aynen öle ankaram özlem hasret bekleyiş bazen bakıyorsun evin hem annesi hem babası olmuşuz yeterki eşlerimiz sağ olsun huzurlu olsun beklemenin sonunda kavuşma olsunda gerisi boş yaprak gibi o şehirden o şehre savrulmak bile güzel en güzeli bir yere bağlı olmayıp gitiğin şehirde eşyanı yerleştireceğin evi temizlemek )))))))) eşye kutulayıp açmak
selam hanımlar tayinleriniz hayırlı olsun serpilim asker eşi olamak işte böle bişi durmadan özlemek
tayini çıkanların hayırlı olsun bizede hakkari çukurca çıktı bakalım hayırlısıyla dönmesini nasip etsin Allahım
tayini çıkanların hayırlı olsun bizede hakkari çukurca çıktı bakalım hayırlısıyla dönmesini nasip etsin Allahım
of eylül yav daha asker eşi olamadık.ki nişanlıyız. 4 ay oldu be 4 ay önce 10 gün yanımda olabildi anca. keşke evli olsakta. görev dönüşünü beklesem en uzun göreve 15 gün oldugu için 15 gün özlesem .ben dahada beklicem 2 ay geçermi yav kriz günümdeyim evde kimse yok yanlız başına bir de özlem telede ulaşılamıo of of nie dogurdu beni annem ...
canım benim nişanlımda hakkari merkezde ama görv için çukurcaya gittiklerde oluyor. hatta şimdide orada sen gidecekmiisn hakkariye
merhabalar,
merak ediyorum. eşim piyade. tayinimiz bu gece yarısından sonra belli olacak. sizler nasıl erken öğrendiniz acaba? bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim
AAaAaaAA tayinleri çıkanlara hayırlısı olsun diyorum..
slm böcükler.
ne haber melis cadısı bittimi dersler çocuğum iyi çalıştın mı bari sözlüye alcam seni :icecream:
hehhehe :)) derskolik ben artık ders çalışmıyorum ablacım :)) ama sor bakiim sözlüye hazırım :sositososito nabuuyunnn ?
selamlarr....
komsularımın tayınlerı acıklandı ve hepsı soktaa... cogunun tercıh dısı cıktı uzgunler... hayırlısı olsun herkes ıcın...
bende bugun doktordan geldım... miniğimin ellerı bacakları olusmuss... o kadar heyecanlandım kı anlatamam... maasallah yavrum nasıl hareketlıı fotosunu zar zor cektık :)) pzt sonuclarımı alacagım bakalım...
Ayyy canım ya değişik bir duygu değilmi ebrucum hele birde fotosunu görünca bambaşka olur heleki kucağına aldığın zaman sen onu gör birde .
Aman boşver bakalım ne olacak sonra yazarım
Ayyy sinirim bozuldu şikayet ettim birini bişey yazdım cevabı geldi resmen hakaret etmiş bana akannehir
selamlarr....
komsularımın tayınlerı acıklandı ve hepsı soktaa... cogunun tercıh dısı cıktı uzgunler... hayırlısı olsun herkes ıcın...
bende bugun doktordan geldım... miniğimin ellerı bacakları olusmuss... o kadar heyecanlandım kı anlatamam... maasallah yavrum nasıl hareketlıı fotosunu zar zor cektık :)) pzt sonuclarımı alacagım bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?