- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
umarım afyonu beğenirsiniz.çok soğuk olur amamelishcim biz afyon sinanpaşaya gidiyoruz. esmalar merkeze geçmeseydi aynı yerde olacaktık.
hayırsıyla handan ablacım sağol..Günaydın şekerler hayırlı sabahlar olsun hepinize ...
Meliscim hayırlısı olsun artık canım sonunda iş olduya önemli olan o artık ..
Esmacım tekrardan geçmişolsun canım tayin işide hayırlı olsun arda içinde çok iyi olur kreşe gidince ..
Dilercim nice mutlu yıllara olsun canım benimkininde bugün doğum günü ..
Ececim hediyeler alınmış ne güzel alıştın biraz demi tayin işine canım ..
Sevdacım hayırlı yolculuklar olsun ...
Eylemcim çok tatlısın kuzum hepiniz öylesiniz ya maşallah diyeyim..
Kızlar ben kaçacam birazdan orduevine gidecem terzide kıyafatlerim var onları alacam saçımada bir fön çektirmem lazım öğleden sonra apartman günümüz var oradayım
hoşgedin canım.hoşbulduk canıma.s.
hayırlısı olsun esmacım..nerden taşınacaksın tatlım ?kızlarr nasılsınızz bızde doktordan yenı geldıkkkkk yorulmusuz :))
vaveyla canım hosgeldınnn
melıscım merkeze gecıyoruz bız hayırlısıylaaa
ecesu canım olsun ya en azından aynı sehırde olucazz gorusuruzz merak etme :))
hayrlı cumalar ablacım ..ve tüm arkadaşlarıma dagünaydın ablamm seninde cuman mübarekolsun
hoşgeldin ciciş :)napıyosunuz böcüler
Kızlar pembe koltuğa aday olmuşum yine bu sefer koltuğu kimselere vermicem sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/362126-pembe-koltuk-16.html
sana virdim oyumu :))
herkese tekrar slm lar.dün acillik oldum kızlar ağrılı kadınsal sebeplerden dolayı( tüm gün yattım vs.bugün de kociş nöbetçi anneme gidiyorum..kan tahlil sonuçlarımı alıp ..berbat bi gündü..hava çok güzel ama yaz geldiii
umarım afyonu beğenirsiniz.çok soğuk olur ama( yine de esmayla görüşürsünüz yaahu..
hayırsıyla handan ablacım sağol..
hoşgedin canım.
hayırlısı olsun esmacım..nerden taşınacaksın tatlım ?
hayrlı cumalar ablacım ..ve tüm arkadaşlarıma da
hoşgeldin ciciş :)
sana virdim oyumu :))
herkese tekrar slm lar.dün acillik oldum kızlar ağrılı kadınsal sebeplerden dolayı( tüm gün yattım vs.bugün de kociş nöbetçi anneme gidiyorum..kan tahlil sonuçlarımı alıp ..berbat bi gündü..hava çok güzel ama yaz geldiii
merhaba kızlar..
23 mayıs sabahı dogum yaptım:) Meleğim benimle şükürler olsun
bebeğim biraz büyüsün Ağrı Patnos yolcusuyum..eşim önce gidicek..
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin..
merhaba kızlar..
verdim ablacım oyumu..Şeniz
bastım ank06 ya hehehyerimseniben
Sağol kuzukapamam benim
Parnak bastın haaaaa şakk diye opuyorumnanaktan
bence her hafta anket yapacağına..
en çok oy alandan başlayıp her hafta birini yapsa daha mantıklı olur..
merhaba kızlar..
selammmm.iyi akşamlar nerelerdesinizzzz
teşekkür ederim tatlım...slm fıstık :) dur ablama bende oy vereyim:) çokkk geçmiş olsun bitanem
evet handan apla.hep böylee malesef..evlenince geçer dediler ama sanki daha da arttı.dr un muayenesi de zaten ayrı bir işkence :)) hastanede ben daha hasta oluyorum ya kokusu yetiyor resmen..
Kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın hep böylemi oluyor bu dönemde ağrı kesici filan alıyormusun begümdede var her ay sıkıntı yaşıyor majezik kullanıyor oda sonucu alınca haber ver bizede opuyorumnanaktan oy içinde teşekkürler tatlım sağol Şeniz
ay canıım çok sevindim.Analı babalı büyüsün kızın inşallah.merhaba kızlar..
merhaba kızlar..
slm pelincan evet kimsecikler yok
teşekkür ederim tatlım...
evet handan apla.hep böylee malesef..evlenince geçer dediler ama sanki daha da arttı.dr un muayenesi de zaten ayrı bir işkence :)) hastanede ben daha hasta oluyorum ya kokusu yetiyor resmen..bugün daha iyiyim .ama sanki kamyon çarpmış gibiyim sarhoş gibi ;hava mı çarptı ne içimde daralıyor resmen.kociş de nöbetçii..anneme gittim orası da dar geldi ..
ay canıım çok sevindim.Analı babalı büyüsün kızın inşallah.
iyi akşamlar herkese...
Allah analı babalı büyütsün..güle güle büyüt bebeğini..sağlıkla inşallah.
ben geldiiimm hatunlar..gezmedeydim bi kaç gündür..sıkıldım ordanda..heryerden sıkılıyom artık..hiç bişeye hiç kimseye sabrıım kalmadı...artık kocamoın yanında ve evimde olmak istiyoomm..o değil..eşiminb izni var bu ay sözde...hala belirsiz..hergün güzel bitr haber bekliyom..yok anacım..sürüm sürüm süründürüyolar..bi şey söylemiyolar..bir 10 gün gelse..şöyle teneffüs yapsak biraz..öyle iyi olucakki.....oooooffff..of...
merhaba kızlar..
:)))) kadın olmak zanaattır
İyi geceler böcücüm ağrın varmı hala yok anacım geçmez diyenler yalan söylüyor sorma o muayeneyi ben bile huylanıyorum ya ama ne yapcan mecbur kalınca gidiliyor işte
Aslında benimde gitmem lazım kontrole hormon tahlili yaptırmam lazım artık düzensiz olmaya başladı 2 günde bitiyor neredeyse
Allah analı babalı büyütsün canım.benimde 24 mayıs demişti doktorlar ama hala gelmedi bebeğimdarısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?