merhabalarrr..hatunlaarrr..
pazar günleri evde olmaakktan nefret ediyoruuumm..kocişim olsaydı yanımda bir yerlere giderdik belki.((
ama çok yakında herşeyin acısını çıkartıcaz inşallah:))
tabi canım beklerim her zaman hakkartiye gidelimde bi ben orada görüşmeyi düşünüom açıkçası arkadaşlıgımız burada sınırlı kalmasın
ahni kız pelincan resimler nerde bakıp hemen gerimi sildiniz yoksa yafff
Pelincan gördüm resimleri canım maşalah hepinize ne kadar güzel gözüküyorsunuz hepinizde kıskandım wallaha kaydirigubbakcemile3
2.dönem değiştirdıler canımcanım sen tasarım öğretmenliği yapmıomuydun sınıf öğretmenliğine ne zaman geçtin kız
oh oh ne güzel piknik felan yapılmış çok sevindim valla uzun görevlere sinir oluyorum insanın ömrü tükenio canm bide sen bebişle daha kötü olacak of ya böyle durumlarda insan annesini arıo yanında ama bulamıo demi ebuşum canım benim allah yardımcın olsun
aklına geldi bnn düğün 7 ay eylemin 9 kuzu seninki ne zaman
belki ilerde bir gün ortak bir noktada ASKER EŞLERİ buluşmasıda yaparız.hepinizi görmek,yüz yüze sohbet etmek çok isterim çok
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese bursalı arkadaşlarımızı tbr ediyorum...
bugun çok işim var akşam 101 de kaybettik bugun mercimek köftesi diyarbakır dolması ve etimek tatlısı yapçaz arkadaşımına doğum günü onuda kutlamıl olcaz ama 25 kişilik yapçaz herşeyi çok yorucu bi gün beni beklio ben aldım pc mi kahvemi kya bakıom...
günaydın herkese gününüz güllerden güzel olsun daimaaaaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
günaydınnnnnn iyi haftalar arkadaşlar ..
günaydınlarrrrrrr.bugün çok miskinim :))
herkese günaydnlar handan abla sıra fişi mi aldım bir soru sorcan 101 partisi falan demişler nasıl bişeydir bu bizde ögrensek adı üstünde partidirde nasıl parti 101 derken?????
tünaydınlar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?