Asker Eşleri

melishcim biz afyon sinanpaşaya gidiyoruz. esmalar merkeze geçmeseydi aynı yerde olacaktık.
umarım afyonu beğenirsiniz.çok soğuk olur ama ( yine de esmayla görüşürsünüz yaahu..
hayırsıyla handan ablacım sağol..
hoşbulduk canıma.s.
hoşgedin canım.
hayırlısı olsun esmacım..nerden taşınacaksın tatlım ?
günaydın ablamm seninde cuman mübarekolsun
hayrlı cumalar ablacım ..ve tüm arkadaşlarıma da
napıyosunuz böcüler
hoşgeldin ciciş :)
Kızlar pembe koltuğa aday olmuşum yine bu sefer koltuğu kimselere vermicem sempatiksalakcinni

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/362126-pembe-koltuk-16.html

sana virdim oyumu :))
herkese tekrar slm lar.dün acillik oldum kızlar ağrılı kadınsal sebeplerden dolayı ( tüm gün yattım vs.bugün de kociş nöbetçi anneme gidiyorum..kan tahlil sonuçlarımı alıp ..berbat bi gündü..hava çok güzel ama yaz geldiii

slm fıstık :) dur ablama bende oy vereyim:) çokkk geçmiş olsun bitanem

Kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın hep böylemi oluyor bu dönemde ağrı kesici filan alıyormusun begümdede var her ay sıkıntı yaşıyor majezik kullanıyor oda sonucu alınca haber ver bizede opuyorumnanaktan oy içinde teşekkürler tatlım sağol Şeniz

merhaba kızlar..
23 mayıs sabahı dogum yaptım:) Meleğim benimle şükürler olsun
bebeğim biraz büyüsün Ağrı Patnos yolcusuyum..eşim önce gidicek..
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin..

Canım çok sevindim güle güle büyüt bebeğini kızdı değilmi öyle hatırlıyorum :ecrin_bebek: nasıl sağlığı filan iyidir inşallah sen nasılsın canım rahat bir doğum yaptın mı .
Nasıl süt kokar şimdi bebekte misler gibi ismi ne oldu bebişin opuyorumnanaktan

çok sevindim güle güle büyüt Allah analı babalı büyütsün..opuyorumnanaktan

allahım analı babalı büyütsün bitanem uzun ömürlü hayırlı evlat olur inş.

slm fıstık :) dur ablama bende oy vereyim:) çokkk geçmiş olsun bitanem
teşekkür ederim tatlım...
evet handan apla.hep böylee malesef..evlenince geçer dediler ama sanki daha da arttı.dr un muayenesi de zaten ayrı bir işkence :)) hastanede ben daha hasta oluyorum ya kokusu yetiyor resmen.. bugün daha iyiyim .ama sanki kamyon çarpmış gibiyim sarhoş gibi ;hava mı çarptı ne içimde daralıyor resmen.kociş de nöbetçii..anneme gittim orası da dar geldi ..
ay canıım çok sevindim.Analı babalı büyüsün kızın inşallah.
selammmm.iyi akşamlar nerelerdesinizzzz

iyi akşamlar herkese...

Allah analı babalı büyütsün..güle güle büyüt bebeğini..sağlıkla inşallah.

ben geldiiimm hatunlar..gezmedeydim bi kaç gündür..sıkıldım ordanda..heryerden sıkılıyom artık..hiç bişeye hiç kimseye sabrıım kalmadı...artık kocamoın yanında ve evimde olmak istiyoomm..o değil..eşiminb izni var bu ay sözde...hala belirsiz..hergün güzel bitr haber bekliyom..yok anacım..sürüm sürüm süründürüyolar..bi şey söylemiyolar..bir 10 gün gelse..şöyle teneffüs yapsak biraz..öyle iyi olucakki.....oooooffff..of...

selammmm.iyi akşamlar nerelerdesinizzzz

huuu iyi akşamlar canım ne haber opuyorumnanaktan

slm pelincan evet kimsecikler yok

ben varım ya anacım şimdi geldim bende opuyorumnanaktan

İyi geceler böcücüm ağrın varmı hala yok anacım geçmez diyenler yalan söylüyor sorma o muayeneyi ben bile huylanıyorum ya ama ne yapcan mecbur kalınca gidiliyor işte
Aslında benimde gitmem lazım kontrole hormon tahlili yaptırmam lazım artık düzensiz olmaya başladı 2 günde bitiyor neredeyse

Hoş geldin elmascım duramadın demi oradada az kaldı canım biraz daha sabır artık inşallah eşinde gelir izin alıp

Allah analı babalı büyütsün canım.benimde 24 mayıs demişti doktorlar ama hala gelmedi bebeğim darısı başıma.

:)))) kadın olmak zanaattır git git ihmal etme ablacım
Allah analı babalı büyütsün canım.benimde 24 mayıs demişti doktorlar ama hala gelmedi bebeğim darısı başıma.

amin kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…