Asker Eşleri

selam kızlar yarın bizim tiyin yerimiz belli olucakeyvahedigeldismile haberi alır dogururum ben heralde artık:CüvCüv:
tayin yeri belli olan arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun

İnşallah beraber gidersiniz ohal bölgesi değilmi orası 2 yıl kalır herhalde
Eğer gidemezsen kendi ailenle kalma durumun yokmu canım birde bebek olacak demi

Allah kısmet ederse 4 gün sonra gelicek bebeğimiz:)keşke öyle bir imkanım olsa.eşim istediğin yerde kal diyor.ama ailesi daha öncede söylede burda kalıcaksın diye.o yüzden bende gitmeliyim eşimle.

Allah kısmet ederse 4 gün sonra gelicek bebeğimiz:)keşke öyle bir imkanım olsa.eşim istediğin yerde kal diyor.ama ailesi daha öncede söylede burda kalıcaksın diye.o yüzden bende gitmeliyim eşimle.

ne güzel cnm şlimdiden hayırlı olsun meleğin:)
bizimde az kaldı kızımızla birlikte gidicez cnm yarın belli olucak tayin yeri.
bence eşinin oldugu yerde ol bende kalmayı düşündüm önce ama olmuyor bir zaman sonra bunun düşüncesi bile kötü hissettiriyor
meleğim babasının yanında dişini çıkarsın babasının kollarına atsın ilk adımlarını..
hayırlısı olsun cnm hepimiz için..hayırlı dogumlar

slm kızlar tayınlerı bellı olan arkadaslar hayırlı olsun hepinize inşallah eşlerinizle birlikte gidebilirsiniz

Valla handan abla ıyıyım desem yalan olur nıŞanlım gÖrevde 10 gÜndÜr konuŞamıos falz ınternette gÖrÜŞÜoduk oda yok Şımdı bekle bekle krııze gırecem geÇmıo zaman ve ben onu Çok Özledımmm

merhabalar,
merak ediyorum. eşim piyade. tayinimiz bu gece yarısından sonra belli olacak. sizler nasıl erken öğrendiniz acaba? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

gideceğimiz yerde lojman yokmuş

Olsun ececim önemli olan eşinle beraber olman değilmi kiralık ev bakarsınız artık :1hug:

selam kızlar yarın bizim tiyin yerimiz belli olucakeyvahedigeldismile haberi alır dogururum ben heralde artık:CüvCüv:
tayin yeri belli olan arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım haber ver bizede neresi çıktığını

Az kalmış sağlıkla kucağına alde bebeğini şimdilki o çok önemli canım .
Tavsiyem sana eşinde nerede kal diyorsa kendi ailen yanında kalman senin için çok daha iyi olur ailen sana daha çok yardımcı olur öbür tarafta nasılsın bilmiyorum ama çok zor inşallah beraber olursun eşinlede yanlız kalmazsın .
Lütfen bir abla tavsiyesisana yanlış anlamanı istemem ama diret biraz kendi ailenin yanında kalmaya çalış

Dur canım ne krizi öyle anlıyorum seni tatlım mutlaka arar görüşürsünüz

selam hanımlar tayinleriniz hayırlı olsun serpilim asker eşi

olamak işte böle bişi durmadan özlemek

Demi eyllcüm çok zor ve özlemle geçen günler kıyamıyorum ben bu sevdalılara

teşekkür ederim. ama sanırım piyadelerin açıklanmamış henüz. jandarma eşleri mesajlaşıyor. biz daha bekliyeceğiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…