Asker Eşleri

bılecıklı deılım canım...

burdan oncekı gorev yerı esımın bılecıktı...

aılem kocaelıde ama aslen amasyalıyım dogum yerım karsıyaka :)

İyi geceler hanımlar ne haber bugün geçkaldım biraz türk malını seyrettik bizde yatacağım birazdan bende yoruldum bugün biraz

benim eşimde amasya merzifonlu
Aaa ne guzel tesaduf... bızde merzıfonluyuz... hemsehrı cıktık bak :)
İyi geceler hanımlar ne haber bugün geçkaldım biraz türk malını seyrettik bizde yatacağım birazdan bende yoruldum bugün biraz

ıyı geceler ablacım... bende baktım turk malı na cok hoslar ama Allah basa vermesın öle komsu :)) benım annem bır melekle aynı saate denk gelıodu fazla bakamıodum ama benım annem bır melek bugun fınal bölum oynadı artık turk malına donerım :)) sende fazla kalma ablacım dınlen rahatla...

evet hemşeriymişiz eşime söyleyim konusunca çok şaşırır kayınvaldemler hala orada oturuyorlar benim canım bizde iznlerde gidiyoruz..

yaa ne guzel... benımde dedemler dayımlar teyzemler..vs oradalar. evlenmeden once aılemle her ızınde bayramda seyranda ordaydık... hatta babaannemlerde gumushacıköydeler esın orayıda bılır ıyı emınım... sımdı de bız esımle tam ordan gecıtıgmız ıcın gecerken ugrayıp bıkac gun kalıyoruz merzıfonda... hazıranda ızıne cıkarsak yıne gıdecegız oradan da kocaelıye ınsallahh

iyi geceler ablacım..

Sanada iyi geceler canımcım ne haber

İyi geceler canım çok güzel bir dizi ya eşimle beraber seyrdiyoruz diziyi pek dizi seyretmezde bunu çok beğendi .

Kezbancım rüyanazda amasyalı ailesi orada oturuyor

bende biliyorum hacıköyü eşimin eniştesi yeğeninin eşi hep hacıköylüler bence mutlaka tanışıyorlardır eşimin ailesi merzifonda oturuyorlar çok kalabalık aileleri kesin tanışıyorlardır...

ama bazı kelımelerı yer edıo ablacım ınsanın agzında... gulmemek elde deıl :))
bende biliyorum hacıköyü eşimin eniştesi yeğeninin eşi hep hacıköylüler bence mutlaka tanışıyorlardır eşimin ailesi merzifonda oturuyorlar çok kalabalık aileleri kesin tanışıyorlardır...

yaa cok sevındım... bızde cok kalabalıgız :) hatta benım suan lojmanda komsum var merzıfonlu oda ve tanış cıktı aılelerımız gıdıs gelıs yaptılar :)

ablamda demıs ruyanazda amasyalı... hacıköylu oda...

bizimkiler aslen çayırköylüler çerkezler ama çok uzun zaman olmuş merzifona taşınalı eşinde mi merzifonlu...

tamam ablacım gelirim yarında evet çok zor bir başına sabah akşam hayırlısı artık daha da çok var... sana iyi geceler ablacım...yarın görüşmek üzere..

Evet ya çok matrak bir dizi şimdi kaçtım kızlar iyi geceler sabah görüşürüz artık öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan

bizimkiler aslen çayırköylüler çerkezler ama çok uzun zaman olmuş merzifona taşınalı eşinde mi merzifonlu...
hıım anladım cnm :) esım manısalı... ama sorana merzıfonluyum der... arabamızın plakası bıle 05 :) plakayı gorupte hemserım amasyalı mısın dıye soranlar oluor evet dıyor :) manısa da buyumemıs esım,cok yer gezmısler babasının işinden dolayı...kayınvaldemlerde kocaelınde benım...

bende seviyorum merzifonu sıkıcı küçük bi yer değil insanlarıda kötü değil....msn nin varmı canım ekliyim oradan da konusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…