Asker Eşleri

merhabalarrr..hatunlaarrr..
pazar günleri evde olmaakktan nefret ediyoruuumm..kocişim olsaydı yanımda bir yerlere giderdik belki.((

ama çok yakında herşeyin acısını çıkartıcaz inşallah:))

evt canım bende evdeyim temizlik yaptım falan hiç zaman geçmiyor bilorum ki senin için de öle ayrı olmak çok kötü hadiben nişanlıyım ama sen evli ve uzaksın bu daha kötü olmalı herhalde allah biran önce kavuştursun canım

amiiinnn serpilcim inşallah hepimiz kavuşalıım..Allah kimseyi ailesinden ayrı düşürmesin..bide kızımız var bu arada..2,5 yaşında..ellerinizden öper..oda arıyo artık babasını(

Pelincan gördüm resimleri canım maşalah hepinize ne kadar güzel gözüküyorsunuz hepinizde kıskandım wallaha kaydirigubbakcemile3

Pelincan gördüm resimleri canım maşalah hepinize ne kadar güzel gözüküyorsunuz hepinizde kıskandım wallaha kaydirigubbakcemile3

canımm ablamm o senin güzelliğin. çok güzel bir buluşmaydı.denizliye yolunuz düşerse beklerim.

canım sen tasarım öğretmenliği yapmıomuydun sınıf öğretmenliğine ne zaman geçtin kız
2.dönem değiştirdıler canım

sorma kuzum hemde nasıl zor oluyor anlatamam... aksam gonderdım esımı cok koydu bu sefer ust uste olunca... ınsallah cabuk gecer bu sefer canım... saol bebeğim

herkese ıyı aksamlar...
[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese bursalı arkadaşlarımızı tbr ediyorum...
bugun çok işim var akşam 101 de kaybettik bugun mercimek köftesi diyarbakır dolması ve etimek tatlısı yapçaz arkadaşımına doğum günü onuda kutlamıl olcaz ama 25 kişilik yapçaz herşeyi çok yorucu bi gün beni beklio ben aldım pc mi kahvemi kya bakıom...

günaydın Diler cim nasılsın zemuszemus valla maşallh diyeyim hep bi yerledesiniz Miyase yle sen kıskanıyıruz şekerim kaydirigubbakcemile3 yarın akşam da biz de 101 partisi var ben bilmiyorum bakalım ilk defa oynıcam.eşim çok eğlenceli olduğunu söylüyor kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerler hayırlı sabahlar herkese..
Ohhhh ne güzel köfteler tatlılar yenecek bize yokmu yani bizim başımız kelmi sempatiksalakcinni

günaydın herkese gününüz güllerden güzel olsun daimaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

herkese günaydnlar handan abla sıra fişi mi aldım bir soru sorcan 101 partisi falan demişler nasıl bişeydir bu bizde ögrensek adı üstünde partidirde nasıl parti 101 derken?????

günaydın herkese gününüz güllerden güzel olsun daimaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

ne haber canım nasılsın gözükmüyon ya artık kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnn iyi haftalar arkadaşlar ..

sanada iyi haftalar eylülcüm kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrr.bugün çok miskinim :))

tembel böcü ne olcekkk naniknanik

herkese günaydnlar handan abla sıra fişi mi aldım bir soru sorcan 101 partisi falan demişler nasıl bişeydir bu bizde ögrensek adı üstünde partidirde nasıl parti 101 derken?????

sor çocuğum 101 benim bildiğim kağıt oyunu
ben ancak okey bilirim acayip oynarım hemde sempatiksalakcinni

tünaydınlar herkeze

ne haber gülşahcım bnasılsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…