- 17 Ağustos 2012
- 260
- 136
- 123
- Konu Sahibi Pembemsi07
-
o zaaman bugun ınstagramda bir şiir paylaştım nazım hikmetin sizlerede yazayım belki biliyorsunuzdur ben yeni okudum..
ŞEhrime gel sevgilim..
Yarın çık gel..
Bırak herşeyi, bir bekleyenim var de gel...
Gel ki, bu şehir adımmlarınla anlamlansın,
Gel ki, bu şehir nefretim olmaktan çıksın,
Gel ki, nefes alayım
Gel...
Anlam yükledik çünküBu şiiri biliyordum ama şimdi daha anlamlı oldu
Anlam yükledik çünküahh ahh ben yatayım sabah 6 da kalkıcam iş war sevdiceğim 5.50 da kalkıyor iştimaya bende 6 da iştima yapıyorum :) hayırlı gecelerrrr
Bende ayniyim gözler fıldır fıldır yatağın içinde. Aslında gittiğinden beri böyleyim uyku tutmuyorOfff uyku tutmuyor ya kaldım böyle
Aynen canım hadi uyuyalım ya sabah uyanmak dert oluyo sonraBende ayniyim gözler fıldır fıldır yatağın içinde. Aslında gittiğinden beri böyleyim uyku tutmuyorAma 6saat sonra uyancam Uyumam lazimmmm
Ayyy evet cinim yaaaBugün çok sıkıcı bir gündü ve hala çok sıkıcı
Evet canm ya ben de aynıyım uffben de yemin törenine gidemiceğim için çok üzülüyorum. nişanlı olsak giderdim ama şimdi ailem istemez
Canim fevri davranma sonuçta gelse izinden kullanacak oda askerliği uzatcak bence hemen kızmabugün çok kızdırdı beni. usta birliğine geçmeden beni görmeye gelebilir ama bileti aldıklarını söyledi. gelemezmiş. hiç konuşmak istemiyorum onla artık. sizce napıyım
usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo.Canim fevri davranma sonuçta gelse izinden kullanacak oda askerliği uzatcak bence hemen kızma
gelemiyordur canım. Aynı şehirde değilmisiniz. Çok yüklenme bence.usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo.
hallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorumBu gece yine çok özledim sevdiğimi
herşeyi içine atmak zorunda olmak da en kötü yanı sanırımhallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorumpöffff
evet çatlıyorum anlatmak istiyorum ama onun derdi ona yetiyor. bide onun dertleride üstüme kalınca şuanki ruh halim bir dağa gidip bağırıp çığırıp aglamakherşeyi içine atmak zorunda olmak da en kötü yanı sanırım
Canim bende göremicem o iznini kullanmadan direk geçecek iyi olsun haber alıyım da yeterusta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo.
Ben de canım ya hiç sorma bazen WhatsApp dan yazıyorum sanki okutacak gibihallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorumpöffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?