Asker Eşleri

batman güzel biryer ama neden eş götürülmesinki ünv.bile var işallah gidersin canım ya yinede hakkınızda hayırlısı

batman güzel yer ama ya ilçeleri?? sason mesela..olaylı yerlerden biri..terör çok yok ama yine dışarıda karakollar war..oralara ev gitmiyormuş canım..merkez yada ilçe merkezi olursa ne ala..
hayırlısı diyorum ne diim elden ne gelir..

eşin jandarma mı canım Allah yardımcınız olsun inşallah gidersin eşinle

Selam hanımlar ne haber yeni geldimbende eve yedik içtik bugün güzel geçti günümüz ...
Herkes iyidir umarım...opuyorumnanaktan

kızlarr nasılsınızz bızde doktordan yenı geldıkkkkk yorulmusuz :))

vaveyla canım hosgeldınnn
melıscım merkeze gecıyoruz bız hayırlısıylaaa

ecesu canım olsun ya en azından aynı sehırde olucazz gorusuruzz merak etme :))

tşk ederiz cnm sizinde yeni yaşınızı kutlarım........
günaydınnnn...yoklugun fark ediliyor..bende öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
canım saol bende öptüm....
merhaba..
ben de asker eşiyim..
aranıza alırmısınız beniyerimseniben

şu tayin olayından moralim bozuk moral istiyorum moraaalsenağlama

hg cnm öncelikle merkezini gördüm güsel yer ama ilelerini bilmiorum ilçelerininde aile götürülecek yerleri vardır cnm daha belli olmadan üzülme iyi düşün iyi olsun..

Günaydın şekerler hayırlı sabahlar ossun herkese dilercim günaydın canım ...

Ya kızlar bişey sorcam bir alıntı yaparken hepsini değilde belli yerini alıntı yapıyorlar anlatın ya o nasıl yapılıyor bir arkadaş anlatmıştı ama yapamadım ben onu bilen varmı hadi kızlar söyleyin...

ben bilmiom ablacım ...
eşim yine nöbetçi bugun amannn havada kapalı için sıkıldı ya tam uyku havası rüyada okulda ama sabah uyanınca sert bi kahve içtim uykumda yok sıkıldım kimselerde yok topikte bi misafir bi ben varız eee misafir nasılsın bakalım.../B]

Yanlızsın bugün ha al çayını iç yada gel bana kahvaltı yapak birlikte hemen ışınlıyom sni buraya misafirimiz kaçmış ama

gunaydınnnnnnnn sekerlerr nasılsınzzzz :)))

bugun ablamla alısverıse gıdıcezzz opuyorum hepınızızı

esmacım wenice de yazlıklarda %70 indirime girmiş çok güzelseçenekler var.iyi alışverişler.ablandamı asker eşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…