Asker Yolu Beklemece

Bu şiiri biliyordum ama şimdi daha anlamlı oldu

Offf uyku tutmuyor ya kaldım böyle

Bende ayniyim gözler fıldır fıldır yatağın içinde. Aslında gittiğinden beri böyleyim uyku tutmuyor Ama 6saat sonra uyancam Uyumam lazimmmm
Aynen canım hadi uyuyalım ya sabah uyanmak dert oluyo sonra

bugün çok kızdırdı beni. usta birliğine geçmeden beni görmeye gelebilir ama bileti aldıklarını söyledi. gelemezmiş. hiç konuşmak istemiyorum onla artık. sizce napıyım

bugün çok kızdırdı beni. usta birliğine geçmeden beni görmeye gelebilir ama bileti aldıklarını söyledi. gelemezmiş. hiç konuşmak istemiyorum onla artık. sizce napıyım
Canim fevri davranma sonuçta gelse izinden kullanacak oda askerliği uzatcak bence hemen kızma

Canim fevri davranma sonuçta gelse izinden kullanacak oda askerliği uzatcak bence hemen kızma
usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo.

usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo.
gelemiyordur canım. Aynı şehirde değilmisiniz. Çok yüklenme bence.

Bu gece yine çok özledim sevdiğimi
hallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorum pöffff

herşeyi içine atmak zorunda olmak da en kötü yanı sanırım

herşeyi içine atmak zorunda olmak da en kötü yanı sanırım
evet çatlıyorum anlatmak istiyorum ama onun derdi ona yetiyor. bide onun dertleride üstüme kalınca şuanki ruh halim bir dağa gidip bağırıp çığırıp aglamak Ama doktorum bu aralar ağlamayı yasakladı giderken çok ağladım herhalde 2 haftadır 5 tane damla kullanıyorum

Canim bende göremicem o iznini kullanmadan direk geçecek iyi olsun haber alıyım da yeter

Ben de canım ya hiç sorma bazen WhatsApp dan yazıyorum sanki okutacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…