Onu o kadar çok seviyorum ki aramadiğı zamanlar bitmesinden çok ona bişey olmasından korkuyorum hala da aramadı
Arar canım merak etme bi akşam olsunda belki daha mesajını bile görmedi iyi yada kötü bi tepki mutlaka verir
Uzun dönem daha dokuz ayı var beni sevdiğini düşünüyorum dün aradı önceki gün de öyle hep 20 dakika falan konustuk ailesiyle bile daha az konusuyo ama ben de onu çok seviyorum elimde değil boşvermek askerden gelince söz keselim istiyo evlenme bile teklif etti bana aceleci davranıyo gibi geliyo uf napıyo acaba şu an dün telefon kapanmadan uflayıp duruyodu ne oldu dedim böyle ayrı gayrı çok zor oluyo dedi
Evlenmemi teklif etti 17 yaşındasın henüz evlenmeyi düşünmüyorsundur heralde değil mi?
Okuyorsun değil mi önce eğitimini tamamlaman gerek kesinlikli okulunu bitirmeden söz-nişan isteme olaylarına girme derim.
Uzun dönem daha dokuz ayı var beni sevdiğini düşünüyorum dün aradı önceki gün de öyle hep 20 dakika falan konustuk ailesiyle bile daha az konusuyo ama ben de onu çok seviyorum elimde değil boşvermek askerden gelince söz keselim istiyo evlenme bile teklif etti bana aceleci davranıyo gibi geliyo uf napıyo acaba şu an dün telefon kapanmadan uflayıp duruyodu ne oldu dedim böyle ayrı gayrı çok zor oluyo dedi
söz filan kesmeyin iş bulsun sende okulunu tamamla ne bu acele canım daha çok gençsiniz sayılı gün çabuk geçer demek istiyorum buna inanmak istiyorum daha doğrusu benim sevgilimde gidecek biz 6 yıldır beraberiz çok zor olacak eminim
O sürekli elbet bigün bitecek diyo ama gerçekten çok zor
bende üzüldüm şimdi ne yapıcaz biz böyle diye
Valla biri beni üc kez aramış acaba kim diye düşünüp duruyorum yeni numara alıcaktı belki de o dur
telefon kullanabiliyormu yani cebinde telefonu varmı inşallah odur
o olabilir bence 3 kere aradıysa bende merak ettim şimdi inşallah odurSaklı saklı kullanıyor ama bu numarayı tanımiyorum
o olabilir bence 3 kere aradıysa bende merak ettim şimdi inşallah odur
Sanırım o değil numarayı sorguladım ama benim hiç bilmediğim birine ait
sende onu arasana
Ablalarım benim sevgilim askerde bugün biraz sinirlendi ama sonra düzeldi telefonda konusurken.beni özlediğini falan söyledi ama bi anda telefon kapandı ya da o kapattı bilemiyorum ama ben şu an üzgünûm.bu arada beni ailesi bilmiyor askerlik bitince anlatıcakmış ama babasi kız bakalım mı tarzı bisey demiş o hayir demiş ama bunu bana anlatmasını kırıci buldum.benden tatile gitmek için falan da izin alır ama bilmiyorum hem babasıyla arasındaki bu sohbeti anlatması hem de telefonu kapatması beni üzdü.ayrıldık mı ne ?
Ah Canım ah =) ASkerlik bu orda neler oluyor neler bitiyor bir bilsen.. Telefon kapanır ulaşamazsın mesaj gelmez arasan açamaz.. Kim bilir ne olmuştur. Olumsuz düşünme hemen. Babasının yaptığı davranış saçma biraz ama vardır böyle tipler oğlunu askerden sonra evlendirmeye çalışanlar kendi çaplarında kız bakanlar=) Biraz sabret elbet sana ulaşır o zaman anlarsın ne olduğunu kendini çok üzme.. Nerde askerlik yapıyor peki ?
Tekirdağda askeri gazinoda yapıyo valla uykularim falan kaçtı
Yaşın da daha küçükmüş tatlım ilişkinizin boyutu ne bilmiyorum ona olan güvenin nasıl onu da bilmiyorum =) Ama senin önceliğin eğitim olmalı yanlış anlama beni aşk sevgi çok önemli şeyler elbette ama bu belirsizliklerde mutsuz olmanı istemem.. Şuan senin ne durumda olduğunu da tahmin ediyorum.. Hala bir haber yok mu ? Ailesine senden neden bahsetmedi kız arıyorlar madem sevdiğim biri var demeliydi en azından ben öyle düşünüyorum
Abla bizim bi buçuk yılı askın bi zamandır iliskimiz var ama biz çok ayrılik yaşadık ben de kızıyorum ailesine söylememesine ama ailevi problemleri varmış ve gelince söylüycem diyo babası hep oğlum askerlik bitince evlensin düşüncesinde ama ben okulumu bırakamam yani çok emek verdim ben sonuçta ayrica benim ona güven problemim de var aradı abla şu an ama annem geldi pek konuşamadım milleti takma kafana ben seni seviyorum dedi
valla bilemedim ki ben de aynen öyle diyorum beklemek çok zor bari beklediğimle kalmasam dedim hatta ona da saçma sapan konuşma diye azarladıGüven problemi varsa işin çok zor şimdi birde mesafe eklendi buna.. İyi düşün taşın derim ben herkes aynı değildir elbette ama çevrede örnek çok sen beklersin gelir babasının bulduğu biriyle evlenir üzülen sen olursun. Aileye söylemek için de erken yaşından dolayı ama onun buna bi çözüm bulması gerekliydi körü körüne beklemek de sinir bozucu. Bir arkadaşım vardı o da asker bekledi çocuk geldi öyle oldu yan yattı çamura battı dedi ayrıldı arkadaşım beklediğiyle kaldı.. Bende bekledim geldi çok mutluyuz çok şükür ama dediğim gibi herkes bir olmaz sen tanıyorsun onu sen biliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?