asker sevgili

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Ablalarım benim sevgilim askerde bugün biraz sinirlendi ama sonra düzeldi telefonda konusurken.beni özlediğini falan söyledi ama bi anda telefon kapandı ya da o kapattı bilemiyorum ama ben şu an üzgünûm.bu arada beni ailesi bilmiyor askerlik bitince anlatıcakmış ama babasi kız bakalım mı tarzı bisey demiş o hayir demiş ama bunu bana anlatmasını kırıci buldum.benden tatile gitmek için falan da izin alır ama bilmiyorum hem babasıyla arasındaki bu sohbeti anlatması hem de telefonu kapatması beni üzdü.ayrıldık mı ne ?

telefonu kapatmamıştır dakika sınırlaması oldugundan kapanmıştır arayamamıştır,gariplik şurda oğlun askerde, kısıtlı süre ile görüşüyorsun ve oğlum sana kız bakalım der mi bir insan? ya sana şaka yapmış sevgilin ya da müstakbel kayınpederin biraz tuhaf

Son düzenleme:
Ben 17 yasındayım da bilmiyorum 18 dakika konusmustuk ben de kız bakma olayının üstüne telefon kapanınca arkadasımdan beş dakikaya ara ya da bitsin yazdim sonra da anlayışlı olmalıydim diye özür diledim ama hala aramadı bitti galiba

Telefonu bilerek kapatmamış olabilir hatlar gitmiş olabilir bu tür aksilikler olabilir babası ile arasındaki geçen konuşmayı aslında anlatmaması gerekti belliki düşünememiş sizde şimdilik fazla üzerine gitmeyin malum asker ocagında sevgiliniz.

Yaşınız 17 demek henüz çok küçüksünüz kendinizi derslerinize verin kafanıza takmayın fazla ayrıca orası asker ocagı beni anında ara demek biraz tuhaf olur anında sizi arıyamaz orada kafasına göre davranamaz göreve çıkar,komutanı gelir yada iş yapmak zorunda kalır.

Ayrılmamışızdır dimi ?

Umarim isi falan vardır 3 ay oldu gideli özledikçe hirçinlastim ben de o da

Umarim isi falan vardır 3 ay oldu gideli özledikçe hirçinlastim ben de o da
Sakin ol biraz ve kendini derslerine ver,sevgilin şuan askerde orda kafasına göre hareket edemez beni ara dedigin an arayamaz yada yanıma izin al gel dediginde koşup gelemez kafanı rahat tut.

askerdeki insana bitsin demekte ne ya allahım ne kadar zoruna gider insanın bitmesede biter yani insanın morale ihtiyacı var destek vermek lazım köstek olmak değil

askerdeki insana bitsin demekte ne ya allahım ne kadar zoruna gider insanın bitmesede biter yani insanın morale ihtiyacı var destek vermek lazım köstek olmak değil

bencede yani. aramazsan bıtırırım gıbı bır tehdıt olur mu askerde kı bırıne,,,,, 'yok artık cocuk bu daha' derler adama

Ben 17 yasındayım da bilmiyorum 18 dakika konusmustuk ben de kız bakma olayının üstüne telefon kapanınca arkadasımdan beş dakikaya ara ya da bitsin yazdim sonra da anlayışlı olmalıydim diye özür diledim ama hala aramadı bitti galiba

Sakin ol arar seni bittiğini sanmıyorum ama böyle sert tepkilerle zarar verme ilişkinize
Olayları büyütmemelisin askerlik sonuçta ne düşündüklerini ne hissettiklerini anlayamayacağımız tek konu sanırım

bencede yani. aramazsan bıtırırım gıbı bır tehdıt olur mu askerde kı bırıne,,,,, 'yok artık cocuk bu daha' derler adama

adamın yerinde olsam ayrılırdım böyle zor zamanlarda bana destek değil köstek olan insanın hayatımda yeri yok derdim

Onu o kadar çok seviyorum ki aramadiğı zamanlar bitmesinden çok ona bişey olmasından korkuyorum hala da aramadı

adamın yerinde olsam ayrılırdım böyle zor zamanlarda bana destek değil köstek olan insanın hayatımda yeri yok derdim

Ben kabul ediyorum hatamı özür de diledim zaten ben bitmesinden daha çok ona bişey olmasından korkuyorum sonuçta telefon kapandı ve bugün oldu hala aramadı kendime kızgınım zaten askerlik zor şey sonuçta ama hem özlem hem de babasının ona kız bakmak istemesi beni yeterince hırçınlastirıyor bence sevgilim kız falan bakma benim sevgılim var diyebilirdi oysa gerek yok demiş

Arkadaşım sevgilin şuan askerde dakika başı seni arıyamaz yada yanına koşup gelemez orası asker ve askeriyenin bir takım kuralları vardır,askerdeki birisinin morali bozulmasın diye kötü haber bile verilmez.Babasına senden bahsetmemesi aslında iyi sayılır bahsetmiş olsa idi bu seferde sürekli çocugu sıkıştırabilirlerdi.

Onu o kadar çok seviyorum ki aramadiğı zamanlar bitmesinden çok ona bişey olmasından korkuyorum hala da aramadı
Arar canım merak etme bi akşam olsunda belki daha mesajını bile görmedi iyi yada kötü bi tepki mutlaka verir

canım ne kadar oldu gideli uzun dönem mi kısa dönemmi merak ettim benim sevgilimde gidecek bende üzülürdüm ama babasına bahsetmemesi iyi çünkü zaten telde çok kısa konuşuluyor böyle şeylerde telde konuşulmaz kısıtlı zamanda boşver gelince anlatır zaten ailesine sende içini ferah tut adama kötü şeyler söylemeyi bırak yazık günah

Askerlik sonuçta..
Kasıtlı olarak kapatmamıştır.Biri gelmiştir ondan dolayı kapatmış olabilir..

Asker psikolojisi çok farklı bi durum.Bende asker yareniyim..
Canı sıkkın olabilir, bi derdi olabilir. Bunalabilir. Sende bu tanışma mevzularından konu açarak daha da sıkma çocuğun canını.. Planladığı birşeyler olmalı ki sana askerden sonra tanıştırcam demiş.Hem daha uygun olur.O da senin ailenle tanışır.Askerliğini bitirmiş şekilde..

Uzun dönem daha dokuz ayı var beni sevdiğini düşünüyorum dün aradı önceki gün de öyle hep 20 dakika falan konustuk ailesiyle bile daha az konusuyo ama ben de onu çok seviyorum elimde değil boşvermek askerden gelince söz keselim istiyo evlenme bile teklif etti bana aceleci davranıyo gibi geliyo uf napıyo acaba şu an dün telefon kapanmadan uflayıp duruyodu ne oldu dedim böyle ayrı gayrı çok zor oluyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…