bılecıklı deılım canım...
burdan oncekı gorev yerı esımın bılecıktı...
aılem kocaelıde ama aslen amasyalıyım dogum yerım karsıyaka :)
İyi geceler hanımlar ne haber bugün geçkaldım biraz türk malını seyrettik bizde yatacağım birazdan bende yoruldum bugün biraz
Aaa ne guzel tesaduf... bızde merzıfonluyuz... hemsehrı cıktık bak :)benim eşimde amasya merzifonlu
İyi geceler hanımlar ne haber bugün geçkaldım biraz türk malını seyrettik bizde yatacağım birazdan bende yoruldum bugün biraz
Aaa ne guzel tesaduf... bızde merzıfonluyuz... hemsehrı cıktık bak :)
ıyı geceler ablacım... bende baktım turk malı na cok hoslar ama Allah basa vermesın öle komsu :)) benım annem bır melekle aynı saate denk gelıodu fazla bakamıodum ama benım annem bır melek bugun fınal bölum oynadıartık turk malına donerım :)) sende fazla kalma ablacım dınlen rahatla...
iyi geceler ablacım..
Aaa ne guzel tesaduf... bızde merzıfonluyuz... hemsehrı cıktık bak :)
ıyı geceler ablacım... bende baktım turk malı na cok hoslar ama Allah basa vermesın öle komsu :)) benım annem bır melekle aynı saate denk gelıodu fazla bakamıodum ama benım annem bır melek bugun fınal bölum oynadıartık turk malına donerım :)) sende fazla kalma ablacım dınlen rahatla...
yaa ne guzel... benımde dedemler dayımlar teyzemler..vs oradalar. evlenmeden once aılemle her ızınde bayramda seyranda ordaydık... hatta babaannemlerde gumushacıköydeler esın orayıda bılır ıyı emınım... sımdı de bız esımle tam ordan gecıtıgmız ıcın gecerken ugrayıp bıkac gun kalıyoruz merzıfonda... hazıranda ızıne cıkarsak yıne gıdecegız oradan da kocaelıye ınsallahh
Sanada iyi geceler canımcım ne haber
İyi geceler canım çok güzel bir dizi ya eşimle beraber seyrdiyoruz diziyi pek dizi seyretmezde bunu çok beğendi .
Kezbancım rüyanazda amasyalı ailesi orada oturuyor
[/QUOTne olsun ablacım yalnızım öyle bakıyım demiştim çıkamadım...evet amasyalı çok sanırım ben eskişehirliyim ama amasyayı da benimsedim hemen...
ama bazı kelımelerı yer edıo ablacım ınsanın agzında... gulmemek elde deıl :))
İyi geceler canım çok güzel bir dizi ya eşimle beraber seyrdiyoruz diziyi pek dizi seyretmezde bunu çok beğendi .
bende biliyorum hacıköyü eşimin eniştesi yeğeninin eşi hep hacıköylüler bence mutlaka tanışıyorlardır eşimin ailesi merzifonda oturuyorlar çok kalabalık aileleri kesin tanışıyorlardır...
[/QUOTne olsun ablacım yalnızım öyle bakıyım demiştim çıkamadım...evet amasyalı çok sanırım ben eskişehirliyim ama amasyayı da benimsedim hemen...
Bende çıkacam şimdi zaten yanlızlık zor tabi bende yaşadım çok iyi bilirim 2.5 sene hemde ama alışıyorsun bir süre sonra aslında vakit olsaydı anlatırdım ama kısmet yarına inşallah sen erken gel topiğe sabahtan başlarız
ama bazı kelımelerı yer edıo ablacım ınsanın agzında... gulmemek elde deıl :))
yaa cok sevındım... bızde cok kalabalıgız :) hatta benım suan lojmanda komsum var merzıfonlu oda ve tanış cıktı aılelerımız gıdıs gelıs yaptılar :)
ablamda demıs ruyanazda amasyalı... hacıköylu oda...
hıım anladım cnm :) esım manısalı... ama sorana merzıfonluyum der... arabamızın plakası bıle 05 :) plakayı gorupte hemserım amasyalı mısın dıye soranlar oluor evet dıyor :) manısa da buyumemıs esım,cok yer gezmısler babasının işinden dolayı...kayınvaldemlerde kocaelınde benım...bizimkiler aslen çayırköylüler çerkezler ama çok uzun zaman olmuş merzifona taşınalı eşinde mi merzifonlu...
Bende çıkacam şimdi zaten yanlızlık zor tabi bende yaşadım çok iyi bilirim 2.5 sene hemde ama alışıyorsun bir süre sonra aslında vakit olsaydı anlatırdım ama kısmet yarına inşallah sen erken gel topiğe sabahtan başlarız
degıl mı ablam cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?