- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
slm herkese
ohhh temizliğimi yaptımm mis gibim oldummm :lepi: kahvemi aldım bilgisayarın başına geçtimm birazdan da yemek yapıcam ama o da işin ayrı bi boyutu işte cokacimcoook
Serpil cim bu arada 101 okeyin bir çeşidiymiş eşim biliyo ve anlata anlata bitiremiyo biz de arkadaşlarla yarın akşama sözleştik bakalım görücez nasıl bi oyun
Ablacım bu arada GÖZÜN AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN zemuszemus
gözünaydın ablacım
Kızlar yeğenim oldu bu sabah çok mutluyum ya ..
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/366330-cok-mutluyum-hala-oldum-hala.html#post13253299
ha şu okey olan 101 bende böyle parti diyince ne bilim müzikli falan baya parti sandımdı hhiii gözün aydın ablacımm bu arada
Gozunuz aydın olsun ablacım...
slm ii akşamlar herkese ank 06 abla buralardyımm ama sen yoksunn
gözün aydın abla 06ankopuyorumnanaktan
canım ablam çok sevindim
iyi akşamlar kızlar..
gözün aydın ablacım..
Rabb,m hiç bir meleği annesiz babasız büyütmesin..
oda analı babalı büyüsün inşallah
aminnnnn....
ooo ne güsel biz her akşam olmasada haftada en az 5 gün oynarız 2 masa olarak çok sevioruz canım zevkli bi oyun....günaydın Diler cim nasılsın zemuszemus valla maşallh diyeyim hep bi yerledesiniz Miyase yle sen kıskanıyıruz şekerim kaydirigubbakcemile3 yarın akşam da biz de 101 partisi var ben bilmiyorum bakalım ilk defa oynıcam.eşim çok eğlenceli olduğunu söylüyor kaydirigubbakcemile3
sana her zaman kapım açık ablam benim...Günaydın şekerler hayırlı sabahlar herkese..
Ohhhh ne güzel köfteler tatlılar yenecek bize yokmu yani bizim başımız kelmi sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/366330-cok-mutluyum-hala-oldum-hala.html#post13253299
ooo ne güsel biz her akşam olmasada haftada en az 5 gün oynarız 2 masa olarak çok sevioruz canım zevkli bi oyun....
sana her zaman kapım açık ablam benim...
alllah analı babalı büyümeyi nasip etsin gözünüz aydı......
ne haber gülşahcım bnasılsın kaydirigubbakcemile3
günaydın şekkerlerrr
tünaydın ablacım iyiyim tşk ederim canım ablam sen nasılsın?
gözun aydın ablam allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu uzun ömürler nasıp etsin inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?