Asker Eşleri

bilmiyorum ama gidebileceğim bir yerse kesinlikle kalamam giderim.yoksa kayınvalidemle kalıcam.

İnşallah beraber gidersiniz ohal bölgesi değilmi orası 2 yıl kalır herhalde
Eğer gidemezsen kendi ailenle kalma durumun yokmu canım birde bebek olacak demi

günaydın hanımlar
gümüşhaneye çıktı bzm..var mı çıkan buraya???

Günaydın canım şimdilik yok eğer olursa arkadaşları bekliyoruz haberi gelir .
Hayırlı olsun tayininiz..

günaydınnnnn herkeze arkadaşlar ...handan ablacım nasılsın ?tayinleri açıklanan arkadaşlar hayırlı olsun inş.eşlerinizle birlikde gidebilirsiniz...

bilmiyorum ama gidebileceğim bir yerse kesinlikle kalamam giderim.yoksa kayınvalidemle kalıcam.

şırnakta kuzenim yapmıştı askerlik ..güzel biryer oldugunu sölüyor sadece adı ürpertici ama genel olarak evli olan arkadaşlar eşleriyle birlikte yaşıyorlarmış hayırlısı olsun canım ...inş.eşinle sende gidersin ...

slm canım hayırlı olsun ..gümüşhane küçük ve güzel biyer yanımda çalışan arkadaşımın memleketi.yazın gitmiştim hayırlısı olsun

tşkederim arkadaşlar ya da gümüşhanede görev yapan var mı??

ank06 teşekkür ederim , şimdilik sadece il belli nokta sonra belli olacakmış, hopa veya arhavi olur inşaallah diyorum ya hayırlısı artık ....
tayini çıkan tüm arkadaşlara da hayırlı olsn diyorum...

ank06 teşekkür ederim , şimdilik sadece il belli nokta sonra belli olacakmış, hopa veya arhavi olur inşaallah diyorum ya hayırlısı artık ....
tayini çıkan tüm arkadaşlara da hayırlı olsn diyorum...

Rica ederim canım inşallah istediğiniz bir yer çıkar hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…