hemen tatlım koca bi dilim geliyor...opuyorumnanaktan
ee ben de atiim ortaya bi tanedelikafadulden
bu arada dün misafir geldi..ben bir tatlı yaptım sütlü bir tatlı içine şeker atmayı unutmuşumbenneyaptımki ne büyük rezillik:kedi:
he he he alemsın vaveyla olur oyle seyler bosverr datlummm
kızlar kahvaltı hazırlayacagımm anneemler gelıyomus yoldaymıslrrrrr
günaydın canım...:):)çok şekersin yaaaa olsun oda marifer şekil olarak güzelse tadı çok önemli degil sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
slm canlarım morallerim al üst oldu.. Kavuşmaları seviorum ama bu ayrılıklar beni mahvedior..,keşke gelmeseydi diorum iki günlük geldi ayrılıga alışmış yüreğim yaraları kabuk tutmuş yüreğim yine kanadı işte.. O kadar yolu o kadar masrafla iki günlüğüne geldi. Bazen diomki demekki beni düşündüğümden çok sevio..ne kadar iki günde olsa çok güzel geçirdik günümüzü ilk günü gezdik tozduk alışveriş yaptık. Gelinliimi gösterdim. Ikinci günü pikniğe gittik çok süper bir mangal yaptım ona ve bugün sabah yolcu ettim. Ve işin kötü yanı gider gitmez şırnak operasyonuna katılcak.. Allhım tüm askerlerimizi korusun
slm canlarım morallerim al üst oldu.. kavuşmaları seviorum ama bu ayrılıklar beni mahvedior..,keşke gelmeseydi diorum iki günlük geldi ayrılıga alışmış yüreğim yaraları kabuk tutmuş yüreğim yine kanadı işte.. o kadar yolu o kadar masrafla iki günlüğüne geldi. bazen diomki demekki beni düşündüğümden çok sevio..ne kadar iki günde olsa çok güzel geçirdik günümüzü ilk günü gezdik tozduk alışveriş yaptık. gelinliimi gösterdim. ikinci günü pikniğe gittik çok süper bir mangal yaptım ona ve bugün sabah yolcu ettim. ve işin kötü yanı gider gitmez şırnak operasyonuna katılcak.. allhım tüm askerlerimizi korusun
ALLAH kavuştursun tatlım üzülme bu günlerde geçecek.bizde nişanlıyken eşim gdoğudaydı oğlum 2.5 yaşındayken geldi.şimdi çocuklarım büyüdü yine babaları yok
ama canları sağolsunda nasıl olsa kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?