Asker Eşleri

Ne olsun abla beklıyorum ıŞte ev hazır eŞya hazır gelınlık hazır davul zurna hazır bır dÜgÜn kald abla hayırlısı ıle 7 ay gelsede bır evlenseydımm bır kavuŞŞsaydm of of yıne kÖt oldum bak abla

selam millet
gelir geliiirrr serpil merak etme..anlıyorum seni..bizde yaşadık o günleri..ozamanda başka şeyleri bekliyor insan emin olsun..yeterki sağlık olsun..

bu arada handan abla haziranda bende gideceğim kısmetse ankaraya..ailem orda..biraz da orda kalacağım..yeter kaynana da kaldığım:umursamaz:..ondan sonrada kimsenin yanında kalmıcam inşallah..bitiyorrrr ayrılık çünkü:))

Ohh herşey hazır bak ne güzel işte zamanda zaten çok çabuk geçiyor be kızım hiç anlamıyorsun bile bir bakmışsın düğün zamanaı gelmiş çatmış bile yeterki sağlık olsun be kaydirigubbakcemile3

Sanada selam elmascım az kaldı demi tayinlere git anacım şimdiden neden duruyorsunki orda kafanı dinle biraz ailenle beraber ol ne güzel ben olsam uçarak giderdim hemen

slmmmm nasılsınız ....serpilcanımhandanablanında dedigi gibizaman çabuk geçiyor gerçekten canım banaöle geliyor ya aileden ayrılacagım için nedenini bilemiyorum yanımda çalışan sekreter ark.dahi öle sölüyor ...inş.hayırlısı ile geçer düğünde:)

günaydın hanımlarr zemuszemus 19 MAYIS GENÇLıK BAYRAMIMIZ kutlu olsun.bize bu günleri gösteren bu günlerde olmamızı sağlayan ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK E VE YÜCE TÜRK MıLLETıNı SONSUZ TEŞEKKÜRLERıMı SUNUYORUM.VE BıR ASKER EŞı OLARAK TSK NIN VE MıLLı SAVUNMANIN BıR PARÇASI OLARAK GURUR DUYUYORUM turkbayragi

Günaydın aslıcım ...

19 Mayıs Gençlik Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum yüce ATAMIZI'da saygıyla anıyorum turkbayragi turkbayragi

Günaydın aslıcım ...

19 Mayıs Gençlik Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum yüce ATAMIZI'da saygıyla anıyorum turkbayragi turkbayragi

günaydın kızlar 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun......

günaydınlar.. bayramınız kutlu olsun...

iyiyim canım saol sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar az kaldı demi ne telaş vardır şimdi

evet ablacım gelinlikte son kararı veriyorum..

cumartesi gidicez siparişi vericez..

profilimde beğendiğim gelinlikler var sende oyla bakalım hangisini beğeniosun..

onlardan biri olacak..

evet ablacım gelinlikte son kararı veriyorum..

cumartesi gidicez siparişi vericez..

profilimde beğendiğim gelinlikler var sende oyla bakalım hangisini beğeniosun..

onlardan biri olacak..

Kuzum hepside çok güzeller hangisini çok beğendiysen ona karar ver birincinin yaka modeli hoş son modelinde hoşuma gitti ama kuyruklu biraz zor olur yürümesi kuyruğu birazkısalırsa süper olur bence birde o yan kısımlara swaroski taşlar filan eklenirse harika olur gelinliğin nerde dikilecek atatürk bulvarında kuyumcular çarşısı var onun üst katlarında gelinlikçiler var oraya baktın mı bizim gelinimiz orada diktirmişti

*** Zafer, barışın en kısa yoludur "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol... 19 Mayıs yeni Türkiye'nin ve Atatürk'ün doğum günüdür.
MUSTAFA KEMAL.

HEPıMıZıN BAYRAMI KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

evet ablacım oraqya gidicem orada bir iki gelinlikçi var aklımda zaten..

ben hepsini beğeniyorum oyüzden bu zaman kaldı karar veremedim..

şu anda 3.modelin üst kısmı acayip hoşuma gidiyor..

onu biraz sawaroskiyle süslettirmeyi düşünüyorum..

günaydınlaaarrrr...
kuzuuu nerdee gelinlik resimleriiinnn bende baykayımmı......merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…