- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
Ne olsun abla beklİyorum İŞte ev hazır eŞya hazır gelİnlİk hazır davul zurna hazır bİr dÜgÜn kald abla hayırlısı İle 7 ay gelsede bİr evlenseydİmm bİr kavuŞŞsaydm of of yİne kÖt oldum bak abla
selam millet
gelir geliiirrr serpil merak etme..anlıyorum seni..bizde yaşadık o günleri..ozamanda başka şeyleri bekliyor insan emin olsun..yeterki sağlık olsun..
bu arada handan abla haziranda bende gideceğim kısmetse ankaraya..ailem orda..biraz da orda kalacağım..yeter kaynana da kaldığım:umursamaz:..ondan sonrada kimsenin yanında kalmıcam inşallah..bitiyorrrr ayrılık çünkü:))
günaydın hanımlarr zemuszemus 19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMIMIZ kutlu olsun.bize bu günleri gösteren bu günlerde olmamızı sağlayan ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK E VE YÜCE TÜRK MİLLETİNİ SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.VE BİR ASKER EŞİ OLARAK TSK NIN VE MİLLİ SAVUNMANIN BİR PARÇASI OLARAK GURUR DUYUYORUM turkbayragi
günaydın hanımlarr zemuszemus 19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMIMIZ kutlu olsun.bize bu günleri gösteren bu günlerde olmamızı sağlayan ULU ÖNDER M.KEMAL ATATÜRK E VE YÜCE TÜRK MİLLETİNİ SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.VE BİR ASKER EŞİ OLARAK TSK NIN VE MİLLİ SAVUNMANIN BİR PARÇASI OLARAK GURUR DUYUYORUM turkbayragi
Günaydın aslıcım ...
19 Mayıs Gençlik Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum yüce ATAMIZI'da saygıyla anıyorum turkbayragi turkbayragi
günaydın kızlar 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun......
günaydın kızlar 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun......
günaydınlar.. bayramınız kutlu olsun...
Günaydın hanımlar
nasılsın ablacım?...
iyiyim canım saol sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar az kaldı demi ne telaş vardır şimdi
evet ablacım gelinlikte son kararı veriyorum..
cumartesi gidicez siparişi vericez..
profilimde beğendiğim gelinlikler var sende oyla bakalım hangisini beğeniosun..
onlardan biri olacak..
Kuzum hepside çok güzeller hangisini çok beğendiysen ona karar ver birincinin yaka modeli hoş son modelinde hoşuma gitti ama kuyruklu biraz zor olur yürümesi kuyruğu birazkısalırsa süper olur bence birde o yan kısımlara swaroski taşlar filan eklenirse harika olur gelinliğin nerde dikilecek atatürk bulvarında kuyumcular çarşısı var onun üst katlarında gelinlikçiler var oraya baktın mı bizim gelinimiz orada diktirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?