olacak otopedı:1closedeyes:

ama kemik olsa sonradan evrımmı gecırıyo benım bılegım hayret bı olay.. en sonunda artık benım buyuynce "sızı rahatsız edıyorsa alalım"dedı oldum bende olmaz olaydım.. sana önceden de dedıgım gıbı canım eger cıdden rahatsız edıyorsa ol... hala kullanamıyorum bılıyorsun 3 ay oldu...

hıhı sen zaten bana en önemli örneksin .. aslnda olma taraftarı değiliim ..eşim neden ağrıyoo acaba diye üstüne düşüoo bakalım bi dr görsün de adam prof muş :))) ne dicek bakalım ...kesin ameliyat derse yapcak bir şey yok ..asker hastanesi gerçekten ilgilenmiyooo zaten ortopedi çok yoğun bir bölümdü ,randevu alana kadar göbeeeeeemiz çatladı ..her gittiğimde ayrı bir dr her biri ayrı bir şey dedi .biri kemik dedi biri kas dedi biri kist dedi biri yok bir şey dedi ,en sonunda ameliyat yapalım dediler ,gün almak iiçin gittiğimde adam bir tarafıyla güldü banaa ne ameliyatı dediii :))) hehehehe olan benim pssilkolojime oldii ...izmir asker hastanesi ( kara ) berbat ,burdan yetkili birileri duyuyorsaaa şikayetimi bildiriiyorum ,he ortopedi bölümüüü ama :)))) kadın doğumcuları iyi :))) lütfen hava hastanesini açın ,misafir haneye ne gerek var siz hastanemizi geri veriiiiiiiiiiiiiin :)))

duygu sana da geçmiş olsun çok kötü yaa ,el bi de uuff ..

amelıyata gırerken bıde bır suru kagıt ımzalattılr,herhangı mesulıyette kabul etmıyorlar...agrıyı acıyı verende o sıvı dolu kitle zaten canım,eşine söleyebılırsın :)
ben bıde hava hastanesınde oldum canım :)))
en azından bı egzersız hareketlerı vs vermesı gerekıyormus bunu anladım ama bana bısey dıyen olmadı,kontrole gıttıgımde de benı amelıyat eden dr yoktu...
sımdı kendı kendıme egzeresız yapıyım dıyorum ama canım acıyo,nasıl olcak bılmıyorum..
he bıde dikiş cevrsınde tüylenme oldu benim !!! düşünsene elımın ustunde hemde,hassas bölge bıde dokunsan acıyo naparım bılmem...

ya en azından askeri personel ailesi de devlet hastanesi ve de özelden yararlanabilse en ufak gripte bile dibimizdeki sağlık ocağına değil gataya koşturmak zorunda kalıyoruz

aslında ortopedi ve fizik tedavi birlikte çalışmaları gerekiyor ..yaa savsaklıyorlar işte ..bak biri ameliyat ol diyo biri olma dioo :)) ben o şeyin ne olduğunu bile anlamadım 4 kere gitmeme rağmen ..en azıdan elimdeki şeyin ne olduğunu anlayım da ,özele gidiecez işte ..ssk bin kat iyimiş ya ben bunu anlıyorum zaman geçtikçe ..sağlık ocağına gitsem ilaçlarımı dahi paramla almak zorundayım ,merkez komutanlığııı saatlerce uzaklıktaa ( ve asker hastanesi çok yoğun ..
bazen bana ooh asker mi eşin kebap demiyorlar mı ,sinir oluyoruuuuum .. lojmanlar dahi beleş diolar ,hayat bedavaymış ,,gelsinler de görsünler ...ssk lı idim ben daha önce yeminle daha rahattım hastaneye gittiğimde en azından derdimi dinliyorlardı ..dinlemeyenler de var tabi .

ya en azından askeri personel ailesi de devlet hastanesi ve de özelden yararlanabilse en ufak gripte bile dibimizdeki sağlık ocağına değil gataya koşturmak zorunda kalıyoruz
evet canım ankarada ve buyuk sehırlerde zor ıste... bılecıkte askerı hastane olmadıgı ıcın sevk alıp devlet hastanesıne gıdebılıyoruz... her devlet hastanesıde bır olmuyor ıste,kımı doktorlar karnemı görünce ön yargılı muayene edıyo maalesef...

her doktorun farklı bısey demesı zaten cok sık rastlanan bısey olmadıgını gösterıyor canım,sporcu hastalıgı demıslerdı bana,cunku ben 14 senedır cekıyodum düşün canım ve kucuk yasta voleybol oynamay baslamıstım..Tabı topları bıleğımızle karsılaya karsılaya darptan böyle oldu.. okadarda korkma,senınkıde benımkıyle aynı...kitle var orada... ınan amelıyatıda o kadar basıt deıl kuzuu

hosgeldın elmascım....

melisinde benımle aynı problemı var canım... bilegınde sanırım onunda kıtle var...

neredesın elmascım,sesın cıkmıyor.

hosgeldın elmascım....

melisinde benımle aynı problemı var canım... bilegınde sanırım onunda kıtle var...

neredesın elmascım,sesın cıkmıyor.

canım buradayım
ayyy geçmiş olsun benimde ayağımda problem var haftaya gideceğiz bakalım ayağımın üstüne basamıyorum çok durduğum zaman bu aralar dahada ağrımaya başladı gece hiç kalkamıyorum hele ayağıma hiç basamıyorum kızıma süt ısıtmak gece ölüm oluyor

canım benım ben amelıyatımı oldum sadece sıkıntılarını cekıyorum,o yuzden eşim yokken fazla esya toplayamıyorum

gecmiş olsun kuşum bu ara fazla yuklendın demek ayagına,bıras dınlen bence... kıyamam bebişine geceleri süt mü ısıtıyorsun sennŞeniz

ebrummmm canım sen nasılsın iyimisin tatlımmm toplanmışsındır bayağııı keşke yanında olsamda yardım etsem

ayy keske canım ya.. cok zorlanıyorumm tek yapamıyorum fazla,eşim gelınce yapıyoruz... kımsede var mı yapılcak bısey demıyor,anca sıze gelcez oturmya dıyolar..cts ızne cıkcaz daha onun hazırlgınıda yapamadım dogru dürüst..mısafırmı agırlıcam toplancam mı hazırlık mı yapcam bılmıyomm

evet canım ya geceleri süt ısıtıyorum ayağımın ağrısı kıbrısa eşya gitmediği için eşyalarım memleketteydi onlarla uğraşırken halıları falan yıkarken ayağıma bir ağrı girdi o zamandan beri hep ağrıyor hiç geçme yok ağrıda eğer çok durursam ayakta ölüyorum ağrıda benim birde ayağımın kemiğinde eğklik var o zararmı gördü acaba bilmiyorum ama eşimin denetlemeleri inşallah bu hafta bitiyor haftaya hastaneye hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…