• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Yolu Beklemece

Kızlar durumlar ney sizi merak ettim. Kavustunuz mu sevdiceklerinizeee

148 gun de bende var...zaman hizli aslinda ama ozlemk zor...neyse bugun cep telefonunu iceri soktuk sonunda da telefon yolu gozlemkten kurtuldm..bende 13 gun sonra bir kere gorcem sonra 4 ay yok :((

148 gun de bende var...zaman hizli aslinda ama ozlemk zor...neyse bugun cep telefonunu iceri soktuk sonunda da telefon yolu gozlemkten kurtuldm..bende 13 gun sonra bir kere gorcem sonra 4 ay yok :KK43:(
Yani şimdi telefonla rahat rahat konuşabiliyo musunuz? Telwfonun şarjı bittiğinde nasıl dolduruyo

Yani şimdi telefonla rahat rahat konuşabiliyo musunuz? Telwfonun şarjı bittiğinde nasıl dolduruyo
Yok tabi oyle disardaki gibi rahat rahat konusamiyoruz...ajsam 5 ten sonra acip teli mesaj atiyor..mesajlasabiliyoruz..ictima sayim falan bitince de arkadaslarina kapiya dikkat edin deyip battaniyenin altindan ariyorr :)) ha haaa deli..yirmi kisilik bi yatakhane gelen olursa arkadaslari haber veriyor..yeri rahat biraz..oyle arama falan olmamis Su ana kadar..

Yok tabi oyle disardaki gibi rahat rahat konusamiyoruz...ajsam 5 ten sonra acip teli mesaj atiyor..mesajlasabiliyoruz..ictima sayim falan bitince de arkadaslarina kapiya dikkat edin deyip battaniyenin altindan ariyorr :)) ha haaa deli..yirmi kisilik bi yatakhane gelen olursa arkadaslari haber veriyor..yeri rahat biraz..oyle arama falan olmamis Su ana kadar..
Sarj konusunda da odada herkesin teli varmis zaten..onlar odada falan sarj ediyor herhalde bilmiyorum ama benimkinin sarj aleti yok..revirde bi arkadasina birakiyor o gizlice sarj ediyor.. ha haa :)) ne maceralar ne maceralar aman Allahim :))

Sarj konusunda da odada herkesin teli varmis zaten..onlar odada falan sarj ediyor herhalde bilmiyorum ama benimkinin sarj aleti yok..revirde bi arkadasina birakiyor o gizlice sarj ediyor.. ha haa :)) ne maceralar ne maceralar aman Allahim :))
Of serbest bıraksalar nolcak sanki. Herkesin gizli gizli telefon soktuğunu bilmiyolar mı? Aynı okullardaki mantık. Hoca yakalayınca telefonu alıyo ama burda yakalanırsa basit bi cezası olmaz heralde :-D

Bizimki goturmedi telefonu daha doğrusu götürecek ti tehdit ettim Abim askere goturdugunde yakalanmıştı telefonla ama bi işlem yapmamislardi aradan 1yil sonra cezaevinde yattı 10gun sonra:( Askerliğini beklerim ama telefonu la yakalanır cezaevine girersen beklemem dedim. Tabi oda götürmesi:)) Ben risk alması taraftarı değilim. Gelince bol bol goruscex 144gun santralden idare ederiz diye düşünüyorum. Ne bir uzasin askerliği nede cezaevi Allah korusun:(

Canim senin askerin nerde

Bizimki goturmedi telefonu daha doğrusu götürecek ti tehdit ettim Abim askere goturdugunde yakalanmıştı telefonla ama bi işlem yapmamislardi aradan 1yil sonra cezaevinde yattı 10gun sonra:KK43: Askerliğini beklerim ama telefonu la yakalanır cezaevine girersen beklemem dedim. Tabi oda götürmesi:)) Ben risk alması taraftarı değilim. Gelince bol bol goruscex 144gun santralden idare ederiz diye düşünüyorum. Ne bir uzasin askerliği nede cezaevi Allah korusun:KK43:
Aynen canım benimkide götürmedi hattını aldı sadece yanına

Of serbest bıraksalar nolcak sanki. Herkesin gizli gizli telefon soktuğunu bilmiyolar mı? Aynı okullardaki mantık. Hoca yakalayınca telefonu alıyo ama burda yakalanırsa basit bi cezası olmaz heralde :-D
Kalkacak yakinda bence askerlik...profesyonel askerlik sistemine gececek ams iste bize denk gelmedi ..

Bizimki goturmedi telefonu daha doğrusu götürecek ti tehdit ettim Abim askere goturdugunde yakalanmıştı telefonla ama bi işlem yapmamislardi aradan 1yil sonra cezaevinde yattı 10gun sonra:KK43: Askerliğini beklerim ama telefonu la yakalanır cezaevine girersen beklemem dedim. Tabi oda götürmesi:)) Ben risk alması taraftarı değilim. Gelince bol bol goruscex 144gun santralden idare ederiz diye düşünüyorum. Ne bir uzasin askerliği nede cezaevi Allah korusun:KK43:
Cezaevi mi? Abin kaç yılında yaptı askerliğini? Bu kadar katı kurallar olduğunu sanmıyorum. Ama tabi komutana bağlı herşe

Back
X