slm kızlar herkesi kocaman öpüyorum tayini belli olan arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun....
gideceğimiz yerde lojman yokmuş
İnşallah beraber gidersiniz ohal bölgesi değilmi orası 2 yıl kalır herhalde
Eğer gidemezsen kendi ailenle kalma durumun yokmu canım birde bebek olacak demi
Allah kısmet ederse 4 gün sonra gelicek bebeğimiz:)keşke öyle bir imkanım olsa.eşim istediğin yerde kal diyor.ama ailesi daha öncede söylede burda kalıcaksın diye.o yüzden bende gitmeliyim eşimle.
Allah kısmet ederse 4 gün sonra gelicek bebeğimiz:)keşke öyle bir imkanım olsa.eşim istediğin yerde kal diyor.ama ailesi daha öncede söylede burda kalıcaksın diye.o yüzden bende gitmeliyim eşimle.
afyonda olan var mı? sinapaşa ilçesine gidiyoruz :teytey:
evet canım hiç yokmuş. neyse ev buluruz inşallah...HİÇ Mİ YOK MUUUŞŞŞ...ŞANSA BAAKK..
SAĞLIK OLSUUNN..SENDE GÖNLÜNE GÖRE BİR EV TUTUP OTURURSUN..
sağol canım...hayırlı olsun bitanem gözün aydın ..
gideceğimiz yerde lojman yokmuş
selam kızlar yarın bizim tiyin yerimiz belli olucakeyvahedigeldismile haberi alır dogururum ben heralde artık:CüvCüv:
tayin yeri belli olan arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Valla handan abla İyİyİm desem yalan olur nİŞanlım gÖrevde 10 gÜndÜr konuŞamıos falz İnternette gÖrÜŞÜoduk oda yok Şİmdİ bekle bekle krİİze gİrecem geÇmİo zaman ve ben onu Çok Özledİmmm
selam hanımlar tayinleriniz hayırlı olsun serpilim asker eşi
olamak işte böle bişi durmadan özlemek
merhabalar,
merak ediyorum. eşim piyade. tayinimiz bu gece yarısından sonra belli olacak. sizler nasıl erken öğrendiniz acaba? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
teşekkür ederim. ama sanırım piyadelerin açıklanmamış henüz. jandarma eşleri mesajlaşıyor. biz daha bekliyeceğiz :)))
kk ninki açıklanmadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?