- Konu Sahibi Pembemsi07
-
Benim nişanlımda Hatayda şuansiz hangi şehirlerdesiniz arkadaşlar düğünler ne zaman yada evlisiniz demi bekliyorsunuz :)
Canim 17, bölükte benim yarimCanım yanlıs hatrlamıyorsam yarenın sennde bahrıyelıydı.. İskenderunun neresınde suan ?
aynn:) atarsa 215Yaz gelsin de yarimize kavuşalım
biz nişanlıyız şuanda manisa- alaşehirde cuma günü yemin töreni izmir gaziemire geçicez benim yaarenımde haziranda gelicek insallahhhhhhhh. eylülede düğünümüz var. Bizde Antalyada oturuyoruz.Benim nişanlımda Hatayda şuanbeklıyoruz bakalım zaman geçsede Kasım olsada gelse diye .. Senin yarenin nerede? evli yada nişanllımısın ?
150aynn:) atarsa 215
evettttt şafak 150 ama nişanlıma göre 148Merhaba kızlar, bende asker bekliyorum, kısa dönem haziranda gelecek
Ben şafak saymıyorum ya henüzevettttt şafak 150 ama nişanlıma göre 148
Ben de başta sayayım dedim baktım sayınca geçmiyor bıraktım artıkBen şafak saymıyorum ya henüzama Haziran da gelecek :)
bende telefona şafak sayar indirdim o sayıyorBen şafak saymıyorum ya henüzama Haziran da gelecek :)
Aynen canım sayınca geçmiyor çok gözüküyor gözümeBen de başta sayayım dedim baktım sayınca geçmiyor bıraktım artık
Evet o iyi Fikir :)bende telefona şafak sayar indirdim o sayıyor
Benim instagrammımda da var canım bu şiir çok güzelo zaaman bugun ınstagramda bir şiir paylaştım nazım hikmetin sizlerede yazayım belki biliyorsunuzdur ben yeni okudum..
ŞEhrime gel sevgilim..
Yarın çık gel..
Bırak herşeyi, bir bekleyenim var de gel...
Gel ki, bu şehir adımmlarınla anlamlansın,
Gel ki, bu şehir nefretim olmaktan çıksın,
Gel ki, nefes alayım
Gel...
Bende bugun gördüm hemen yazdım. ney ınstagram adresin takipleşelim istersennBenim instagrammımda da var canım bu şiir çok güzel
Olur canım hldelk adresim :)Bende bugun gördüm hemen yazdım. ney ınstagram adresin takipleşelim istersenn
benimde ays3qrl yolladım o benim :)Olur canım hldelk adresim :)
Kabul ettim ben de yolladım canım :)benimde ays3qrl yolladım o benim :)
Kuzum yarın iş var yatıyorum ben öptüm iyi gecelerbenimde ays3qrl yolladım o benim :)
tamam canımcım bende çok öpüyorum hayırlı gecelerrKuzum yarın iş var yatıyorum ben öptüm iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?